Výlet do Sýrie

Akce Styx a jejích postav

Moderátor: Styx Lupin

Re: Neoficiální návštěva Amona a Beatrix v Sýrii

Příspěvekod Beatrix » 26 črc 2015 00:03

Bea - Enzo: To doufám taky. Nerada bývám zklamaná. +zatváří se, že je to pak nemilé, ale pak se zase usměje+ Ale já vám věřím. Věřím, že uděláte všechno pro to, aby to bylo nezapomenutelné.
Nepodceňujte ho...+podívá se Jerryho směrem+ Vím, že považujete západní lidi za slabé, ale... Jerry má obrovský potenciál a popravdě jsem ráda, že ho nevyužívá naplno.
Aha...+že je Altair běžně zamlklý+ Tak to je pak všechno v pořádku. Nepovídejte...+otočí se k němu zádama, aby neviděl jak spokojeně se musela aspň na chvilu uculit+

Bea-Altair: +I když ví, jak důležitý je být nenápadní, tak ju to příjemně hřeje, že Altairovi dává zabrat tvářit se neutrálně+ Slečna Stein. +podívá se mu do očí a opraví ho, když jí řekne jménem, ale potěšeně se pousměje+ Jsem ráda, že jsem zvolila oděv odpovídající vašim zvyklostem. +podívá se na něho+ Mám s sebou i celou sadu šátků, kdyby bylo potřeba. +pochlubí se a pokračujou dál+

+Amon se zbytkem se taky přesunou k přepážce, projdou kontrolou a nakonec si najdou svoje sedadla v první třídě+ Doufám, že ještě podávají nějaký to občerstvení, nestihl jsem snídani..+zamrmle si+
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Altair » 26 črc 2015 01:58

Ach jistě, slečna Stein +opraví se omluvně, jakoby se zapomněl+ Je opravdu vyhovující +ohodnotí její oblečení, přesto zapojí svoji fantazii a na okamžik si představí její pevné tělo a ladné křivky, skryté pod množstvím látek+ Šátky jsou taky dobrá volba, občas se vám hodí. Vidím, že jste se vybavila na cestu opravdu zodpovědně +pochválí ji s úsměvem. Altair projde všemi kontrolami bez problémů, pouze jeho pas zaměstnanec důkladně prověří, jak vidí muslimské jméno. V letadle se posadí vedle Bei, ji nechá sedět u okna a sám se posadí k uličce+ Nebojíte se létat letadlem? +zeptá se jí konverzačně, jak začne letadlo rolovat+
Krédo Assassínů:
"Žijeme v temnotě, abychom sloužili světlu. Jsme Assassíni. Nic není pravda, vše je dovoleno."
Nothing is true, everything is permitted!
Altair
Člověk

Příspěvekod Enzo » 26 črc 2015 02:16

O to se s Altairem postaráme, abyste nebyla zklamaná. Oběma nám záleží, aby se vám u nás líbilo +ujistí ji+ Nikdy nikoho nepodceňuji. To je jedna ze zásad asasínů. Však uvidíme, jestli bude mít příležitost ukázat, co je v něm +když Bea odejde s Altairem, projde taky pasovou kontrolou za ostatními. Zaměstnanec si ho dlouze prohlíží a důkladně kontroluje jeho pas, porovnává jeho vizáž s databází hledaných teroristů, ale nakonec shledá vše v pořádku a pustí ho dovnitř. U kontroly zavazadel ovšem už Enzo takové štěstí nemá a když projde rámem, přestože nezapípá, ochranka ho vyzve, aby je následoval i se zavazadlem k osobní prohlídce, nejspíš se jim nepozdává jeho arabský vzhled. Na služebně ho pořádně proklepnou, projedou detektorem kovů od hlavy k patě a prohrabou mu kufřík. Po půlhodině ho konečně propustí a Enzo jen tak tak stihne letadlo. Uvnitř předloží palubní lístek a posadí se na své místo vedle Amona+ Nevím, proč mě skoro pokaždé musí podrobit osobní prohlídce. Jako bych byl nějaký terorista nebo co +kroutí nad tím hlavou a připoutá se+
My name is Enzo. I am an Assassin.
Enzo
Člověk

