yohannčin byteček

Moderátoři: Obsluha, yohannka, Beatrix

Re: yohannčin byteček

Příspěvekod Beatrix » 13 úno 2013 01:42

Není to nic světobornýho, taková moje nová holka pro všechno...+lehce samolibě se spokojeně usmívá+ a proč bysme nemohli? Člověk by řekl, že budeš ráda, že sme teď kamarádi. +lehce přehání no, zas takoví kámoši nejsou+
Mhm. On umřel už dost dávno. Skočil z balkonu...měl rakovinu..ale to si ona asi ani nepamatuje. Pak žila u prarodičů, pak umřela její babička a vzala si ju k sobě matka a ta skočila taky z balkonu..takže pak měla amnézii a Zuzka byla nějakou domu v dětským domově...pak si ju chtěl vzít expřítel její matky, ale někdo zatahal za provázky a odvezli ju k pěstounům. Když sem pak byla v lochu, tak mi někdo nabídl, že mi pomůže ven za to, že se o Zuzku postarám. +pravděpodobně náš host+ Jenže po ní právěže něco chtěli... +fakt už nevím co sem povídala krisovi, ale tohle je komplet celý, tak kdybys něco nevěděla, tak si doplň info+ No..mně moc ne. Nemá mě ráda. Ale Kristiána, toho naprosto zbožňuje a co ten řekne, to je svatý.
No co by...řekla sem jí, že teď bude tady. Nebo že ji můžu zavézt zpátky do domova...sice prskala a vyhrožovala, ale zůstala. Je na mě drzá jak opica. +povzdychne si+
Jo sám...no tak to jooo..+zakroutí hlavou+ Zlá? že sem si ani nevšimla! zatímco mi šel po krku, tak sis ho zvala hezky dom na rande...
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod yohannka » 13 úno 2013 07:38

holka pro všechno.. tak hlavně když bude dobře pracovat. Protože nemůžete! +zavrtí hlavou+ já to z něho stejně dostanu... a žádní kamarádi, na to taky zapomeňte +žárlí no.. a poslouchá story o zuzce+ týjo, chudina malá, to pro ni musí být dost těžký...ale tak... s váma se bude mít dobře, o tom nepochybuju... co jí máme koupit? +zděsí se při představě, že zuza od bei všechno už máá+ a nebooj.. však ona si zvykne a kris s tím pomůže +usměje se+ tak.. to teď máš takovou.. rodinu, co?
tssss to není pravda! se mi tam zas sááám vnutil! Sme se dali dohromady tak nějak.. až.. v brně
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » 13 úno 2013 15:43

To on bude. +zní, že je o tom přesvědčená+ Ale to patří k pracovním vztahůůům. +zdůrazní schválně to slovo+ Tobě se na něm nelíbí ta...+přivře oči+ loajalita? +podívá se na yohannku, že přece musí vědět, co na něm všechno bea dokáže ocenit+
Jo, asi jo. Jen mi příde, že se k tomu všemu staví...tak aby jí to neublížilo, jako by jí to bylo jedno a nikdo pro ni nic neznamenal. Teda krom její matky a nevlastního otce. Né, že bych se jí divila, všichni s ňou akorát vymetli. Noo když mě moc nevytočí a neumlátím ju nějakou panenkou...+ušklebí se+
+pokrčí ramenama+ Sama nevím, co může chtít sedmiletý dítě. Žádný sem ještě neměla. Já jí zatím koupila takový..poníky..a chci jí koupit velkýho plyšáka, jednoho takovýho měla od matky, ale musela ho nechat v děcáku. Ale netuším, esi se jí to nebude zdát moc dětinský, takže asi budu muset někam na průzkum. Každopádně asi kup cokoliv z hračkářství. Zařídila sem jí pokoj jen s pár panama a plyšákama, nechtěla sem, aby měla moc kulturní šok...je z poměrně skromnýho prostředí. +dolije si+ Kdybys viděla, jak koukala na bomboniéru za 40Euro... +zamyslí se nad tím trochu+ Vážně sme tak rozmazlení? +že nám přídou drahý dárky úúplně normální...+ Víš já jí chci koupit všechno, nejrači bych koupila komplet hračkářství doufajíc, že ji to obměkčí, ale nemyslím si, že by jí to prospělo. Sice nejsem její matka, ale nechci z ní ještě většího spratka, než jak se chová teď...za tři roky příde puberta..+zakoulí očima+
Jo Kris mi pomáhá. +usměje se tak..mimozně jak si na něho vzpomene+ Vůbec bych to od něho nečekala...že se takhle umí chovat..že se takhle bude chtít chovat. Je úžasnej. +povzdychne si zamilovaně, no ve chvilce se vrátí do reality+ Rodinu....no...asi jo. Víš jak to u nás je...zatím sem to pořádně neprobrala se Žanie, jako ví co a jak se děje, ale chtěla bych pořádně vědět co si o tom myslí, doufám, že dojede na víkend domů. Celý ej to docela zvláštní.

