Pokoj s výhledem

Moderátoři: Zaměstnanec, Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Pokoj s výhledem

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 14 bře 2016 23:01

+zvedne hlavu od noťasu a zaposlouchá se. A fakt ji nešálí smysly, někdo klepal. Odloží notebook stranou a v černým tílku a pohodlných plátěných kalhotách a bosá doťape otevřít. Upírka v civilu, to se jen tak nevidí:D Nějakou zbraň má ale beztak někde ukrytou:D+ No dobrý ráno. Teda večer. Prostě co chceš. +uculí se, ale pak si všimne jak se tváří+ Děje se něco? +mozek jí hned ochotně nabídne pár katastrof, který by se dít mohly:D+
There's hell in your eyes
So let your demons dance with mine
We'll kill each other some day
But now is not the time
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Björn Skarsgard » 14 bře 2016 23:08

+Na okamžik, se zatváří překvapeně, protože čekal...+ No ahoj, +tak ju jako okoukne, to by nebyl on že.+ Vlastně jsem přišel za šéfkou, +nakrčí čelo.+ Máte pyžamovej mejdan?
Björn - Isbjörn. Gladde mig!
Björn Skarsgard
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 14 bře 2016 23:13

+opře se ramenem o futro a kouká na něj, do tý vejšky:D+ Šéfka byla unesena, takže mám volnej bejvák. +zazubí se+ Tak to vyklop, o co jde? +ustoupí ze dveří+ Chceš jít dovnitř? +nějak pojme podezření, že to asi nebude nic, co by se dalo rozebírat ve dveřích+
But now is not the time
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Björn Skarsgard » 14 bře 2016 23:29

+Se na ni mračí čím dál tím víc... jako unesena a ona je tak v poho? no pak mu to cvakne že.+ Zrovna teď si vlk usmyslí žehlit problémy +zavrtí hlavou.+ zveš mě na rande? +nahrne se dovnitř a rozvelebí na takové té tvarované jednopohovce.+ Mno, ale jo, asi by ti to stejně řekla... +Poskládá si tam nohy tak jako do kříže.+ Máme tu ubytovanou partičku mladých kluků, a co jsem se ptal, tak je už pár dní nikdo neviděl, a nezacvakli účet. +Docela ho štve, jak je poslední dobou poslem špatných zpráv a tak se tváří jak kakabus.+
Björn Skarsgard
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 14 bře 2016 23:50

Teď nebo jindy. +pokrčí rameny, jako co už s těma hrdličkama nadělá:D+ Myslíš ty vůbec na něco jinýho? Aspoň občas? +zavře za ním dveře a kroutí pobaveně hlavou+ Pár dní? +nakrčí čelo a taky se jí to moc nelíbí+ Byl ses podívat v pokoji? Třeba jen vyrazili na nějký delší tah po hospodách a trochu se jim to vymklo...? +nadhodí cvičně+
But now is not the time
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Björn Skarsgard » 15 bře 2016 10:26

Jasně, taky na jídlo a na spánek +blískne se bělostnýma zubama v úsměvu.+ Jsem jakej jsem, nenaděláš nic. +pokrčí rameny.+ No jo, pár dní, a ne, v pokoji jsem nebyl, proto jsem přišel za Syrianou, jestli tam můžu. +Zvedne ruce v obraně+. Hele jasně, všechno je možný, třeba těch pár dní prošukali na nějakém mejdlu, zhulení jak hovada, ale stejně.... Jenže S tu není... tak co uděláme?
Björn Skarsgard
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 15 bře 2016 13:26

Jo, tak to je potom v pořádku. +pokýve vážně hlavou, ale koutek jí zrádně cukne+ Však to je dobře, jen takový buď. +usměje se na něj+ No, tak jí asi zavolej, vyžádej si povolení a zajdem to omrknout. +navrhne a zvedne se+ Já se jdu převlíknout. +dodá ještě a zmizí u sebe+
But now is not the time
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Björn Skarsgard » 15 bře 2016 13:33

Tak jo, +veme stolní telefon a vytočí její číslo a vytáčí to sakra dlouho, až se začne mračit.+
Čau Syr...+řekne, když to konečně vezme.+... jo, to jsem já, hele... +najednou se ze sluchátka ozve fakt masakr zavrčení, až ho Bjorn musí trochu oddělat, aby neohluchl.+
Hele neruším tě náhodou?.... +ušklíbne se+ totiž máme tu takový problém..... +pak sem tam zamručí v odpověď.+ Jo... tak fajn. +Pak se jen na sluchátko zadívá jak oněmnělo.+
No to by bylo. +Oznámí Becs, když se vrátí nachystaná.+ před tím ti seklo víc. +uculí se.+ hele, máme volný pole působnosti, byl jsem pasován na zástupce +řekne tak zadumaně.+ Neříkalas že cukrujou? +pozvedne obočí nahoru.+
Björn Skarsgard
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 15 bře 2016 13:47

+vedle na sebe hodí jiný černý tílko, úzký černý džíny, obuje si vysoký glády a nakonec na příslušný místa zastrká nezbytný zbraně. Jeden nikdy neví, kdy je bude potřebovat. A lepší být paranoidní, než mrtvý. Vrátí se za ním do pokoje a na ten podivný kompliment se jen ušklíbne+ Bezva, tak jdeme na to, pane zástupče. +uculí se a zamíří ke dveřím+ Jo, cukrujou tak, až mě z nich bolí zuby. +ušklíbne se pobaveně a otočí se na něj+ Pročpak?
But now is not the time
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Björn Skarsgard » 15 bře 2016 13:59

No jako teď jsi taky kus, ale před tím jsi vypadala skoro jako bezbraná malá holka +a jo, to se mu zamlouvá, i když zas teď je nebezpečně sexy docela jiným způsobem.+ ále, tak to bylo to vrčení asi nějaký namlouvací rituál. Co já vím, já jsem jenom medvěd. +Zabručí a vyjde na chodbu a jdou do příslušného pokoje (některý z těch co jsou prázdné :D)+
Björn Skarsgard
Vlkodlak/jiný dlak

PředchozíDalší

Zpět na Apartment