Přijímací pokoj

Hlavní sídlo Postrachovců a členů posádky. Přátelé jsou vřele vítáni.

Moderátoři: Postrach, Manori

Re: Přijímací pokoj

Příspěvekod Styx Lupin » 20 srp 2013 22:20

+v domě Postracha ať se Remus o templářích z bezpečnostních důvodů radši vůbec nezmiňuje :lol: + Myslela jsem za upírem J-C postavení. Kromě toho, ty jsi na rozdíl od něj naše kamarádka a k Remusovi máš hodně blízko, takže tobě oba důvěřujeme +pousměje se a pak ji pozorně poslouchá+ Samozřejmě záleží na tom, co bude za to chtít. Pokud to bude něco, co mu budeme schopni dát, obchodu se bránit nebudeme. Dost nám záleží na tom tu osobu najít +pak se jí najednou vytratí barva z obličeje, když Man předestře, jaké riziko hrozí Remusovi+ V tom případě to radši hned vzdáme. Nepřipustím, aby byl Remus v této záležitosti sám zneužit a ovládán +začíná trochu pochybovat, jestli to byl opravdu dobrý nápad obrátit se zrovna na J-C a vystavovat přitom Remuse takovému riziku+ Nepodrazí nás? A jaké máme záruky? Pokud do toho půjdeme, potřebuji mít jistotu, že se Remusovi přitom nic nestane. Proto jsme teď tady a ne ve Slastech +nevysloví nahlas, že Man se zná s J-C tak důvěrně, že by se jim mohla zaručit; co kdyby to uslyšely Postrachovy radary :lol: + A jak bys v tom mohla pomoct? Nerada bych vystavovala nebezpečí ještě i tebe +pokrčí čelo+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus Lupin » 21 srp 2013 21:11

*jen zvedne ruku* o tom si s dovolením rozhodnu sám, jestli a jak se kvůli mě něco bude odpískávat.*odmlčí se, jak zvažuje, dobře se mu vybaví ta situace, která kdysi ve Slastech nastala* Neříkej, že na něj máš nějakou páku...*zadívá se na Man, jak se tak culí*
Dělej, co umíš, s tím, co máš, tam, kde jsi.

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Manori » 21 srp 2013 21:19

Neříkám, že by to J-C udělal, ale ta možnost tady prostě je. Jen jsem upřímná. A ano...mám na něj...páku, když to tak chceš nazvat. On sám mi něco slíbil a něco ne jen mě.*cukne koutky* Pokud bude vědět, že jsem v tom s vámi a jaké jsou mezi námi...vztahy, tak Remusovi vědomě neublíží. *mrkne na Styx, jako by ji četla myšlenky 1:)* Navíc, pochybuju, že by si chtěl rozházet tak věrnou fanynku podniku.*zasměje se* Je ale otázka...co s tím vlkodlakem pak chcete udělat? Dejme tomu, že ji JC přivolá...co pak? Chytit, zavřít....*nechá to nedokončené*
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Styx Lupin » 21 srp 2013 23:29

+koukne zasmušile na Remuse+ Rozhodni se samozřejmě sám. Ale chápej, že mám strach. Ne o sebe, mně relativně nic nehrozí. V první řadě se tobě nic nesmí stát +vysvětlí mu své obavy+ Tak slib... +pokývá hlavou k Manori, pro ni by to žádná záruka od upíra nebyla, z osobních důvodů jim nevěří ani to, že jsou mrtví:D, ale taky si je vědoma toho, že Man má s J-C přece jen důvěrnější vztah, tudíž by ji J-C nepodvedl (doufám)+ Ale pokud mu věříš, že by Remusovi neublížil, jsem podstatně klidnější, protože vím, že bys mu to nedovolila +trochu z ní opadne to napětí+ No jasně, přestala bych za trest navštěvovat jeho představení (otázkou je, pro koho by to byl trest:D) +uculí se pobaveně na tu poznámku o fanynce+ Takže... jdeš do toho s námi? +zeptá se jí opatrně+ Co s tím vlkodlakem? +pohlédne rozpačitě na Remuse+ Popravdě, nebavili jsme se ještě o tom +najednou si uvědomí, že vlastně vůbec neví, jestli Vanessu chce opravdu chladnokrevně zabít+ Nejdřív bychom ji pochopitelně zavřeli. Aby neohrožovala své okolí +a hlavně je+ Pak bychom se domluvili, co s ní dál +spočine zrakem na Remusovi, jaký má na to názor on+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus Lupin » 22 srp 2013 12:19

Já vím, ale v téhle situaci si myslím, že je to přiměřené riziko. Mnohem horší by bylo nechat ji pobíhat po LoSu. Merlinví, koho by třeba napadla...a všechno by šlo na mé triko, protože to já ji nakazil.*obrátí zpátky pozornost k Man* hlavně ji chceme chytit, mít ji na očích, aby nikomu neublížila. Co s ní bude dál...to uvidíme.*netváří se ale moc optimisticky, po zkušenostech z pevnosti*

