Putyka

Hospoda, kde se schází pochybná společnost

Moderátoři: Zaměstnanec, Wenai Lafayette

Re: Putyka

Příspěvekod Jade » 20 lis 2013 16:53

Vážně by ses za tohle... +dotkne se lehce špičkou jazyka špičáku+ vzdala vlastní magie? +pozvedne nevěřícně obočí, a skoro zapomene udržovat si nějakou fasádu, protože to je pro něj naprosto nepředstavitelný+ Nechtěla ses vdávat na požádání? +odhadne to mírně pobaveně, vzhledem k tomu, kolik jí tak zhruba fyzicky je, a z jaký doby tak tipuje, že by mohla být+ Už se mi to v životě párkrát vyplatilo. +připustí s úšklebkem+ Jak chceš. +pokrčí rameny a nepřestává ji provrtávat tím svým neproniknutelným pohledem+ Kontakt na mě máš. +dodá a dolije jí skleničku+
I'll wrap my hands around your neck so tight...
...with love.
Jade
Mág

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 20 lis 2013 23:18

Tenkrát jsem byla ochotná risknout vážně cokoliv. +pokrčí nepatrně rameny.+ No bingo, trefil ses. +potřese se smíchem hlavou+ Ale tenhle otcův pokus mě v patnácti provdat, byl jen vrcholek ledovce. Odmítala jsem od mala skákat podle toho, jak on píská a to ho samozřejmě těžce sralo. +ušklíbne se pohrdavě+ A z toho, že jsem náš neposkvrněný kouzelnický rodokmen pošpinila uprískou krví, ho málem kleplo. +usměje se skoro nostalgicky, když si tu dramatickou scénu vybaví:D+ A ano, mám nevyjasněný vztah s otcem, cvokaři by se na mě určitě vyřádili. +uchechtne se a vezme si skleničku+
I become one with my demon
My dark side keeps me alive
Become one with my demon
Let the beast outside of my mind
There are two sides to everyone
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Jade » 21 lis 2013 15:31

Nešlo to řešit jinak? +zajímá se+ Ne že by to bylo těžký, na tohle narazí většina holek z lepších rodin. +ušklíbne se a upije+ Tedy alespoň v minulosti. Které století? +zvedne tázavě obočí+ Rozhodně víc než jedno... +přimhouří oči odhadem+ Ale zase ne tolik. Měl jsem možnost potkat jednoho vážně starýho zubatce, a... dá se to poznat. Když chce. +připustí pobaveně+ Jezdila ji na koni obkročmo? +roztáhne rty v pobaveném úsměve, a oči mu blýsknou+ Trochu extrémní způsob rebelie, řekl bych. +zavrtí hlavou, ale aspoň už se netváří jako by ho tím osobně urazila :D+ Víš co se říká o holkách, co si nesou daddy issues. +pozvedne levý koutek+ Že potřebují dominantního partnera. +poznamená a v očích mu zajiskří+ Prostě trochu přes zadek. +usměje se tím svým vyzývavým způsobem a vyfoukne trochu kouře+
...with love.
Jade
Mág

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 21 lis 2013 16:06

Tenkrát mě nic jinýho nenapadlo. +pokrčí rameny+ To je fakt. A drtivá většina z nich se tomu podřídila. A většinou se nedožily třicítky. +ušklíbne se+ První polovina devetenáctýho. A Turecko, tehdy tedy ještě Osmanská říše. +upřesní to ještě+ Jo, dá se to poznat. Já jsem mezi místními ale docela mládě. +cukne pobaveně koutky+ Jasně, že jsem jezdila obkročmo. Bokem je to pěkně na nic. +potřese se smíchem hlavou+ Hmm, jo. To jsem někde slyšela. A netvrdím, že by to u mě bylo jinak. +prohlásí klidně, jakoby se doteď nesnažila dokazovat opak:D a pečlivě ten jeho vyzývavý úsměv přehlíží:D+
Become one with my demon
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Jade » 21 lis 2013 18:56

No, tak tenhle milník jsi pokořila, řekl bych. Nejmíň šestkrát. +ušklíbne se pobaveně+ Takže jsi vlastně muslimka? +pozvedne překvapeně obočí+ Já to mám taky radši obkročmo. +poznamená úplně nevinně, a oči mu blýsknou+ To z tebe museli mít doma radost. +uchechtne se a dopije skleničku+ To je... lidový moudro a vlastní zkušenost. +zvedne koutek v pobaveném úsměvu+ Nepovídej. +zajiskří mu vesele v očích a nakloní se k ní přes stůl blíž+ Ráda se necháš krotit? +protáhne trochu níž položeným tónem, co rezonuje hluboko v kostech, a jeho oči rozhodně slibují, že něco takovýho by zvládnul+
...with love.
Jade
Mág

