od Vanessa » 13 čer 2013 22:38
Nikdo to nepozná. Dokážu být velice přesvědčivá. A všechno, co potřebuji vědět k tomu, aby to bylo dokonalé, mi prozradíš ty +přistoupí o krok blíž+ Proto jsi tady, v cele, ze které není úniku, bez kouzel a magie, kde tě nikdy nikdo nenajde. A budeš tady do té doby, dokud mi o sobě neprozradíš i ten nejmenší detail. Tentokrát už nechci nic riskovat +na její naléhání se jen pohrdavě zasměje+ Styx, já jsem tě nevyhledala z lásky k tobě, nebo k naší rodině, ale proto, abych si vzala to, o co jsem byla připravena. O bohatství, jméno, přátele, lásku. Ty máš všechno a já nic. Ty jsi byla od dětství hýčkána, žila v přepychu, byla jsi milována, kdežto já jsem poznala jen svoji kobku, hlad, tvrdou výchovu, šikanování. Teď se naše role vyměnily. Už se nechci vrátit zpátky. Chci žít tvůj život +pomalu jí dochází trpělivost+ A už mám dost těch keců kolem. Koukej konečně začít spolupracovat, pokud nechceš přijít k úhoně. Začni svým přítelem. Řekni mi všechno o něm, co dělá, co má rád, co nesnáší, chci slyšet všechny intimní detaily.
Všechno dobře skončí.
A když ne, tak to znamená, že ještě není konec.