Příspěvekod Beatrix » 26 črc 2015 15:26

Bea-Altair: +Trošku křivo-pobaveně se usměje, ale kývne, že tak je to správně+ Spoléhám na váš, že mi v pravou chvíli připomenete, kdy bych se měla zahalit ještě víc... Nemáte ani potuchy...+přikývne a v duchu se ušklíbne, protože s sebou v kufru má snad celou západní civilizaci+
+No já to u přepážky trochu trvá, vzhledem k tomu co jim všechny vyskočí na monitoru, ale tuhle cestu má povolenou, tak taky projde+ Bojím. +přizná hned+ Dokonce hodně. Ale o kolik je to nebezpečnější než jet autem do města, že... +ohlídne se, jestli jsou všichni a začne nenápadně vyzvídat+ Tak...co nás čeká? Budeme bydlet někde v hotelu?

Bea-Enzo: To jsem ráda. +usměje se+ Dobře děláte... Já bych teda rači, aby neměl...ale nebojím se, že by vás případně v nějakém ohledu zklamal.

+Amon s Chrisem se trochu pobaveně šklebijou, že jde Enzo na prohlídku a doufají, že tam ty prohlížející neodpraví...+

Amon: Opravdu otravné...+pokýve hlavou, že chápe jeho rozhořčení+

Chris: +sedí přes uličku, kde zřejmě někoho uplatil, aby dostal místo aspoň co nejblíž u nich, když si kupoval lístek na poslední chvílu. Zadívá se na Enza a povzdychne si+ A přitom...vypadáte tak evropsky...+zacukají mu koutky, ale přátelsky mu podá flašku vody a nějaký oříšky, co už roznášela obsluha+

Amon: +musí se chrisové poznámce taky smát, ale zakroutí hlavou+ Stejně to nechápu - joo kdybyste chtěl letět k nám...ale tam k vám...tam by přece i ty teroristy měli ochotně posílat...
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Altair » 26 črc 2015 21:59

Připomenu. Ale myslím, že takhle je to akorát. Obávám se ale, jestli vám v tom nebude trochu teplo +cukne pobaveně koutky+ Nemusíte se bát, jsem tady s vámi +uklidní ji a když letadlo začne startovat, nahmatá její ruku a sevře ji jemně v dlani. Mlčky přečkají start letadla a když se rozsvítí nápis, že se můžou odpoutat, pustí ji ruku, rozepne si pásy a sedne si pohodlněji, natočen trochu bokem, aby na ni hezky viděl+ Ano v hotelu. V Masyafu bohužel nejsme přizpůsobeni tak vzácným návštěvám +pousměje se+ Budete ubytovaní ve městě Hamá, je to necelá hodinka jízdy od pevnosti. Je to velké město +větší než Brno:)+ tak doufám, že se vám tam bude líbit.
Krédo Assassínů:
"Žijeme v temnotě, abychom sloužili světlu. Jsme Assassíni. Nic není pravda, vše je dovoleno."
Altair
Člověk

Příspěvekod Enzo » 26 črc 2015 22:29

Bea: Taky bych byl radši, kdyby neměl příležitost. Ale u nás nikdy nevíte, kde se co semele. Tak když to říkáte vy, že nezklame, tak tomu věřím +mrkne přátelsky na Jerryho, že ho tedy respektuje+

Amon: Evropsky? +zachechtá se nahlas, až ho musí letuška jemně napomenout a Enzo jí věnuje svůj nejsvůdnější úsměv+ Já už jsem docela zvyklý, dost často si mě pletou s nějakým extrémistou. To není o tom, kam chci letět. Kontrolují, jestli nemám u sebe nějaké zbraně, jestli třeba nechci unést letadlo +ušklíbne se+ Nemůžu za svůj obličej. Ale já se na tom už jenom vždycky bavím, jak se usilovně snaží něco u mně najít a nakonec mě musí pustit a ještě se mi omluvit +zasměje se a když už letadlo nabere letovou hladinu a pilot povolí odpoutat se, letušky začnou roznášet pití a hned poté i jídlo+
Enzo
Člověk

