Někde v Turecku

Akce Styx a jejích postav

Moderátor: Styx Lupin

Re: Někde v Turecku

Příspěvekod Styx Lupin » 01 pro 2014 11:20

+slyší jeho hlas a opět se soustředí na to, co jí říká. Uklidní se a vydá se zpátky ke dveřím. Když je otevře, ocitne se v té nádherné zahradě a zaplaví ji pocit štěstí, takže se trochu pousměje. Rajská zahrada je ale najednou pryč jako mávnutím kouzelného proutku a ona náhle otevře oči. Chvíli jí trvá, než se opět přenese do reality a pak se posadí a koukne zkoumavě z jednoho na druhého+ Povedlo se to? +z jejího výrazu je patrné, že si nic z toho nepamatuje+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Asiyah » 01 pro 2014 13:53

+oba napjatě čekají, a když se probudí a vypadá v pořádku, Asiyah se fakt uleví a dokonce i Hakim si tajně oddechne :D+ Ty si nic nepamatuješ? +zeptá se Asiyah překvapeně, a koukne na otce,jestli je to normální+ Mluvila jsi o svém domě ve Francii. A už známe tvoje jméno, Styx. +usměje se na ni fakt potěšeně, i když tu výslovnost trošku zkomolí+ Prý máš dům v levandulové zahradě, někde u moře, a taky muže. +uculí se vesele,načež schytá od Hakima přísný pohled+
Asiyah

Příspěvekod Styx Lupin » 01 pro 2014 17:01

Nepamatuji +zavrtí trochu zmateně hlavou (tedy předpokládám, že si člověk nic nepamatuje z hypnózy:))+ Bydlím ve Francii? +pozvedne překvapeně obočí. Že je Francouzka tak trochu tušila, spíš ji překvapí, že se to vůbec povedlo zjistit+ Styx... +opakuje po ní a doslova se s tím jménem mazlí na rtech, ale i přes veškerou snahu se jí nic nevybavuje (ještě chvíli ji potrápím, třeba ji někdo najde dřív:))+ Mám muže? Tak to se po mně určitě shání +instinktivně sevře amulet v dlani a mysli na něj a někde daleko Remus ten impulz ucítí v hlavě+ Takže ono to opravdu funguje! +rozesměje se, jak na ni Asiyah vychrlí všechny ty informace+ Zjistili jste i to, jak jsem se sem dostala?
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Asiyah » 02 pro 2014 13:06

(myslím že většinou asi ne :))
říkala jsi to. +usměje se+ Mluvila jsi o pomerančích a bílem domě v zahradě. +vzpomíná ještě honem na nějaké detaily, jestli se třeba nerozpomene+ On tam bydlí s tebou, a jmenuje se Re-mus. +zopakuje to a trochu se na latinském jménu zaškobrtne+ určitě už ví, že nejsi doma. +usměje se na ni povzbudivě+ To ne. +přizná se Asiyah+ Otec chtěl nejdřív vyzkoušet jednoduché otázky, ale když se ptal na tvou práci, začala jsi být neklidná a pokoušela ses vyškubnout z hypnózy. +vykládá jí+
Někdy jsou hluboko uložená traumata a tajemství v mysli tak zakořeněná, že je člověk nechce vydat. +vysvětlí jí Hakim zamyšleně+
Asiyah

Příspěvekod Styx Lupin » 02 pro 2014 21:48

Remus...? +zopakuje a tvář se jí rozjasní, jakoby si na něco vzpomněla+ Ten muž, o kterém se mi v noci zdává, se jmenuje Remus. Oslovovala jsem ho tak +vybaví si ty sny+ Asiyah, ten člověk z mých snů je můj muž! +zajásá nadšeně+ Když bydlíme spolu, tak to si už určitě musel všimnout, že nejsem doma. Vždyť jak dlouho už jsem tady...týden? Dva? +moc to nedokáže odhadnout, jak byla chvíli raněná a taky v bezvědomí+ Určitě mne hledá. Ach, kdybych jen věděla, jak mu dát vědět, kde jsem +povzdechne si+ To mne mrzí, že jsem překazila ten experiment +zatváří se trochu provinile a přemýšlí, jaké tajemství to v sobě skrývá, co ji nepustilo dál+ Ale chtěla bych to zase zopakovat. Dozvěděli jsme se spoustu věcí, takže to evidentně funguje +navrhne ochotně+ Zkusíme to zítra večer.
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Asiyah » 03 pro 2014 00:52

