Putyka

Hospoda, kde se schází pochybná společnost

Moderátoři: Zaměstnanec, Wenai Lafayette

Re: Putyka

Příspěvekod Dorian » 01 dub 2013 00:06

+Zamračí se na Carabase, že jeho otázku zcela ignoruje a už chce začít protestovat, no pak si vyslechne jeho žádost. Nadzvedne nad tím obočí a vezme si lahvičku.+ To je všechno? Trocha krve? +zjevně čekal něco mnohem víc specifického. To by mohl patrně udělat kdokoliv, ale pokud z toho má vyváznou takhle lehce, protestovat rozhodně nebude.+ Tím můj dluh vůči vám končí? +ujistí se.+ Jsou v tom nějaké háčky? V tom získávání krve?
Dorian
Člověk

Příspěvekod Markýz de Carabas » 03 dub 2013 22:46

+zavrti hlavou+ Žádný problém ani pro tebe. Tu krev poznas, je silná, přímo to z ni čiší. Touha. +usměje se na něj+
Jsem velmi zaneprázdněný muž. Musím zařizovat věci. A lidi.
Markýz de Carabas

Příspěvekod Dorian » 04 dub 2013 21:05

(Zas tak ignorovať jeho dotazy by nemusel)

+Zamračí se, když už mu Carabas začne i tykat.+ Ok. +řekne jen docela otráveně.+ Kde ji najdu? Tu Touhu?
Dorian
Člověk

Příspěvekod Markýz de Carabas » 04 dub 2013 21:23

(to tykani se mi tam jenom nějak pripletlo :-D )

Pokud je mi známo tak pracuje v hotelovém baru u Lafayette. +řekne mu+ Vážně to není nic nebezpečného pane Grayi. Má krátké černé vlasy a androgynni vzhled. Umí byt nebezpečná ale mnohem radši má slasti těla. +pousmeje se+
Jsem velmi zaneprázdněný muž. Musím zařizovat věci. A lidi.
Markýz de Carabas

Příspěvekod Wenai Lafayette » 20 kvě 2013 11:40

+dojde tam, kývnutím hlavy pozdraví Anjela a posadí se ke stolu, ten jí hned donese jablečný pivo, tak si zapálí a čeká na Byrona. Ten se zachvíli objeví ve dveřích+
W: Čau, tak o co jde?
B: No ani se neptej. Anjeli! Dones nám dva panáky. Díky.
W: No tak o co jde? Trable ve znovuobjeveným ráji?
B: Jde o jejího bývalýho. Je to pošuk. Ale fakt. Strašnej! Je to profesionální masovej vrah nebo co. +přejede si obličej rukama+ S tím se špatně soupeří. +zazubí se na ni+
W: No tak to máš každopádně pravdu. Tak ho trochu postrašíme a bude to. Já udělám baf a máte klid.
B: No, ono to právě tak jednoduchý není. On je taky kouzelník, podle všeho dost mocnej a má dost vlastních nohschledů. Kvůli němu mě onehdá vhodila ven. On jí vyhrožuje a všechno. Já bych něco udělal, ale Vici se bojí, strašně. Chce ho nechat ať si s náma hraje, že prý mu dá co chce. Ale co když mu to nebude stačit, co když bude chtít víc a víc a nakonec si vezme ji. Nebo něco udělá mě a bude to všechno v piči.
W: Tak to každopádně. Něco by se s tím dělat mělo. My snad taky máme nějaký nochsledy, ne? Teda myslím kamarády. Upíry, manipulanty. Nevolila bych přímej útok. Intriky by byli lepší, ale zaberou spoustu času. +zasní se+
B: Wenai já jsem úplně zoufalej! +zaskučí+ Na jedné straně je to ohrožení mí ženy a domova a vůbec, jako chlap s tím něco udělat musím. A na druhé straně mě Vici pořád přemlouvá, ať nic nedělám, že to vyřeší, ale ona to nechce řešit. Anjeli, to nebude stačit, dones sem flašku. Každýmu. Jo, stačí ta rozdělaná.
W: Hele, brácho, něco vymyslíme. Klídek. Já se poptám kolem, ale měl bys to říct Vici, když se něco stane, tak to bude o to horší, když to nebude vědět.
B: Já vím, ale nechce se mi do toho, ani za nic.
W: Napij se a získáš odvahu. +zazubí se na něj a naleje mu panáka a tak tam získávaj odvahu asi do dvou než jdou konečně domů+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Amon » 30 srp 2013 14:48

+Nerad...no staví se na jedno :D a někomu komu není vidět do tváře přitom nenápadně u baru předá malou krabičku. Hodí peníze na pult a zmizne.+
Damit ihr wisst, wie es ist, in der Hölle zu sein...
Amon
Mág

Příspěvekod Byron » 11 zář 2013 16:07

+vleze tam, gecne na židli a zkříží ruce na prsou, načež vystrčí spodní ret a mračí se, až stůl před ním začne málem doutnat a trucuje+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 11 zář 2013 16:34

+nakonec se teda sebere, dá si panáka na kuráž a obleče si něco pěknýho, co ví, že má rád, a jde ho hledat, nejdřív zkusí Tvrz, ale tam ji Maltezius řekne, že Byron nedorazil, tak pak ji napadne hospoda, kde ho pochopitelně najde, přisedne si k němu ke stolu a chvilku na něj jen kouká, jestli si odsedne a vyhodí ji, nebo ne+ Už jsi vychladnul? +zkusí to potom opatrně+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 11 zář 2013 16:44

+když tam tak vletí, tak se na ni zamračí+ A to bych jako měl? A co mám ještě udělat? Hm? Proč mi to neřekneš, aby to bylo přesně podle tebe?
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 11 zář 2013 16:57

+hned cejtí, jak se jí zvedá krevní tlak, ale donutí se se trochu zklidnit, a zapálí si+ Tak co ode mě chceš, hm? Chceš se přestěhovat? Chceš abych seděla doma, když mě mj brácha potřebuje? Abych tě poslouchala na slovo? +zvedne obočí+ Tak mi řekni, jak si to představuješ ty.
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na The Tap Tavern