Příspěvekod Beatrix » 28 črc 2015 00:04

Bea - Altair: Jo to bude...taky jsem se doma už vykoupala v antiperspirantu...+ovívá se, než pořádně zapnou klimatizaci+ Vy v té své uniformě teplem netrpíte?
Jako....že se kdyžtak zabijeme spolu? +zacukají jí koutky, ale jak začnou vzlítávat, tak se ho ochotně chytne a i když se tváří neutrálně, tak jak to s nima cásne do boku a motor trochu zavrčí, tak mu ruku lehce drtí. Pustí se ho a zadívá se na něho trochu pobaveně, jak se tam uvelebil+ Vlastně je to trochu škoda...ale jsem si jistá, že v hotelu nám tedy nebude nic chybět. A...vy budete taky v hotelu? Už se těším na tu atmosféru tam...+zasní se trochu, ale pak se zarazí+ neprobíhá tam zrovna nějaká...občanská válka, nebo něco, že ne?

Amon: +i s Jerrym se musijou potichu smát, jak ho letuška napomíná, no jim jeho hlasitější projev vůbec nevadí+ Je fakt, že když bych byl muslim a chtěl takhle neco provést, určitě bych se...+pohlídne na něho+ vydesignoval trochu západně...No konečně! +vezme si hned jídlo a obědvá+ M...nic moc...+vytkne letušce+

Jerry: +taky si nabere jídlo a kývne dopředu k Bei+ Neměl bych vedle ní sedět já? +poznamená+ Jestli si třeba nechcete s kolegou...povídat...+koukne na Enza+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Altair » 28 črc 2015 12:35

Samozřejmě, že nosit uniformu v tom horku není žádný med. Ale my jsme na to zvyklí. Pořád je lepší vydržet ta vedra v dlouhém kabátu, pod kterým ukrýváme své zbraně, než se nechat zabít +vezme si od letušky sklenku šampaňského a podá ji Bei, pro sebe džus+
Ne. Jakože se mnou se vám nic nestane +usměje se sebejistě+
Vy jste chtěla bydlet v Masyafu? +pozvedne trochu obočí, protože mu to k ženě, která miluje luxus, moc nejde+ Naše pokoje jsou na váš vkus příliš skromné. Nebylo by to vůči vám uctivé, kdybychom vás ubytovali v pevnosti. Ale kdybyste na tom výslovně trvala, mohl bych vám soukromě ukázat svoji celu, abyste sama posoudila, jestli by se vám tam líbilo +pohlédne na ni s šibalským úsměvem+
Je to prvotřídní hotel, určitě splní vaše evropské nároky +její i Amonovy+ Ano, já budu taky bydlet v hotelu. Po celou dobu vaší návštěvy vám budu dělat osobního strážce, takže se od vás většinou nehnu ani na krok. Můj pokoj bude hned vedle toho vašeho, abych vás měl pořád na očích +oznámí jí s vážnou tváří, ale jeho hlubokých očí se dotkne smích+
Občanská válka zuří v Sýrii už čtyři roky. Navíc tam teď značná území ovládají sunitští extremisté +nemíní jí lhát+ Ale nemusíte se bát, do těch oblastí rozhodně výlet neplánujeme +ledaže by Amon zatoužil :D+
+nakloní se přes ni k okýnku+ Úchvatný pohled +poznamená a nemyslí tím výhled z okna+
Krédo Assassínů:
Altair
Člověk

