Zjeví se na balkóně v apartmánu. Odsune skleněné dveře a vejde dovnitř, nechává za sebou cestičku z krvavých kapek. Najde ten nevětší a nejpevnější pytel, co doma má a nacpe do něj ufiknutou hlavu, kterou následně na nerezovém tácu šupne do mražku. Jak tak k němu kráčí, zahlídne se v zrcadle... pane jo, to je ale podívaná, že by si udělala selfíčko? Sprcha, nutně potřebuje sprchu.... stráví v ní asi hodinu a když konečně vyleze ven, cítí se.... naprosto fantasticky. Popadne mobil a naklove smsku:
Brouku, výměna skončila, začínám balit. Mám dobré zprávy, ale to až osobně. Dej vědět, kdy mě čekáš. Líbá S: PS: neskutečně jste mi chyběl vaše chlupatosti.
+Odešle a začne balit všechny svoje věci, což jí zabere několik dalších hodin, ale vůbec se necítí unavená, právě naopak, má tolik sil, že by jich mohla rozdávat. V pohodě si u toho pokuřuje, muzika vyhrává no na celé patro, ale kdo by se tím vzrušoval, když je majitelka že. Sem tam se koukne do zrcadla a nepřestává ji udivovat, jak má teď bílé zuby, tak je na sebe furt cení. Až někdy nad ránem, o spoustu papírových krabic s věcma později to zalomí na pohovce.+