Vnutil..joo on umí být přesvědčivej! V Brně? To si děláš srandu! +směje se tomu+ Jezdíš tam s ním? Vždycky se mi tam líbilo. Jak vy to vůbec máte? +zvědavě na ni koukne+ Bydlíte spolu na stálo?
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod yohannka » 13 úno 2013 18:44

loajalita.. pfffff..mě se na něm líbí věcí +ušklíbne se+

no.. to se jí taky nedivím.. rodiče v pdachu a najednou tohle.. ale zas u vás se bude mít fakt dobře, o tom nepochybuju. hmmmmmm sedm.. tak bárbínu! teď jich prodávají tuny, tak vyberu nějakou super... možná i s Kenem +zamyslí se+ a nebo takový ty dětský tetovačky, to by se jí mohlo taky líbit +už si v duchu dělá seznam+ Nojoo, to ji musíš trochu držet, jako.. ne zkrátka, ale nerozmazlit, to by nebylo dobrý +zavrtí hlavou+ víš, aby si víc věcí vážila a ne že když pak něco ztratí nebo rozbije tak dostane novou hračku . Evidentně základy má, tak to nepokazit +usměje se na ni povzbudivě+
to je dobře, že ti kris tak pomáhá.. seš do něho taková nějaká furt zabouchlá cooo +culí se jak ji tak vidí+ ajo vlastně.. ještě žaneta, noo..jako je to trochu divný, abyste ve třech vychovávali dítě, ale tak hlavně když ji vychováte žejo, to je důležitý

joo v brně je to bezva +uculí se+ má to tam pěkný +pokývá hlavou+ noo my se máme tak střídavě, znáš to.. nastálo? mm +zamyslí se+ vlastně.. on je hroznej! +uvědomí si+ on je tak neodbytnej, že si to vlastně ani neuvědomuju, ale bydlíme!.. krom dnů, kdy mu říkám, že fakt s někým bydlet nezvládám, tak jede nachvílu pryč.. nebo musí stejně pracovat, ale pak jsme stejně zase spolu +zakroutí nad sebou hlavou a usměje se+ je roztomilej.. a kdybys viděla ty kéééérky
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » 14 úno 2013 00:42

jo? povídej... například jak vždycky nakrčuje ret, když s něčím nesouhlasí, ale musí to odkývat? nebo všimla sis co dělá když je nervozní? pokaždý se nadechne, zadrží snad dvě minuty dech! +kroutí nad tím nevěřícně hlavou+ a pak řekne něco hrozně sebevědomýho.

Finančně dobře jo. Jestli mě nenaštve a nevykážu ju. +ušklíbne se+ Ale nevím, jestli zrovna já jsem vhodnej člověk na vychovávání. Na druhou stranu ve svým věku už prakticky vychovaná je. Co chceš převychovávat v sedmiletým děcku?
Jo, bárbína by určitě šla. Může si udělat sbírku.
Vidíš a to je právě těžký. Sou věci, který pro mě hodnotu nemají - ale jasně, vím, že hodnotný sou, no rozbijou se ztratijou se, co se dá dělat, koupím jinou. Ale vím, že to není jen tak. To dospělí tak dělávají, a teď tomu dítěti vysvětli, že ono to nemůže dělat jak ty. Hrozný.
Co? +začervená se, jak yohannka zmíní zabouchnutost do Krise+ No..to tak...+uculuje se+ Asi jo. Nějak to furt funguje.
Mně to ani divný nepříde. Vlastně o nic víc, než cokoliv z toho, kde už Zuzka byla. Ono takhle zvenku si řekneš, že sme fakt divní, ale když se podívá člověk do různých rodin trochu podrobněji, začne uvažovat o tom, jestli vůbec jsou nějací správní rodiče, nebo vůbec rodiny, kde ty vzory fungujou tak jak mají, respektive jak se udává, že by měly.

+musí se tomu smát+ Tak ty to ani nevíš a vy spolu bydlíte! Tak to je dobrý! Já je vidělaa! +zašklebí se a potom se smiluje a dodá+ Minulej týden si byl zaplavat dole v bazéně...

