Výlet na Manhattan

Akce Styx a jejích postav

Moderátor: Styx Lupin

Re: Výlet na Manhattan

Příspěvekod Vanessa » 01 úno 2014 13:39

Pch, to ti mám věřit? +culí se na něj nevěřícně a když z něj nakonec vyleze, že do posilovny chodí, zvedne obočí v gestu No neříkala jsem to?+ Box? No to bych moc ráda viděla! +zatváří se nadšeně+ Já dělám fitbox, je to sice pro ženský, ale baví mně to a už jsem to i mnohokrát využila, když si ke mně někdo něco dovoloval +přizná se mu+ Rentgen? Ne +rozesměje se+ Ale dokážu číst myšlenky +uculí se vesele a i když je to svatá pravda, tváří se, že si dělá pouze legraci+
Všechno dobře skončí.
A když ne, tak to znamená, že ještě není konec.
Vanessa
Čarodějka

Příspěvekod Jacob Downly » 01 úno 2014 15:33

+uculí se na ni+ Tak tos mměla říct dřív, protože te%d už máme lístky na basket. A já navíc koro neboxuju. +zavrtí rezolutně hlavou+ A sakra. Tak to abych si teď dával pozor, na co myslím. +zasměje se vesele+
Jacob Downly
Člověk

Příspěvekod Vanessa » 01 úno 2014 15:57

Ne, nemyslela jsem, že bych chtěla jít na nějaký zápas v boxu, popravdě mi to nic neříká. Ale tebe bych ráda viděla v ringu, myslím, že by to byl zážitek +přimhouří na vteřinku zasněně oči, když si ho představí polonahého jen v boxerských trenýrkách, tak radši rychle sklopí oči do talíře a dojí zbytek jídla+ To bys tedy měl +zasměje se pobaveně+
Všechno dobře skončí.
Vanessa
Čarodějka

Příspěvekod Jacob Downly » 01 úno 2014 18:20

Jo? +usměje se+ No tak to mi fandíš, vážně. Já bych to tak zajímavý neshledával. +nechá si odnýst talíř a zaplatí+ Pojď. +usměje se na ni+ Máme nejvyšší čas vyrazit na ten basket. +pomůže jí do kabátu, hodí na sebe ten svůj a vyjdou spolu zas do zimy, ale je to jenom kousek+
Jacob Downly
Člověk

Příspěvekod Vanessa » 01 úno 2014 19:21

No to musí posoudit žena, jestli by to bylo zajímavé +mrkne na něj šibalsky a pak si nechá obléknout kabát, věnuje mu úsměv za tu galantnost a vyjdou spolu ven+ Br, uvnitř bylo líp +zachumlá se, ale naštěstí jsou za chvilku u haly, tak vejde za Jacobem dovnitř a protože na něčem takovém ještě nikdy nebyla, tak se zvědavě rozhlíží kolem sebe, ale hlídá si, aby neztratila Jacoba z dohledu+ Je tady docela dost lidí.
Všechno dobře skončí.
Vanessa
Čarodějka

Příspěvekod Jacob Downly » 02 úno 2014 17:27

Dobře. +pousměje se+ Nechám to tedy k posouzení někomu povolanějšímu. +zasměje se potichu+ No jo, taky zima. +přikývne s úsměvem a když spolu vejdou do haly, tak si odloží kabáty v šatně+ Jo, to vždycky. +pokývá hlavou+ Chceš nějakou svačinku? Já vím, že sme zrovna jedli, ale nějaký tacos přijdou k chuti vždycky. +usměje se na ni+ Nebo molitanovej prst? +ukáže na stánek s molitanovýma šílenostma, jako jsou prsty, klobouky a tak+
Jacob Downly
Člověk

Příspěvekod Vanessa » 02 úno 2014 17:59

Svačinku? +pohladí si plné břicho+ Možná spíš něco k pití. Jak dlouho vlastně trvá takový zápas? Když tak si můžeme dojít pro něco k jídlu pak o přestávce. Molitanový prst? +vykulí oči+ Co to je? +zasměje se a jdou tedy k tomu stánku+
Všechno dobře skončí.
Vanessa
Čarodějka

Příspěvekod Jacob Downly » 02 úno 2014 18:44

Dobře. +přikývne a koupí jim colu+ Trvá to dvě a půl hodiny i s přestávkou. +nemám nejmenší tušení, jak dlouho trvá basketbalovej zápas :D prosím za prominutí+ No molitanový prsst je... taková molitanová ruka. +jednu si ze stánku půjčí+ Taková. +ukáže jjí to+

Obrázek
Jacob Downly
Člověk

Příspěvekod Vanessa » 02 úno 2014 20:38

+v pohodě, taky to netuším;)+ No to je ale boží...to chci +vezme si jeden prst do ruky+ K čemu se to používá? To je asi na fandění, že? +čte ten nápis se jménem klubu+ Tak mně napadá, komu vlastně budeme fandit? Abych vůbec věděla... +zasměje se+
Všechno dobře skončí.
Vanessa
Čarodějka

Příspěvekod Jacob Downly » 02 úno 2014 21:56

Jo. +přikývne a chytne její zápěstí, ale nějak jemně a na ruku jí nasadí tu molitanovou+ Takhle a pak s tím máváš a křičíš. +usměje se+ Těmhle fandíme. +poklepe na značku týmu na rukavici+ Budou to ti v těch zelenejch dresech. +když to dopoví, tak se ozve zvonek, co svolává diváky do sálu+ Tak jdeme. +usměje se, zaplatí za prsty a odejdou do sálu+
Jacob Downly
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Styx Universum