od Dorian » 22 úno 2013 01:36
+Jak Carabas mluví, jeho pohled se stává temnějším a temnějším. Čelisti zaťaté v hněnlivé křeči dávají poznat, kolik úsilí ho stojí to, že tam vůbec ještě stojí. Nemá rád, když mu lidé odporují. V podstatě se s tím zatím ještě nesetkal, ne u nikoho, od koho něco potřeboval a je na něm vidět, že neví, jak se s tím vypořádat. Když promluví, jeho hlas je mrazivě chladný, no pořád ještě pokojný.+ To si asi nerozumíme navzájem. +nakloní se k němu blíž, oči plné hněvu.+ Říkáte, že si nejste jist, jestli dokážete takové informace zjistit a ode mně chcete, abych se vám upsal službou, o které si sám rozhodnete, aniž bych měl záruku, že za ni něco dostanu? Považujete mě za hlupáka? +zaskřípe zubama, no najednou jakoby se trochu vzpamatoval. Odtáhne se a už o hodně přívětivějším hlasem řekne.+ Jste obchodník, Carabasi. Dám vám dva týdny. Pokud do té doby najdete informace, které pro mně budou mít podle vás cenu, vyměním je s vámi za tu protislužbu. Pokud ne, nebo na to nepřistoupíte, najdu si jiný způsob jak získat, co potřebuji. A že to získám. V tom se zas nemýlím já!