No vidíš! +zajásá Asiyah, a Hakim na ně obě kouká vyloženě pohoršeně, nicméně aspoň získá naději že je řádně vdaná+ možná tě hledá,na policii. od francie jsme tu daleko. +usměje se na ni Asiyah+jsi tu skoro tři. +koukne na ni tak znepokojeně, že si to nepamatuje, ale pak si spočítá, že o bylo asi to bezvědomí, a pak horečky, zato Hakim se na ni dívá tak nějak tázavě, jako by přesně o tom samém přemýšlel taky; co má v sobě vrostlé tak hluboko, že se toho odmítá vzdát, a jak moc to může být nebezpečné+ Pokud chceš, můžeme. alespoň už vím, čemu se vyhnout. +přikývne, ale tajně doufá, že se doví víc+ musíš si ale odpočinout, pro mysl je to náročné cvičení.
Asiyah

Příspěvekod Styx Lupin » 03 pro 2014 11:59

+heh, řádně vdaná, jsem zvědavá na Hakima, až se dozví, že není vdaná:D. A taky na Styx:)+ Už tři týdny? Chm, to už je docela dlouho a téměř žádné zlepšení +zamračí se+ Ano, chci, prosím. Vynecháme dotazy na téma mé práce a soustředíme se na důležité věci. Možná by bylo dobré sepsat otázky dopředu. Například kde přesně bydlím. To je momentálně nejdůležitější, co potřebuji vědět, abych se mohla vrátit domů. Třeba se mi v místech, kde to důvěrně znám, paměť vrátí +zadoufá+ Máš pravdu, půjdu si odpočinout. Děkuji, Hakime, za tu šanci +usměje se na něj+ Asiyah, jestli máš teď čas, mohly bychom si u mne chvíli hrát s chlapcem (mi vypadlo jeho jméno:D) +poprosí ji+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Asiyah » 03 pro 2014 18:13

Věci zahrnující mysl mohou trvat. +kývne na ni Hakim+ Mysl se hojí jinak než tělo, a infekce ji může postihnout stejně tak jako ránu. +vstane ze židle+ pokud chceš, budeme pokračovat zítra. +souhlasí a odebéře se do svojí pracovny+ Budeme muset vymyslet jak na to. +usměje se na ni Asiyah+Myslím, že úplně nejde prostě se zeptat "Kde bydlíš". +pokrčí rameny, a uvažuje nad tím+ Ale jak se odsud do Francie dostaneš? +koukne na ni nejistě+ víš, my... asi nemáme tolik peněz, kolik stojí cesta do Evropy, a tys u sebe nic neměla. +posadí se k ní+ Ale jistě. +usměje se, a zavolá Bahije, kterej se někde honí se psem, aby přiběhl+
Asiyah

Příspěvekod Styx Lupin » 03 pro 2014 22:30

Aha, tak to jsem netušila. Mohlo mne to napadnout, že to nebude tak jednoduché +poznamená rozčarovaně+ Doufejme, že Hakim na něco přijde +koukne na ni nejdřív překvapeně, pak se ale chápavě pousměje a chytne ji za ruku+ Asiyah, nemusíš si dělat starosti. Nikdy bych od vás nežádala, abyste mi zaplatili cestu domů. Už tak jste pro mne udělali víc, než jste museli, za co jsem vám nesmírně vděčná +usměje se na ni+ Mám spoustu možností, jak se dostat domů. Půjdu do města a vydělám si na letenku. Mohu se obrátit na francouzskou ambasádu, nebo se ohlásit na policii. Rodina mi určitě zajistí cestu zpátky +vysvětlí jí, jak to plánuje+ Bahije, zlato, přines nějaké hračky, budeme si spolu hrát +promluví na něj mile, za ty tři týdny už mluví docela slušně arabsky, že jí i Bahij rozumí+ Asiyah +začne nesměle, když kluk na chvíli odběhne+ víš, asi mi není nic do toho, ale přemýšlela jsem o vás. O tobě a tom tvém neznámém příteli. Co tak špatného provedl, že tě otec nechce za něj provdat? +zahledí se na ni zkoumavě+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Asiyah » 04 pro 2014 00:46

na něco přijdeme, neboj se. +pousměje se povzbudivě+ já myslím jako půjčku. +uculí se+ bylo by hloupé abys u zůstala trčet jen kvůli něčemu tak přízemnímu jako jsou peníze. +stiskne jí ruku, že to je přece samozřejmé+ to máš pravdu. +usměje se omluvně+ já se v tomhle moc neorientuji. +pokrčí rameny, a sleduje Bahije, jak nosí dřevěné hračky a míč+ Už máš moc dobrou arabštinu. +pochválí ji s úsměvem, a pak sklopí oči+ on nic neprovedl. +zavrtí hlavou, a tváře jí trochu ztmavnou+ jde o jeho rodinu. není z dobré rodiny. +pousměje se+
Asiyah

PředchozíDalší

Zpět na Styx Universum