Putyka

Hospoda, kde se schází pochybná společnost

Moderátoři: Zaměstnanec, Wenai Lafayette

Re: Putyka

Příspěvekod Jade » 12 lis 2013 23:17

+roztáhne rty v tom svým pobaveným úsměvu, jako by přesně věděl, co se jí honí hlavou, odloží skleničku na stůl, a špičkou prstu obkreslí skleněný okraj+ Výborně. +přikývne+ Tak uvidíme, jak dlouho ti ta hodná holka vydrží. +usměje se jedním koutkem a oči mu poněkud nemravně blýsknou+ Měli bychom si vyjasnit přesný cíl naší společné... operace. +poznamená+ A držet se ho. Pro nás oba je to celkem... osobní věc. +nakloní hlavu na stranu a upřeně si ji prohlíží+ Pro některé osobnější než pro jiné. +protáhne s nepěkným úsměvem+ Chci mít jistotu, že ti nepřeskočí, až tam vrazíme. Že se nepokusíš o něco nad plán, na co nemáme arzenál. +zadívá se na ni zpříma+
I'll wrap my hands around your neck so tight...
...with love.
Jade
Mág

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 13 lis 2013 00:16

+na oplátku za ten jeho vševědoucí úsměv se na něj zamračí a přinutí svůj mozek soustředit se na vážný věci:D+ Tak dlouho, jak bude potřeba. +usměje se sladce a v očích jí pobaveně zajiskří+ Nepopírám, že jsem z toho trochu nervózní, ale kdo se nebojí, prohraje. +pokrčí rameny (Postrachova poučka, takže je to určitě pravda! :D ), jakože tak to prostě je+ A faktem taky je, že nejsem zvyklá pracovat s někým dalším. Nebo spíš s někým, koho prakticky vůbec neznám a nevím, co od něj můžu čekat. +opětuje jeho pohled stejně upřeně+ Rozhodně ale nehodlám ničím ohrozit ani tvý lidi, který do toho jdou s tebou, nebo - velké překvapení - ani tebe. +pousměje se suše+ Hodlám tomu bastardovi do základu to jeho hnízdo vypálit, přinutit ho pořídit si kompletní novou ochranku a poskoky a přidat jedno malý, nepříjemný překvapení. +zablýskne jí zlomyslně v očích+ Souhlasí to aspoň zhruba s tvými vlastními plány? +zadívá se na něj tázavě+
I become one with my demon
My dark side keeps me alive
Become one with my demon
Let the beast outside of my mind
There are two sides to everyone
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Jade » 13 lis 2013 00:57

Možná to nebude úplně od věci. +připustí pobaveně+ Kazit hodný holky je docela zábava. +blýskne po ní očima, co slibujou ledacos :D+ Chci si být jistý. +pokrčí rameny+ Budu se na tebe muset spolehnout, nejen já, ale taky moji lidi. +přikývne+ Jo... +nakloní se trochu blíž, a odklepne si popel do popelníku+ Plán je jedna věc, druhá věc je vidět někoho, kdo s tebou slušně vyjebal na vlastní oči a udržet se. Něco málo o tom vím. +poznamená a zvedne jeden koutek+ Takže nechci žádný překvapení. +podívá se na ni přímo a vyfoukne trochu kouře+ A co se týče mně... moji lidi tě nijak neohrozí. Předpokládám, že si budeme navzájem krýt záda a při prvním zádrhelu tam toho druhého nenecháme. A já... nemám v plánu udělat nic, co bys sama nechtěla. +usměje se tím svým protivně provokativním způsobem, než se zase opře+ To zní přijatelně. +přikývne, a zase se zatváří poněkud obchodněji :D+ Mám v Káhiře pár lidí, samozřejmě se nedostanou nijak blízko. Jen oťukávají situaci.
...with love.
Jade
Mág