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 21 lis 2013 19:27

Ne, nejsem muslimka. +zavrtí hlavou+ Nebo spíš, naše rodina byla muslimská jenom na veřejnosti. Při oficialitách, jako jsou svatby, pohřby, návštěvy u dvora...+mávne rukou+ Kdysi, na úsvitu osmanské říše, nějaký můj předek zachránil život budoucímu sultánovi a vysloužil si tím výsadní postavení pro svou rodinu, včetně svobody vyznání. Sultáni věděli, co je naše rodina zač a byli raději, když nás měli na své straně. +ušklíbne se+ Jasně že jo, byli ze mě úplně u vytržení. +zajiskří jí vesele v očích+ Vlastní zkušenost..jo, o tom nepochybuju. +nakloní nepatrně hlavu na stranu a pousměje se. Budiž jí připsáno k dobru, že se nezeptala, jestli on nemá pro změnu nevyjasněný vztah s matkou :D + Hmm...někdy jo. Pokud dostatečně důvěřuju svému krotiteli. +opětuje jeho pohled, s mírně vyzývavým úsměvem+
Become one with my demon
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Jade » 21 lis 2013 23:07

škoda. Vždycky mě zajímalo, co pod těma burkama vlastně nosí. +blýskne po ní úsměvem+ a jak to funguje v harémech. evropanky jsou hrozně proti tomu. +zavrtí naoko pohoršeně hlavou+ takže prominentní aristokrati. +pokýve hlavou+ nezkoumalas, jestli ještě nějací tví příbuzní žijou? +zajímá se, připraven se případně nabídnout :D. no ještě že tak, to by nedopadlo dobře :D+ nemusím dodávat, že víš, kde mě hledat. Kdybys cítila... potřebu. +protáhne, a nepřestává ji provrtávat tím samolibě provokativním pohledem, sklouzne jí očima po těle, a vytáhne levý koutek nahoru+
...with love.
Jade
Mág

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 21 lis 2013 23:31

No co by tam nosily, normální oblečení. +zatváří se, jakože to je snad jasný:D+ Jak to funguje v harémech ti klidně můžu nastínit, protože tohle je něco, co otec od muslimů převzal velmi rád a nesmírně ochotně +ušklíbne se kysele+ Tuším, že bys v tom nebyl jiný. +obviní ho, ale v očích jí pobaveně zablýskne+ Zkoumala a vím, že příbuzných mám ještě docela dost. Výsledek nadměrné potence mého otce. +protočí oči a napije se+ Se svými třemi manželkami měl dohromady dvacet dětí. Možná už trochu chápeš, že jsem se tomuhle chtěla vyhnout za každou cenu. +ušklíbne se+ Hmm...to je vážně velmi lákavá nabídka, ale na tyhle...potřeby...+protáhne lehce zastřeným hlasem+ ...někoho mám. +zajiskří jí v očích+ A kromě toho...ty bys neměl problém vyspat se s upírkou? +zvedne nepatrně obočí a zvědavě se na něj zadívá+
Become one with my demon
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Jade » 22 lis 2013 00:12

Tak to je poměrně... zklamání. +zasměje se tiše+ Vlastní zkušenost? +pozvedne obočí, a tentokrát se tomu nesměje, protože jestli jo, takby to mohla být poměrně bolestivá vzpomínka, a to si hodlá případně nechat do zásoby na jindy :D+ Oh, to já bych dámy podělil spravedlivě... +blýskně po ní zuby ve vyzývavém úsměvu+ O dědictví se hlásit nehodláš? Pár infarktů bys určitě způsobila. +zasměje se trochu, než se napije+ Chápu... +přikývne+ Mám takový pocit, že se nerada dělíš. +blýskne mu v očích pobaveně+ Já tě taky nežádám o ruku. +protáhne s lehce křivým úsměvem, aby bylo jako jasno, že problém s konkurencí nemá :D+ No... zkusit se má všechno, ne? +přimhouří lehce oči+ Navíc mám pocit, že jsme si už vyjasnili, že mně nevysaješ, a já tě nezakolíkuju... +opře se do židle, a nechá tu možnost viset mezi nimi+
...with love.
Jade
Mág

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 22 lis 2013 00:33

Cos čekal, prosím tě? Že je to jako u Skotů s jejich kiltama? +zavrtí se smíchem hlavou+ No jo, v harému jsem víceméně vyrostla, i když jako děti jsme měli mnohem víc volnosti, než jeho manželky. O konkubínách nemluvě. Aspoň do určitého věku...+ušklíbne se+ Je to místo, kde žily pouze ženy. Takže to občas bylo vážně k zešílení. +protočí oči+ A vlastně to bylo zatraceně nebezpečný místo. A bylo by o dost hůř, kdyby to tam moje matka neměla pevně pod palcem, coby první manželka. +pokrčí rameny+ Tak o tom nepochybuju, že bys žádnou nezanedbával. +zvedne koutek v pobaveném úsměvu+ Ne to nemám v plánu. Mám svých, poctivě vydřených peněz dostatek. I když poctivě...+zarazí se trochu a uculí se nevinně+ O tom můžeme pomlčet. +zablýskne jí v očích+ Ale v určitých věcech jsem poměrně dost majetnická. +přikývne souhlasně a pousměje se+ Ježiš! No ještě aby jo! +vyděsí se přehnaně na tu žádost o ruku a v očích jí rozpustile zajiskří+ Jo to jsme si vyjasnili, to je fakt. Navíc já stejně koušu jenom na požádání a jenom za odměnu. +přivře provokativně oči+ Ale bohužel se obávám, že na hry tohodle typu je to ještě příliš vratký základ. +pokrčí mírně bezvýchodně rameny+
Become one with my demon
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member