od Styx Lupin » 21 srp 2013 23:29
+koukne zasmušile na Remuse+ Rozhodni se samozřejmě sám. Ale chápej, že mám strach. Ne o sebe, mně relativně nic nehrozí. V první řadě se tobě nic nesmí stát +vysvětlí mu své obavy+ Tak slib... +pokývá hlavou k Manori, pro ni by to žádná záruka od upíra nebyla, z osobních důvodů jim nevěří ani to, že jsou mrtví:D, ale taky si je vědoma toho, že Man má s J-C přece jen důvěrnější vztah, tudíž by ji J-C nepodvedl (doufám)+ Ale pokud mu věříš, že by Remusovi neublížil, jsem podstatně klidnější, protože vím, že bys mu to nedovolila +trochu z ní opadne to napětí+ No jasně, přestala bych za trest navštěvovat jeho představení (otázkou je, pro koho by to byl trest:D) +uculí se pobaveně na tu poznámku o fanynce+ Takže... jdeš do toho s námi? +zeptá se jí opatrně+ Co s tím vlkodlakem? +pohlédne rozpačitě na Remuse+ Popravdě, nebavili jsme se ještě o tom +najednou si uvědomí, že vlastně vůbec neví, jestli Vanessu chce opravdu chladnokrevně zabít+ Nejdřív bychom ji pochopitelně zavřeli. Aby neohrožovala své okolí +a hlavně je+ Pak bychom se domluvili, co s ní dál +spočine zrakem na Remusovi, jaký má na to názor on+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)