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 13 lis 2013 14:20

Nepochybuju, že s tím máš hluboký zkušenosti. +zvedne pobaveně obočí a radši téma hodných/zlobivých holek opustí:D+ Tak to máš pravdu a proto jsem plánům nikdy nepřišla na chuť. Začnu plánovat...a můžu se klidně vsadit, že se všechno totálně posere. +prohlásí suše a mimoděk na chvíli sklopí pohled ke svým zjizveným rukám+ A kromě toho, Setha jsem nedávno viděla a ustála jsem to bez nějakých záchvatů a tak podobně. Ale ok, píšu si - žádný překvápka. +cukne nepatrně koutky+ Fajn, to je dobře, protože vážně nebudu mít čas, krýt se ještě před tvými lidmi. +ušklíbne se+ A máš mý slovo, že tam nikoho z vás nehodlám hodit přes palubu, abych si zachránila vlastní zadek. To nemám v povaze..+potřese hlavou+ Vlastně...víš o tom, že mou studijní kolejí byl Nebelvír? +zadívá se na něj a v očích jí vesele zajiskří+ Takže když jsme si vyjasnili tyhle vcelku zásadní věci, je tu ještě jedna drobnost...+zvážní a zadívá se na něj přímo+ Musíme to všechno zvládnout od soumraku do úsvitu. Protože Egyptský slunce mi vážně nesvědčí. Sice bych si mohla zařídit počasí na objednávku, jenže je to další věc, na kterou bych se musela průběžně soustředit a nechci se rozptylovat víc, než je nezbytně nutný. +pokrčí zlehka rameny a zvedne si ke rtům skleničku+ Ale na druhou stranu, kdybyste zaútočili ve dne, dost by vám to ulehčilo práci s jeho upíří ochrankou, protože ti nejsou vůči slunci odolní ani trochu a zbyla by z nich jen hromádka prachu. +zadívá se na něj tázavě+
Become one with my demon
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Jade » 13 lis 2013 17:26

Přiměřeně... hluboký. +ušklíbne se pobaveně+ Poskytuju ukázky zdarma, stačí říct. +vytáhne jeden koutek nahoru a blýskne po ní očima+ To je taktika, kterou můžeš aplikovat, když jsi sama a nikdo na tobě nezávisí. +pokrčí rameny+ Za svoje lidi odpovídám. +přikývne+ Pravděpodobně z tebe nebudou nadšení, ale když dostanou příkaz, neohrozí tě. +slíbí vážně a potáhne si z cigarety+ Pochybuju, že by jeho stráže přes den pospávaly opřený o zeď někde na ráně. Budou chránění, možná lépe než v noci. S velkou mocí se taky veze určitá dávka arogance, skoro bych se vsadil, že spoléhají na svoje instinkty a upíří schopnosti natolik, že v noci nebudou mít o moc víc pojistných ochranných mechanismů. Půjdeme do toho v noci. +rozhodně a přikývne, než mu dojde, že vlastně pracují v tandemu, tak k ní zvedne pohled, jestli s tím nemá problém+ Mám k dispozici dost hračiček, co jim celkem znepříjemní život. +ušklíbne se nehezky+ Svítilny s UV světlem, stříbro,... poradíme si. +pousměje se poněkud sadisticky, a típne vajgl do popelníku, možná trochu větší silou, než by bylo nutný+ Nikdo ode mně tě nenapadne, ale to neznamená, že kvůli tobě zavedeme speciální opatření. +dodá ještě a zpříma se na ni podívá+ Když provedeme frontální útok UV světlem, dávej si pozor, ať nejsi na tý špatný straně baterky. +pozvedne koutek pobaveně+
...with love.
Jade
Mág

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 13 lis 2013 18:18

+na tu milou nabídku ukázek zdarma radši nic neřekne, ale koutky jí slabě cuknou+ No zdá se, že ohledně tvých lidí ti prostě budu muset věřit, že jo? +povzdechne si rezignovaně+ To je pravda, členové jeho ochranky jsou podstatně starší než já, aspoň tedy ti, které jsem posledně potkala. +přikývne souhlasně+ Jenže mě neznají a jsem si jistá, že mě budou podceňovat. Je to tak vždycky. +ušklíbne se skoro pobaveně+ Ale noc mi naprosto vyhovuje. +přikývne na souhlas+ Neboj, žádný speciální zacházení...+zvedne koutek v náznaku úsměvu+ ...nevyžaduju. A před UV světlem si fakt dám pozor, nehodlám se nechat grilovat. Zase. +ušklíbne se opravdu znechuceně+ No, takže jsme se ujistili, že se nezlikvidujem navzájem, že se nepodrazíme a že mě neodkrouhnou tvý lidi...+vypočítá s pobaveným úsměvem+ Shodli jsme se na denní, nebo spíš noční době...možná zbývá už jen jeden detail...+nakloní se blíž a opře se předloktím o stůl+ ...kdy? Kdy to chceš rozjet? +zadívá se mu přímo do očí a ty její jsou v přítmí lokálu téměř černé a naplněné touhou po pomstě+
Become one with my demon
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Jade » 13 lis 2013 22:16

