Bar - balkon

samotný upíří night club - zhlédněte vzrušující podívanou.

Moderátoři: Rebecca Altamirano, Jean-Claude

Bar - balkon

Příspěvekod Jean-Claude » 13 pro 2012 01:44

*Usaďte se a mějte přehled po celém sále a zároveň trochu klidu, soukromí a relativní bezpečí*
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
"I feel like a child in the dark who knows the monsters are under the bed. I want to be told it will be alright, but I am far too old to believe such comforting lies."
Jean-Claude
Upír

Re: Bar - balkon

Příspěvekod Victoria » 30 led 2013 15:08

+nechá teda v šatně i svoji minipistoli a přesune se za Styx do baru+ Páni! +vydechne+ To má teda styl! +vybere jim stoleček s pěkným výhledem a usadí se+ Vypadá to docela luxusně. Ty sem chodíš často? +koukne na Styx s úsměvem+ A to jsou tady všichni... no... však víš? +vycení zuby+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Styx Lupin » 30 led 2013 15:51

+posadí se ke stolku+ Nevynechala jsem tady ani jediné představení. Ale už hodně dlouho žádné nebylo. Je to škoda, protože byly úžasné. Myslím, že všichni jsou tady upíři. Vždyť je to taky upíří klub +zasměje se+ Ale co vím, je tady i jeden vlkodlak a jeden mudlovský závislák +koukne na ni s úsměvem+ Nemáš trochu strach ?
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 30 led 2013 15:58

Vlkodlak? A jak se spolu snáší? +nakrčí obočí+ Já myslela, že tyhle bytosti noci spolu mají problém. +zasměje se a vzpomíná na knihy, co kdysi dáno přečetla+ Jsem úplně hotová hrůzou. +ujistí ji+ Teda částečně je to adrenalin, ale pořád čekám, kdy po mně někdo skočí ze stínů. +uculí se a nenápadně se rozhlíží+ Tak povídej, co je u tebe novýho? +uvolní se trošku, když po ní nikdo nevybafne+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Styx Lupin » 30 led 2013 16:28

Co jsem viděla, tak se snáší bez problémů. V tomto klubu je to přece jen jiné, než někde venku. Tady to drží pevně v rukou majitel podniku +seznámí ji s tím, co ví a pak ji chytne povzbudivě za ruku+ Nemusíš se bát, tady se ti určitě nic nestane. Místní upírci jsou moc hodní... jestli se to vůbec o upírech dá říct +uchichtne se+ Co je u mně nového... od posledně asi nic. Ale slyšela jsem, že ty už bydlíš ve svém.
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 30 led 2013 16:37

No snad mě nikdo nesežere, to by jim zničilo pověst. +zasměje se+ Já se bojím tak příjemně, znáš to. +uculí se+ To je pravda, stála jsem těm řemeslníkům za zadkem s bičem a vyplatilo se to. +usměje se+ Nějaká detaily se ještě dolaďujou, a zahrada je pořád trochu rozkopaná, ale už tam můžu bydlet. Po plese plánuju zkolaudovat. Nakonec jsem koupila starej viktoriánskej dům a nechala ho přestavět, a udělala jsem dobře, má to tak větší kouzlo. +vykládá+ Pořád máš u mě tu večeři vlastně. +vzpomene si+ Až bude hotovo, tak tě pozvu. Teď se bude ještě trochu upravovat, asi se ke mně stěhuje můj bratr. +protočí oči+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Styx Lupin » 30 led 2013 20:40

Jo znám. Takový příjemný strach jsem taky prožívala při mé první návštěvě +uculí se+ Kolaudace? To je výborný nápad, určitě přijdu. Jsem zvědavá na to tvé království. Tvůj bratr bude bydlet s tebou? Neříkala jsi tehdy v salonu, že jsi zpřetrhala pouta s rodinou? +a barman jim asi přinese něco k pití+ To je taky upír +pošeptá Victorii, když barman odejde+ Poznala bys to?
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 30 led 2013 20:48

No jo, už teď jsem z toho nervózní. +uculí se+ Aby někdo přišel, případně kam ty lidi nacpu, co mám servírovat za jídlo a co když je někdo vegan nebo alergik, nebo třeba upír, žejo. +směje se+ To jsem zpřetrhala, ovšem ne všichni to očividně akceptujou. Jinak řečeno, můj bratr zjistil, že mě náhodou potřebuje, a přilezl. +povzdychne si+ Poslouchej, nemohla bych ho přivést na ten tvůj ples? +koukne na ni prosebně+ Doufala jsem, že by si tam mohl najít nějaký přátele a přestal otravovat mě. +zasměje se+ Fakticky? +prohlíží si nenápadně číšníka+ To bych asi nepoznala. Vypadá tak tajemně, ale nijak... extrémně, jestli chápeš. +uculí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Styx Lupin » 30 led 2013 21:16

To já taky takhle trpím před každým svým večírkem, aby bylo vše dokonalé, aby se každý bavil a nikdo nestrádal. Opadne to z tebe, hned jak to začne +mrkne na ni+ Samozřejmě, přiveď ho na ten ples, ráda poznám novou tvář. Je sám? Že bych ho mohla s někým seznámit? Víš... abys pochopila... na mých plesech jsem už dala dohromady několik lidí. Mám pak příjemný pocit, že jsem jim pomohla ke štěstí +zasměje se+ No není to na něm vidět, zoubky má pěkně schované +culí se+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 30 led 2013 21:27

Bejt hostitelka je děsně náročný, nechápu, jak to zvládáš. Kor na takových velkých akcích jako je třeba ten ples. +vrtí nechápavě hlavou+ To tedy doufám, že to opadne, protože takhle to fakt se mnou dál nejde. napadají mě nový a nový věci, co musím vyřešit, a to jsem ještě ani nezajistila základní věci. +směje se+ Děkuju, bude to pro něj dobrý. Potřebuje taky vyrazit mezi lidi. +usměje se vděčně+ No, to úplně nevím, ještě ani není rozvedenej. Myslím, že na to nemá moc myšlenky, a taky aby to proti němu ta jeho nepoužila u soudu. +pokrčí rameny+ Tak ty jsi taková malá dohazovačka jo? +uculí se+ Jak poznáš který lidi máš dát dohromady? +zajímá se+ Myslela jsem, že bude vypadat víc... draculovsky. +zasměje se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Další

Zpět na Provinilé slasti