+někdo zaklepe a nakoukne tam Tobi, že Bei došel dort+ Jéé, dej to sem! to my si rovnou dáme! +tak jim to tam dá na stůl+ Díky! Mmm, máš nůž? +koukne na yohannku+ Poslalas taky nějakou fotku do soutěže?
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod yohannka » 15 úno 2013 17:07

+jenom si poklepává prstama na opěradlo+ nic takovýho o něm vědět nemáš! vůbec nic! +napije se a dolívá+

no je to fakt, že nějaký návyky už má...ale tak uvidíte, přinejhorším ju budeš muset furt dárkama uplááácet +směje se+
sbírku? kolik jich už má? +vykulí oči, že teda bárbínu nee+
nojoo tak.. víš co, musíš jí trochu jít příkladem, nevyhazovat všechno, neházet talířkama po krisovi a tak +uculí se+ děti sou vnímavý.. prý teda.. sem slyšela. Je fakt že vzor na dokonalou rodinu asi neexistuje.
Klape vám to, joo? tak to je dobře, ne? +ucul+ a co plánujete na valentýna? +dejme tomu že ještě nebyl+

nojo.. fakt bydlíme, je hroznej! +zakroutí hlavou+ mě to třeba dělá problém s někým začít tak bydlet.. a žít.. pro něho je to takový.. normální +zamyslí se+ jakože o tom asi ani nepřemýšlí... cooo? jo tak zaplavat.. +přivře oči+ měl doufám plavky!

jééé no to je krása! já na to úplně zapomněla! +plácne se do čela+ je fakt, že krkolomný pozice jsme tam zrovna nedělali +dojde pro talířky a podá bei meganůž+ kuchej!
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » 15 úno 2013 21:18

+začnu dortem:+ my taky néé! ale fotku sem poslala, když už byla vyhlášená soutěž! já neumím kuchat! na to mám vždycky lidi..+neuměle jim ukrojí každej kus jak pro slona, jeden podá yohannce, bodne nůž do dortu a pustí se do svýho+ mmmh, ježiš to je dobrý!

Jak nemám vědět! +směje se tomu+ Víš jak dlouho toho chlapa už sleduju? To už musí být snad...rok?! Hrůza! Mám ho nastudovanýho, že bych ho ohrála i v pokru, a to ho neumím!
Vidíš - mně nikdy nevadilo s někým bydlet, a bydlíme spolu všichni tak nějak napůl. Jen nevím esi být ráda, nebo plakat. Možná tě má prostě rád a bydlet s tebou je pro něho přirozený. zase pochybuju, že zrovna on by byl ochotnej bydlet s každým tak jakože pohodičká, tak se k tobě nastěhuju..v tom už musí něco být. Navíc neboj - bude pracovně furt jezdit dost často pryč! +uklidňuje ju a cpe se+
Plavky měl! +směje se+ Ale ty toho moc nezakryjou! Slušelo mu to!!! Mh vlastně mě překvapuje, že sis vybrala zrovna Čecha. +zamyslí se nad tím+ Já už měla kde koho, ale češi sou snad ze všech nejhorší - sou tvrdohlaví, co si usmyslijou, to musijou mít a všechno musí klapat podle nich. Je snad i horší, než amon! Na spoustu chlapů stačí zamrkat, na Engela néé, toho jen tak někdo neobehraje a furt má něco v rukávu. (Teď přemýšlím že on snad měl rodiče CZ - RU a narodil se na Slovensku? no to je fuk)

Já bych ju mohla uplácet furt! Jen by to muselo mít i nějakou odezvu. Bárbíny má asi..dvě? Byly vánoce a tak..+pokrčí ramenama+ Ale spíš má knížky, různý hry, plyšáky...
To jako po mně chceš, abych se chovala zodpovědně a dospěle? +smích+ No to nééé, nepřichází v úvahu! To by byl můj konec! Jo, někdy sou asi vnímavější, než by si člověk přál.
Teď navíc ju budu rozmazlovat asi chtě-nechtě. Chci aby měla hezkou velkou oslavu a když pozvem děcka z okolí, tak asi né na čaj o páté, žejo. Chci pozvat i Olivera a Biancu, mohli by si třeba rozumět... (už nevím co sem yohannce říkala) Prostě bych chtěla, aby si našla nějaký kamarády, co sem vyzkoumala, tak byla v kolektivu víceméně neoblíbená a všechny mlátila. +nakrčí čelo+ No a musím jí koupit počítač, aby se už hezky začla učit, vůbec neví jak to funguje a do školy je taková věc víc než užitečná. No a taky mobil... a už to jede. Člověk si ani neuvědomuje kolik věcí co má bere jako samozřejmost. A teď vem, že je nemá a nechcu ju přerozmazlit. K vánocům sem se pro jistotu omezila na knížky, předplatný časáku, drogérku a malovátka - mimochodem víš, že výběr dětských malovátek v hračkářství je skvělej? Nechtěla sem tenkrát ještě dělat moc velký kroky, když nebylo jasný jak to bude...ale v září bych chtěla, aby nastoupila tady na školu..což znamená i to, že by si měla fofrem osvojit němčinu...doufám, že ju někdo přesvědčí, že je to nezbytně nutný!