Jsou spolehliví. Když dám jasný příkaz, neodváží se neposlechnout. +pokrčí rameny+ No... to s tebe dělá ideální návnadu. +pousměje se poněkud nehezky+ Odvedeš pozornost, a my jim vpadnem do zad? +zvedne tázavě obočí+ Ale musí to jít rychle a tiše, nechceme vzbudit pozornost. +zvedne skleničku ke rtům+ Speciální zacházení... poskytujeme jen na vyžádání. +blýskne po ní pohledem zpoza skleničky+ Dychtivá... +poznamená pobaveně+ To se mi líbí. +dodá pobaveně a taky se nakloní blíž+ Potřebuju ještě den dva na dotažení pár věcí, co mám rozdělaný. Potom... je míč na tvý straně. +pousměje se mnohovýznamně, odloží skleničku a špičkou jazyka sebere alkoholový povlak ze rtů+
...with love.
Jade
Mág

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 13 lis 2013 22:37

Příkaz...no jo, to je přesně ten důvod, proč jsem nikdy nedělala pod žádnou organizací. +uculí se pobaveně+ Nemám ráda příkazy, zákazy, nařízení...+mávne zlehka rukou a zatváří se trochu jakoby ji bolel zub+ Hmm...+přivře zamyšleně oči, nad jeho návrhem udělat z ní volavku+ ...jo, to zní jako dobrý plán. +přikývne nakonec souhlasně+ Rychle, tiše, efektivně. Bez slitování. +dodá tlumeně a zablýskne jí v očích+ Skvělý. Myslím, že den dva ještě můžu počkat. Když jsem vydržela skoro dvěstě let...+usměje se chladně a očima na zlomek vteřiny sklouzne na jeho rty. Je jí jasné, že si toho nepochybně všiml, tak se mu zadívá znovu do očí a líně se pousměje. Opře se zase zpátky do židle a dopije svoji skleničku+ Děláš tyhle věci schválně. +obviní ho s pobaveným zábleskem v očích a je jasné, co tím myslí+
Become one with my demon
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Jade » 13 lis 2013 22:53

Taky jim neholduju. +připustí+ Mnohem radši je sám dávám. +vytáhne koutek nahoru+ Ale mám takovej pocit, že bys jim přišla na chuť... ve správným podání a správný situaci. +protáhne napůl pobaveně, s tím znepokojivě vzrušujícím podtónem, a oči mu blýsknou+ To je moje heslo. +přikývne s mírným úsměvem, že je fajn, že na práci se shodnou+ Věci? +pozvedne obočí, jako by snad ani netušil, o čem mluví+ Samozřejmě. +přikývne a naprosto bezostyšně se usměje, vytáhne si cigaretu, poklepe s ní o stůl a vloží si ji mezi rty, aby ji mohl zapálit, a vyfoukne obláček kouře+ Fungují? +blýskne po ní pobaveně očima skrz dým, ale podle toho, jak se provokativně usmívá, stejně ví svý+
...with love.
Jade
Mág

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 13 lis 2013 23:28

To bude vážně jenom pocit. +usměje se trochu napjatě a přestože by si za to okamžitě nejradši nafackovala, na chvíli uhne pohledem stranou+ Starýho psa novým kouskům nenaučíš...+dodá s úšklebkem a rychle posbírá obvyklou sebejistotu+ Hmm..možná. Trochu. +pozoruje ho upřeně+ Ale nic, co bych nezvládla. +pousměje se sebevědomě+ Takže pokud je to všechno, asi bych šla. Říkal jsi, že máš ještě něco na práci a já tě fakt nechci zdržovat. +kupodivu v tom nezazní žádný posměšný nebo rýpavý podtón, nejspíš se úspěšně dostala do stadia "pracovní důvěry a respektu:D+
Become one with my demon
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member