od Wenai Lafayette » 20 kvě 2013 11:40
+dojde tam, kývnutím hlavy pozdraví Anjela a posadí se ke stolu, ten jí hned donese jablečný pivo, tak si zapálí a čeká na Byrona. Ten se zachvíli objeví ve dveřích+
W: Čau, tak o co jde?
B: No ani se neptej. Anjeli! Dones nám dva panáky. Díky.
W: No tak o co jde? Trable ve znovuobjeveným ráji?
B: Jde o jejího bývalýho. Je to pošuk. Ale fakt. Strašnej! Je to profesionální masovej vrah nebo co. +přejede si obličej rukama+ S tím se špatně soupeří. +zazubí se na ni+
W: No tak to máš každopádně pravdu. Tak ho trochu postrašíme a bude to. Já udělám baf a máte klid.
B: No, ono to právě tak jednoduchý není. On je taky kouzelník, podle všeho dost mocnej a má dost vlastních nohschledů. Kvůli němu mě onehdá vhodila ven. On jí vyhrožuje a všechno. Já bych něco udělal, ale Vici se bojí, strašně. Chce ho nechat ať si s náma hraje, že prý mu dá co chce. Ale co když mu to nebude stačit, co když bude chtít víc a víc a nakonec si vezme ji. Nebo něco udělá mě a bude to všechno v piči.
W: Tak to každopádně. Něco by se s tím dělat mělo. My snad taky máme nějaký nochsledy, ne? Teda myslím kamarády. Upíry, manipulanty. Nevolila bych přímej útok. Intriky by byli lepší, ale zaberou spoustu času. +zasní se+
B: Wenai já jsem úplně zoufalej! +zaskučí+ Na jedné straně je to ohrožení mí ženy a domova a vůbec, jako chlap s tím něco udělat musím. A na druhé straně mě Vici pořád přemlouvá, ať nic nedělám, že to vyřeší, ale ona to nechce řešit. Anjeli, to nebude stačit, dones sem flašku. Každýmu. Jo, stačí ta rozdělaná.
W: Hele, brácho, něco vymyslíme. Klídek. Já se poptám kolem, ale měl bys to říct Vici, když se něco stane, tak to bude o to horší, když to nebude vědět.
B: Já vím, ale nechce se mi do toho, ani za nic.
W: Napij se a získáš odvahu. +zazubí se na něj a naleje mu panáka a tak tam získávaj odvahu asi do dvou než jdou konečně domů+
Nil mortifii sine lucre.