Bea - Enzo: To doufám taky. Nerada bývám zklamaná. +zatváří se, že je to pak nemilé, ale pak se zase usměje+ Ale já vám věřím. Věřím, že uděláte všechno pro to, aby to bylo nezapomenutelné.
Nepodceňujte ho...+podívá se Jerryho směrem+ Vím, že považujete západní lidi za slabé, ale... Jerry má obrovský potenciál a popravdě jsem ráda, že ho nevyužívá naplno.
Aha...+že je Altair běžně zamlklý+ Tak to je pak všechno v pořádku. Nepovídejte...+otočí se k němu zádama, aby neviděl jak spokojeně se musela aspň na chvilu uculit+
Bea-Altair: +I když ví, jak důležitý je být nenápadní, tak ju to příjemně hřeje, že Altairovi dává zabrat tvářit se neutrálně+ Slečna Stein. +podívá se mu do očí a opraví ho, když jí řekne jménem, ale potěšeně se pousměje+ Jsem ráda, že jsem zvolila oděv odpovídající vašim zvyklostem. +podívá se na něho+ Mám s sebou i celou sadu šátků, kdyby bylo potřeba. +pochlubí se a pokračujou dál+
+Amon se zbytkem se taky přesunou k přepážce, projdou kontrolou a nakonec si najdou svoje sedadla v první třídě+ Doufám, že ještě podávají nějaký to občerstvení, nestihl jsem snídani..+zamrmle si+