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Manori » 22 srp 2013 12:26

Neboj, nejsou to jen prázdná slova. To jsem se od J-C naučila, mít vždycky ještě pojistku. *pousměje se* A rozhodně se spolehni, že bych mu Remuse nenechala na hraní. Svého vlka a Pomme de Sang koneckonců má. To mu musí stačit. *poznamená* Jo, jdu do toho s vámi. Přece vás nenechám na holičkách...a zdivočelý vlkodlak, to je něco, co bych dřív nebo později musela na ministerstvu stejně řešit. Bude lépe, když se jim nic nedonese a problém zlikvidujeme, dřív než začne být kolem toho horko. Z odboru kouzelnických tvorů by mohli mít otázky, odkud se ten vlkodlak vzal...*zadívá se na Remuse* a ty víš, jací umí být. *koukne na hodinky* no, do západu slunce je dlouho...do doby, kdy se J-C probere taky ještě...zůstanete tady, nebo se později sejdeme u Slastí?*koukne na ně tázavě* Já budu ráda, když se zdržíte, jen jestli nemáte ještě někde něco...
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
Manori
Site Admin

Příspěvekod Styx Lupin » 22 srp 2013 16:51

Dobře tedy +ustoupí Remusovi nakonec+ Ale pokud zaregistruji cokoliv, co by ti mohlo ublížit, skončíme to, slib mi to +řekne rozhodně, Vanessa jí opravdu nestojí za to, aby se kvůli ní Remus obětoval, v nejhorším případě se ji pokusí najít jinak+ Věřím ale Man, že to bude mít pod kontrolou +usměje se na ni, jako že do ní vkládá všechnu svoji důvěru a naději+ Pochopitelně, že musíme vše vyřídit v tichosti. Ministerstvo se nesmí dozvědět, co se stalo. Nedovedu si vůbec představit, co by bylo pak s Remusem +sevře se jí srdce při pomyšlení, že by ho zavřeli do Azkabanu+ Díky, Man... za všechno +osloví ji s vděčným úsměvem+ Tak pokud ti to nebude vadit, rádi tady zůstaneme do setmění. Stejně bychom teď asi nebyli doma nic platní, že? +uculí se na Remuse+ A jak se máš ty, Man... jak si užíváš nesmrtelný život a už sis zvykla na vyhraněný jídelníček? +zeptá se jí s úsměvem, snaží se trochu uvolnit to napětí před možnou bouří+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus Lupin » 22 srp 2013 18:27

Pokud k tomu dojde, tak mi věř, že budu první, kdo si dá odstup.*slíbí jí to*

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Manori » 22 srp 2013 18:32

Výborně, tak jsme domluveni.*usměje se* zatím není zač.*mrkne na ni* tak zůstaňte...aspoň nám to rychleji uteče...než jen čekat na večer....*odněkud se ozve dutá rána, jde to jakoby odspodu* ehm...*zatváří se omluvně* To Postrach....*vysvětlí* a ne, nemá tam "práci"...Hm..docela si zvykám...posledních pár týdnů už je to lepší, konečně začínám poznávat, co a kolik a jaké jsou limity....i když pan Ho říká, že ještě pořád není úplně konec. Ale kdo to nakonec může vědět.*pokrčí rameny* Jídelníček mi překvapivě nevadí. Myslela jsem, že to bude nejtěžší věc, ale ted je pro mě lidské jídlo jen...hezký design...takže se to kupodivu dá..
Manori
Site Admin

Příspěvekod Styx Lupin » 22 srp 2013 19:34

Zvládneme to spolu +usměje se na Remuse a je očividně klidnější a uvolněnější, když jí slíbí, že se nebude sebeobětovávat. Vezme si skleničku a zvlaží hrdlo kapkou alkoholu, jen trochu pro povzbuzení, chce mít dokonale čistou hlavu+ Vlastně jsme udělali moc dobře, že jsme přišli nejdřív za Manori. Kdybychom šli za J-C nepřipravení, tak- +odmlčí se, když ji přeruší ta rána a chvíli natahuje uši, snažíc se identifikovat ten hluk zezdola+ Postrach? Hm... že by trénoval? +zasměje se pobaveně+ To mi připomíná, že se budu muset u něj brzy objednat na další lekci. Docela nutně bych se teď potřebovala zlepšit v obraně +vyloví si nějaké ovoce a labužnicky ochutnává+ Učíš se tedy rychle. Taky máš dobrého učitele +mrkne na Man vesele+ A jak jsi na tom s kondicí...vyrovnáš se už trochu Postrachovi v rychlosti a síle? +zajímá se zvědavě+ To sis docela rychle zvykla na ten váš jídelníček. A jak to vlastně chutná? To mně vždycky zajímalo. Kolikrát jsem se chtěla nějakého upíra zeptat, jestli to není moc jednotvárné, ale nikdy jsem nenašla k tomu odvahu, aby mi to ten dotazovaný nechtěl ukázat v praxi +uculí se+
Styx Lupin
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Villa Nocturna