Na valentýna...no..nevím, jestli bude kristián vůbec tady. Tak...+usměje se+ samozřejmě, že bych ráda něco hezkýho, ale říkala sem si, že to letos nechám na něm. Buď něco bude, nebo ne. Přinejhorším si tady zapálíme svíčky a vezmem si něco z kuchyně. A co vy? nějaký plány?
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod yohannka » 15 úno 2013 22:18

neumíš kuchat, jooo? to je blbost.. no vidíš jak ti to de, to je tak akorát +uculí se a veme si kusanec dortu a pustí se do něho+ mhmmmm! výbornej! +zahuhlá spokojeně+

tak sledujeeeš.. no teď už ho teda sledovat co? nemusíš! +ucul+ žádný studování! +zamává vidličkou+ Určitě máš být ráda, já myslím, že je to hezký.. mě to spíš vadí, že mě vadí s někým bydlet.. chápeš. Navíc jsem tak hrozně náladová, že se mi nálada mění z hodiny na hodinu. Ráno si říkám, že ho nepustím z postele a zachvilku se dusím pocitem, že potřebuju být okamžitě sama. Jsem hroznál. Ale.. asi ho mám fakt ráda +usměje se+ jena něm něco, pro co by ho člověk umlátil pánvičkou ale zároveň.. je takovej milej a sexy... Nojo, čech! hrozný co! To by mě v životě nenapadlo, že skončím takhle! +směje se+ (lach.. hlavně když ne Kubíček)

aleee určitě to má odezvu, to se neboj. Mmm to ještě promyslím, ale ty dětský malovátka, to je skvělá věc.. to za mých časů nebylo! +postěžuje si jaká je to hrůza+ Koho všeho pozvete? Aji Olivera a Biancu? Vídáš se s něma nějak? Ale je fakt že to by se jí mohlo líbit, takovej kolektiv, že to nebude slavit sama. Týjo, počítač.. a mobil! v sedmi letech? +vykulí oči+ i když.. asi je to dneska už potřeba, no.
Hele a ona teda mluví jakou řečí? Německy neumí vůbec nebo trochu? +zarazí se+

Někdy je takovej obyčejnej večer při svíčkách, kdy si obědnáš véču a zmrzku do postele, mnohdy lepší než nějaký slávy. Hlavně když jseš s tím s kým chceš býýýt a je to pěkný... ale tak uvidíš. Pak se rozhodně pochlub, jsem zvědavá! +uculuje se a udlábne zas kusanec dortu+ my.. mm.. já ani nevím.. vlastně máme v plánu už nějakou dobu divadlo ve Vídni, tak možná že bysme si tam mohli zajet na valentýna +pokývá hlavou+ V divadle jsem nebyla už leta, tak by to mohlo být fajn
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » 16 úno 2013 01:14

no jo, vždycky ukrojím takový..cosi..+dolije jim+

ale právěže zase už musím! jestli maká jak má! +pokýve hlavou+
Ale to zase chápu! Někdy je fakt potřeba všechny poslat..dopryč..to je třeba dobrý, že snad kromě bytu ve Vídni je vždycky kam utéct i v rámci domu. Tady mám kancl, v Itálii...no tam stačí taky odejít kamkoliv a týden tě nenajdou. Myslím, že takhle to má každej, že určitej..pocit ztráty svobody ho děsí a začne dusit. Ale momentálně mě to tak teda nedělá! +spokojeně+ Což je skvělý!
Navíc Marek už tě zná..a tohle všechno ví..a přesto s tebou je! To musí něco znamenat! No jooo, seš do něho zabouchlá, ty seš jasná!