Příspěvekod Enzo » 28 črc 2015 15:27

Amon: Oblečeni nehraje roli. Pro ně je podstatné arabsky znějící jméno a arabský vzhled. Radši létám soukromými letadly, tam mě nikdo nešacuje +letuška, co roznáší jídlo, se Amonovi slušně omluví+ Přinesu vám něco jiného, pokud vám nechutná +nabídne mu+
+kolem Enza projede s vozíkem s pitím blonďatá hosteska, co ho předtím napomenula+ Co vám mohu nabídnout, pane? +usměje se na něj zářivě+ Sodovku a vaše telefonní číslo +mrkne na ni Enzo s úsměvem. Dívka se na něj pobaveně usměje, podá mu sklenici s vodou a pokračuje dál. Enzo se nakloní do uličky a sjede pohledem její pozadí a pak se pustí do jidla+ Mně to chutná.
Jerry: Nene, jen seďte, kde jste, mladíku. Jsem tady od toho, abych doprovázel pana Amona, ne abych klábosil s kolegou. To můžu po práci.
+když dojí, přijde zase ta blondýnka a sklidí nádobí a přitom jí z dlaně vypadne do jeho klína složený lístek. Jak odejde, Enzo papírek rozbalí a přečte její jméno a telefonní číslo. Usměje se do vousů a papírek pečlivě schová+
Máte nějaké konkrétní plány, kam byste se chtěli podivat nejdřív? +zeptá se pak Amona. A Bei s Altairem letušky taky roznesou jídlo+
Enzo
Člověk

Příspěvekod Beatrix » 30 črc 2015 23:55

Amon-Enzo: +ale on nemluvil právěže o oblečenííí, spíš ten jeho..výraz tváře..+ Ale ani neobsluhuje...+sleduje ho pobaveně a sám na servírku zavrtí hlavou+ to už je dobrý...+když už má taky půlku snězenou+ Ale na příště si připravte něco...míň instantního a míň vegetariánskýho...

Chris - Enzo: +nevěřícně ho sleduje+ Jak ste to udělal? Vy se s ní znáte? +kouká za letuškou+
Mladíku..+zatvááářííí se jak ho to oslovuje+ Vy máte někdy aji po práci? +docela překvapeně, přepdokládal, že jsou ve službě furt+

Amon-Enzo: Tak Beatrix je hlavně celá natěšená na tu vaši pevnost. +ušklíbne se+ Netuším co si myslí, že tam uvidí, ale já jsem každopádně taky zvědavý. A pak se nechám vést těmi, kteří ví, co stojí za to vidět. Beatrix bude chtít samozřejmě lítat po obchodech..+odmávne to rukou, že ju můžou nechat samotnou+, ale já bych opravdu rád viděl to, co vaši zemi a kulturu definuje. Takové ty...pilíře...+jako obrazně - to důležitý prostě+

Bea-Altair: Na tom zřejmě něco bude. +přikývne, vezme si od něho skleničku a usměje se+ Tak na tuhle cestu...+připije mu -a lach!" já to četla ještě když si bral taky šampáňo!+
Jakože....umíte i pilotovat, nebo případně suplovat motor? +zvedne obdivně obočí a zacukají jí koutky+
No...vlastně jsem s tím počítala...+pokrčí ramenama+ Nenapadlo mě, že budete volit hotel... Já vím, +že je to tam obyč+ ale je to...vaše. +koukne mu do očí a viditelně ju rozradostní, že jí ukáže svůj pokoj, ale pořád se tváří víceméně normálně...jen veseleji...+ To bych ráda. Možná pak pochopím tu vaši averzi vůči měkkým postelím...+upije se skrytým úsměvem ze skleničky+
Veškeré moje evropské nároky se v podstatě skryjí pod "bez pavouků" a "se záchodem a koupelnou", takže až ták náročná vlastně nejsem... Ani na krok říkáte...mmm...to budeme mít...velmi intenzivní styk. +pohlídne na něho taky s vážným výrazem+
To vím, samozřejmě (ještě aby nevěděla, když podniká s armádou), já myslela přímo ve městě...barikády..řev samopalů a tak... +cha, že by si amon šel zastřílet?+
Myslíte? +vyprsí se trochu, což nemá v té haleně až takovej efekt jako jindy+ Já bych řekla, že je trochu...zataženo...to vám nevadí?
Beatrix
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Styx Universum