Výlet na Manhattan

Akce Styx a jejích postav

Moderátor: Styx Lupin

Re: Výlet na Manhattan

Příspěvekod Jacob Downly » 14 led 2014 01:11

Jo, Manhattan. +přikývne s úsměvem a taky se připoutá+ Zezhora to všechno vypadá krásně. +zasměje se a pak už přistávají, to není nikomu moc do řeči, ani do smíchu, jemu nakonec taky ne, ale všechno je v pořádku, vystoupí spolu z letadla a dojdou si pro zavazadla, Jacob pro svou tašku a vezme i kufr Vanesse, svůj foťák má on pořád u sebe+ Chceš si vyměnit nějaký peníze? +zeptá se jí+ Já zatím najdu nějakýho taxíka.
Jacob Downly
Člověk

Příspěvekod Vanessa » 14 led 2014 01:42

+zdárně přežije i přistání, při kterém mu opět mačká ruku a oddychne si, když opět vkročí na pevnou zem+ Máme to šťastně za sebou +po odbavení následuje Jacoba, který se tady vyzná+ Ani ne... mám nějaké dolary sebou... a nepostradatelnou kreditku +usměje se a jde s ním na stanoviště taxíků+ V jaké části Manhattanu vlastně bydlíš? +zajímá se cestou+
Všechno dobře skončí.
A když ne, tak to znamená, že ještě není konec.
Vanessa
Čarodějka

Příspěvekod Jacob Downly » 14 led 2014 02:17

Kousek od cetral parku. +podrží jí opět dveře od taxíku a hodí zavazadla do kufru a nasadne si za ní a řekne řidičovi adresu+ Až se ubytuješ, tak bysme si tam mohli zajít na oběd, je tam dobrá restaurace. +mohutně zívne+ A pak bych šel spát, protože jsem celou dobu nezamhouřil oči. +usměje se na ni omluvně+
Jacob Downly
Člověk

Příspěvekod Vanessa » 14 led 2014 02:52

Central park... to je opravdu lukrativní adresa +poznamená s úsměvem a nasedne do taxíku+ Oběd? +pozvedne obočí, ona by v tuto dobu čekala spíš už večeři+ No jo vlastně...časový posun. Budu si muset na to zvyknout +zasměje se+ Ale mám už pěkný hlad. To jídlo v letadle nebylo tedy nic moc +ušklíbne se+ Jasně, klidně se vyspi, já si zatím projdu ten váš slavný park, abych tě nerušila +mrkne na něj vesele+
Všechno dobře skončí.
Vanessa
Čarodějka

Příspěvekod Jacob Downly » 15 led 2014 00:14

Oběd. +pokrčí rameny+ Obědovečeři. Co na tom záleží, prostě něco teplýho do žaludku. Jídlo v letadle nikdy není nic moc. +nevesele se ušklíbne, když si na to vzpomene+ Už jsme tady. +ukáže na vchod, před kterým taxík zastavil, vyrovná to a zachvíli už odemyká dveře od domu. Vyjedou spolu výtahem několik pater a pak už stojí před jeho bytem+ Není to moc velký byt. +řekne jí, aby se nevyděsila a odemkne a otevře dveře. Vevnitř je důkladně poklizeno+ No a takhle přesně poznám, že tu byla moje matka. +zazubí se na Van vesele a pozve ji dál+
Jacob Downly
Člověk

Příspěvekod Jacob Downly » 15 led 2014 00:19

Obrázek
Jacob Downly
Člověk

Příspěvekod Vanessa » 15 led 2014 01:34

+během jízdy taxíkem pozoruje nadšeně ruch na ulicích a když pak vystoupí, následuje Jacoba do domu. Přede dveřmi do jeho bytu na okamžik ucítí nervózní chvění kolem žaludku. Vstoupí dovnitř a rozhlédne se+ Úžasné...tak nějak jsem si představovala tvůj staromládenecký byt. Vkusný, jednoduchý moderní styl +prochází si to tam zvědavě+ Není moc velký, to je fakt, ale pro jednoho úplně ideální. Tedy... jestli ti nebude vadit, že se teď tady budeme potkávat +uculí se+ Nebo mám rezervovaný nějaký hotel? +uvědomí si, že vlastně ani sama neví, kde bude ubytovaná+
Všechno dobře skončí.
Vanessa
Čarodějka

Příspěvekod Jacob Downly » 15 led 2014 15:55

+rozesměje se+ Jasně, že tu budeš bydlet se mnou. Moc velký to tu není, ale vejdem se tu, neboj se. +hodí svoje tašky na gauč+ Já budu klidně spát na gauči. nebo se můžeme střídat, jestli chceš. +mrkne na ni vesele+ Nemám tu nic k jídlu. +dojde do kuchyně a zapne lednici do zástrčky+ Takže navrhuju, abysme se šli najíst a pak něco nakoupit. Hm? +koukne na ni tázavě, co jako ona na to+
Jacob Downly
Člověk

Příspěvekod Vanessa » 15 led 2014 16:42

Mně se to líbí. Všechno máš pěkně po ruce +přikývne spokojeně a je šťastna, že teď bude Jacoba pár dní vídat pravidelně+ Klidně budu spát na gauči já, mě to nevadí. Nebudu ti přece okupovat tvoji postel, na kterou jsi zvyklý +mrkne na něj s úsměvem a otevře svůj kufr+ Jasně, jen se převléknu, budu hned. Ehm, koupelna... támhle? +zapadne do dveří, které jí ukáže, uvnitř se trochu opláchne a převlékne a za chviličku je zpátky+ Tak můžeme vyrazit do víru velkoměsta +uculí se nedočkavě+
Všechno dobře skončí.
Vanessa
Čarodějka

Příspěvekod Jacob Downly » 15 led 2014 19:01

Vír velkoměsta! +zasměje se vesele+ No dobře, tak pojď. +přikývne s úsmevem a pustí ji ze dveří, pak zamkne a vydají se spolu po ulici+ Drž se u mě, bude tu spoustu lidí, teď se všichni vrací z práce, tak je špička. Byl bych nerad, kdyby ses mi ztratila. +pousměje se na ni a ani si nebere taxíka, protože park má vážně rovnou za rohem a za chvíli jsou už v klidu zeleně Central parku+
Jacob Downly
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Styx Universum