Putyka

Hospoda, kde se schází pochybná společnost

Moderátoři: Zaměstnanec, Wenai Lafayette

Re: Putyka

Příspěvekod Markýz de Carabas » 07 bře 2013 23:15

+usměje se, docela mile+ Vidím, že vás to zaujalo. Ano jde to. Je jeden způsob jak se dostat dovnitř. +pokýval hlavou+ Takže se domluvíme? +zeptá se+
Jsem velmi zaneprázdněný muž. Musím zařizovat věci. A lidi.
Markýz de Carabas

Příspěvekod Tony Dolohov » 08 bře 2013 16:52

+položí kouli opatrně na stůl a pohlédne na Markýze+ Váš obchod mě, přiznávám, zaujal. Poskytnu vám veškeré informace o prodloužení života, které jsem v Tibetu získal. Výměnou za tento alternativní svět a návod, jak jej sdílet +působí opět dolohovsky sebejistě, i když uvnitř je pořád silně rozhozený+
Kdo si hraje s ohněm, spálí se. Kdo si hraje se mnou, lituje, že si nehrál s ohněm.
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Markýz de Carabas » 09 bře 2013 17:02

+prikyvne+ Dobře dohodnuto. +podá mu ruku aby stvrdili svou dohodu+ koule je vaše. Můžete si ji nechat. Návod k ni vám dám až zakoncime náš obchod. Velmi bych ocenil kdyby jsem mi ty inforace dál pisemne. +usměje se+
Markýz de Carabas

Příspěvekod Tony Dolohov » 10 bře 2013 02:04

+stiskne mu pevně ruku na uzavření obchodu+ Spolehněte se. Přinesu vám je co nevidět +zvedne se a kouli pečlivě schová do hábitu, pak se na Markýze nečekaně mile usměje+ Bylo mi nesmírným potěšením obchodovat s vámi, pane Carabasi +kývne mu hlavou na rozloučenou a rychle zmizí z putyky+
Kdo si hraje s ohněm, spálí se. Kdo si hraje se mnou, lituje, že si nehrál s ohněm.
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Markýz de Carabas » 11 bře 2013 13:33

+když Tony odejde tak se spokojeně usměje a zvedne se od stolu. Kývne na Anjela a klidně odejde směrem Londýn+
Markýz de Carabas

Příspěvekod Tony Dolohov » 12 bře 2013 13:35

+druhý den se znovu objeví v hospodě, pod paží úhledný balíček a u barmana se zeptá na Markýze+
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Dorian » 12 bře 2013 21:42

+Skryt ve stínu, už nějakou dobu sedí za stolkem nedaleko baru, ale tak, že i ty nejpozornější oči by ho stěží zahlédly. Těžko říct, kdy vlastně přišel, no už nějakou dobu tam jen tak tiše sedí a v tuhle chvíli s docela velkým zájmem pozoruje muže, co se u baru ptá na Crabase.+
Dorian
Člověk

Příspěvekod Markýz de Carabas » 18 bře 2013 22:13

+prijde vychazkovym krokem do hospody, pozdravi Anjela a sedne si k Tonymu. Zaokamzik mu anjel donese sklenici vina+ Tak. +usmeje se na Tonyho a vytahne z kapsy obalku norrmalni velikosti+ Rad vas vidim.
Markýz de Carabas

Příspěvekod Tony Dolohov » 19 bře 2013 07:55

+když si všimne Markýze, přijde k němu a na tváři vyloudí úsměv, kupodivu ne arogantní či opovržený, jak je jeho zvykem, ale upřímný+ Tady to je, co jste ode mně chtěl +posune mu po stole balíček+ Je tam všechno. Celé učení, popis meditací i podrobný návod, jak prodloužit život +vyčká, až si to Carabas prohlédne+
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Markýz de Carabas » 19 bře 2013 15:51

+markýz si k sobě přitáhne balíček, nezkoumá ho, neotevře, zjevně Tonymu věří, že tam je to, co říká a podá mu obálku+ A tohle je pro vás. Návod. Taktéž kompletní. +opře se a upije ze sklenice, v obálce je skutečně návod a to takový, že před spaním má kouli držet v ruce, lehnout si a nasypat si do očí písek snů, prach Morfeův, (ten přiložen není, ale je známol, že není těžký ho sehnat), pak usne a ocitne se v tom světě+
Markýz de Carabas

PředchozíDalší

Zpět na The Tap Tavern