No chci říct tady zaměstnancům a lidem ze statku..těm s kým obchodujem..teda jen v rámci jídla! +dodá rychle, že mafiány fakt ne-e+ Tyhle děti tu chodijou do školy, takže by tam pak nemusela být úplně sama. A chci aby chodila do normální školy, i když nejbezpečnější by bylo aby se učila doma. Mhm, vídáme se o prázdninách, Sylvie s nima bývá v Itálii sem tam na víkend na dovolenou. Chtěla sem si je tam vzít sama na prázdniny, jenže...pak mě tak nějak zavřeli..tak z toho sešlo..

+musí se smát+ V sedmi letech je už dávno pozdě! Kde žiješ? +přikrojí jim a prokládá to sýrem+ Mobil mít musí, jakmile bude chodit z domu, chci ji mít na dosah furt. A počítač...to je těžký...asi bych jí to nekupovala všechno naráz, ale teď je to prostě potřeba. Na svůj počítač ji fakt neposadím. Dnes chodijou na počítač už děcka ve školce... Ona mluví po slovensky. Možná proto tak visí na Kristiánovi - logicky je jí ze všech národnostně nejblíž. No a my s mamkou mluvíme obstojně česky díky naší rodině, navíc já už od Krise kdeco umím i po jejich, takže takhle není problém, ale snažím se aby se pomalu už učila, že něco člověk řekne německy a musí vymyslet co to je. I mamka ju učila zvířátka a tak, čísla....je to brzo a ve škole to bude asi dost náročný, ale je to nutnost. Děcka sou v tomhle ale hodně flexibilní, takže je velká naděje, že to pro ni bude nakonec schůdný. Takže jako základní fráze ti rozumět bude..a jinak..+uculí se+ bude muset Marek tlumočit. +lehce škodolibě+

Jo to je pravda, večery v posteli mají něco do sebe! Ale zase luxusní večeře...někdy si na to potrpím. Na druhou stranu si to můžu dopřát i sama. Podám pak report. Jé! do Opery, žejo? +culí se+ To bude krása! tam je to vážně nádherný! to mi pak taky musíš povykládat! A máš už nějaký dárky? Já teprve musím vlítnout nakupovat a nemám vůbec páru, co bych měla sehnat!
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod yohannka » 16 úno 2013 13:39

náhodou to je aspoň kusanej +olízne spokojeně vidličku+ to bych mohla jíst furt... a brambůrky. Hele sme na dně! +kouká že ve džbánku už nic není, tak jde namíchat další dávku 1:1 ideálně+

abych ho teda nechodila sledovat s tebou! Když já bych se asi v nějakým extra velkým domě bála. Zas je dobrý že u sebe mám i pokoje pro hosty, tak ho kdyžtak můžu nenápadně vystěhovat tam! +směje se+ Nojoo, když si vzpomenu na ty začátky, když se tu objevil.. asi mě má fakt rád +usměje se+ nojooo já.. jenom trochu! +culí se

+začne se smát+ náhodou mafiáni mívají taky děti, to by byla hodně zajímavá párty +když si představí ten mafiánskej dozor, jak hlídáá+ Nojo doma by to sice bezpečnější bylo, ale to by byla fakt chudera, žádnej kolektiv, +zavrtí hlavou+ to by nebylo vůbec dobrý.

Achjo, no za mých mladých let.. sme počítače neznali! +ukousne si dortíku+ po slovensky.. jo, tak s ní mluvíš tak nějak československy, co. Ale je fakt, že německy by se naučit měla, ale zas ty děti se učijou děsně rychle +mávne rukou+ a pak to pro ni bude jenom výhoda umět víc jazyků. Jooo to Marek bude muset! to bude sranda! +směje se+

Je fakt, že taková hezká večeře je občas fajn. Teda nesmí to být moc často, to mi pak připadá, takový.. divný. Radši mám obyčejnější věci. No já právě vůbec nevím kam, neznám to tam! Ale musím se nějak extra hezky oblíct +už plánuje jakou si veme pěknou roobu+ No, dárky... to vůbec ne. Spíš tak nějak dostane kartáček na zuby a pyžamo. Aby u mě mohl oficiálně bydlet-nebydlet.. přespávat +upřesní+ Jsem uvažovala že mu dám klíče od bytu, ale to už se mi zdá trochu moc asi. Noo a nějakou čokoládku dobrou koupím.. a flašku! Jinak vůbec netuším co by se mu mohlo tak líbit. Tak můžem jít nakupovat klidně spolu jestli chceš
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Podkrovní byty majitelek