Bar - balkon

samotný upíří night club - zhlédněte vzrušující podívanou.

Moderátoři: Rebecca Altamirano, Jean-Claude

Re: Bar - balkon

Příspěvekod yohannka » 22 úno 2013 20:54

+dojde do baru a rozhlíží se kdo už tam je+ ahoj! +mávne na styx, sedne si k baru, kde předá obsluze balíček "mrožíků pro upíry" aby to schovali někam do mrazáku a mlsně hypnotizuje pralinky..né vůbec neslintá+
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Styx Lupin » 22 úno 2013 20:56

Jasmine: Ano, je to taky luxusní +přikývne souhlasně+ No často... nechyběla jsem ani na jednom vystoupení, co to tu otevřeli. A občas sem zajdu i mimo představení. Je to můj nejoblíbenější podnik ve městě +neodolá a vezme si jednu pralinku, když vypadají tak lákavě a ochutná+ Měly bychom si začít tykat, to vykání je dost nepřirozené, jsme skoro stejně staré +usměje se na ni a zamává vesele na yohi+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Manori » 22 úno 2013 20:57

(lach, tak další černá vrána do počtu:))

*taky dorazí, proběhne šatnou, kde nechá kabátek a něco ze závaží a vejde do baru, rozhlídne se a zmerčí Styx* Ahoj...že mě nepřekvapuje, že už tady jsi? * :lol: pronese, když dojde až k baru *

Obrázek

yohi: úplatky, úplatky?*neujde jí, že předala něco barmanovi*
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Victoria » 22 úno 2013 20:59

+přečte si Styxin vzkaz a taky dorazí, v šatně nechá řetízek s křížkem a najde si teplý místečko blízko pódia, a jak zmerčí free pralinky, začne decentně uzobávat a rozhlíží se, načež si všimne Styx a Jasmine a zamává na ně+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Styx Lupin » 22 úno 2013 21:00

Man: Ahoj. No co, no... už jsem se nemohla dočkat+ culí se vesele+ Taky už jsem měla pěkný absťák, co už dlouho nic nebylo, tak abych náhodou nepřišla pozdě.
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Styx Lupin » 22 úno 2013 21:01

Viki: +taky na ni mávne, aby si šla sednout k nim a nesoukromničila :D +
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 22 úno 2013 21:02

Styx: Páni. +vydechne překvapeně, nikdy by nečekala že může být něčí nejoblíbenější podnik ten co provozují upíři. v duchu nad tím pokrčí rameny, třeba si to tu taky zamiluje+ Jistě, to je skvělý nápad. +rozzáří se a nadšeně pokyvuje hlavou+ Jak dlouho tenhle podnik existuje? +zajímá se a nepřestává se rozhlížet kolem+

+a jen překvapeně pomrkává, jak tam na sebe všichni mávají, a tak přikyvuje hlavou na pozdrav, na Viki se dokonce i zářivě usměje, pamatuje si na ní z plesu, taky jak by mohla zapomenout+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod yohannka » 22 úno 2013 21:04

+zamává aji man a neodolá a ochutná nakonec jak horkou čokoládu, tak panáčka a ledovou dobrotu nakonec a tváří se spokojeně..no dobře, toho panáčka radši zopakuje.. a tváří se ještě spokojeněji+
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 22 úno 2013 21:05

(lach, joo tak vaše šatečky, dámy, vůbec nekřičí "jídlo!kousni si!" :D :D )

+vejde do baru spolu s barmanem, zjišťuje postopadesátý jestli je všeho dostatek, po stopadesátý se dozví že jo a barman se tváří už dost zoufale, tak ho nechá být. Zahlédne Styx a v její společnici identifikuje dívku,kterou zahlédla na plese. Hned si na tácek vyskládá upírské čokoládičky, hromádku poskládá i na bar, aby si každý kdo chce - a může:D - mohl brát. Jelikož tuší, co bude Styx pít, položí tam i dvojitého panáka skotské a vyrazí k nim.+ Ahoj Styx, dobrý večer slečno. +pozdraví kamarádku a její společnici a usměje se na ně+ Jelikož jste dnes první hosté, dovolila jsem si přinést malou pozornost. +položí to tam před ně.+ A až mi slečna prozradí, co bude pít, hned to donesu, první panák na účet podniku. Nebo na můj, ještě nevím, co na to řekne šéf. +mrkne na ně vesele. Pak si všimne i yohi a tak jí zamává a uculí se, když si všimne, co donesla za dobroty.+

+a jak se to tam hezky za tu chvilku zaplnilo, mávne na číšníky, ať si to převezmou, že ona se hodlá věnovat hostům:D+

Obrázek
I become one with my demon
My dark side keeps me alive
Become one with my demon
Let the beast outside of my mind
There are two sides to everyone
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 22 úno 2013 21:07

+mává všem, co tam jsou :D, vezme si svoji zásobu pralinek a přifaří se teda ke stolečku Styx+ Ahoj! +usměje se na ni+ Dík, žes napsala, já bych to úplně prošvihla. +protočí pobaveně oči+ Takže koukám, že v Egyptě ještě nejsi. +uculí se+ My se ještě neznáme, já jsem Victoria. +podá ruku Jasmine a po očku si ji prohlíží, protože si ji taky pamatuje z plesu+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Provinilé slasti