od Beatrix » 15 úno 2013 21:18
+začnu dortem:+ my taky néé! ale fotku sem poslala, když už byla vyhlášená soutěž! já neumím kuchat! na to mám vždycky lidi..+neuměle jim ukrojí každej kus jak pro slona, jeden podá yohannce, bodne nůž do dortu a pustí se do svýho+ mmmh, ježiš to je dobrý!
Jak nemám vědět! +směje se tomu+ Víš jak dlouho toho chlapa už sleduju? To už musí být snad...rok?! Hrůza! Mám ho nastudovanýho, že bych ho ohrála i v pokru, a to ho neumím!
Vidíš - mně nikdy nevadilo s někým bydlet, a bydlíme spolu všichni tak nějak napůl. Jen nevím esi být ráda, nebo plakat. Možná tě má prostě rád a bydlet s tebou je pro něho přirozený. zase pochybuju, že zrovna on by byl ochotnej bydlet s každým tak jakože pohodičká, tak se k tobě nastěhuju..v tom už musí něco být. Navíc neboj - bude pracovně furt jezdit dost často pryč! +uklidňuje ju a cpe se+
Plavky měl! +směje se+ Ale ty toho moc nezakryjou! Slušelo mu to!!! Mh vlastně mě překvapuje, že sis vybrala zrovna Čecha. +zamyslí se nad tím+ Já už měla kde koho, ale češi sou snad ze všech nejhorší - sou tvrdohlaví, co si usmyslijou, to musijou mít a všechno musí klapat podle nich. Je snad i horší, než amon! Na spoustu chlapů stačí zamrkat, na Engela néé, toho jen tak někdo neobehraje a furt má něco v rukávu. (Teď přemýšlím že on snad měl rodiče CZ - RU a narodil se na Slovensku? no to je fuk)
Já bych ju mohla uplácet furt! Jen by to muselo mít i nějakou odezvu. Bárbíny má asi..dvě? Byly vánoce a tak..+pokrčí ramenama+ Ale spíš má knížky, různý hry, plyšáky...
To jako po mně chceš, abych se chovala zodpovědně a dospěle? +smích+ No to nééé, nepřichází v úvahu! To by byl můj konec! Jo, někdy sou asi vnímavější, než by si člověk přál.
Teď navíc ju budu rozmazlovat asi chtě-nechtě. Chci aby měla hezkou velkou oslavu a když pozvem děcka z okolí, tak asi né na čaj o páté, žejo. Chci pozvat i Olivera a Biancu, mohli by si třeba rozumět... (už nevím co sem yohannce říkala) Prostě bych chtěla, aby si našla nějaký kamarády, co sem vyzkoumala, tak byla v kolektivu víceméně neoblíbená a všechny mlátila. +nakrčí čelo+ No a musím jí koupit počítač, aby se už hezky začla učit, vůbec neví jak to funguje a do školy je taková věc víc než užitečná. No a taky mobil... a už to jede. Člověk si ani neuvědomuje kolik věcí co má bere jako samozřejmost. A teď vem, že je nemá a nechcu ju přerozmazlit. K vánocům sem se pro jistotu omezila na knížky, předplatný časáku, drogérku a malovátka - mimochodem víš, že výběr dětských malovátek v hračkářství je skvělej? Nechtěla sem tenkrát ještě dělat moc velký kroky, když nebylo jasný jak to bude...ale v září bych chtěla, aby nastoupila tady na školu..což znamená i to, že by si měla fofrem osvojit němčinu...doufám, že ju někdo přesvědčí, že je to nezbytně nutný!
Na valentýna...no..nevím, jestli bude kristián vůbec tady. Tak...+usměje se+ samozřejmě, že bych ráda něco hezkýho, ale říkala sem si, že to letos nechám na něm. Buď něco bude, nebo ne. Přinejhorším si tady zapálíme svíčky a vezmem si něco z kuchyně. A co vy? nějaký plány?
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.