od Styx Lupin » 03 pro 2014 22:30
Aha, tak to jsem netušila. Mohlo mne to napadnout, že to nebude tak jednoduché +poznamená rozčarovaně+ Doufejme, že Hakim na něco přijde +koukne na ni nejdřív překvapeně, pak se ale chápavě pousměje a chytne ji za ruku+ Asiyah, nemusíš si dělat starosti. Nikdy bych od vás nežádala, abyste mi zaplatili cestu domů. Už tak jste pro mne udělali víc, než jste museli, za co jsem vám nesmírně vděčná +usměje se na ni+ Mám spoustu možností, jak se dostat domů. Půjdu do města a vydělám si na letenku. Mohu se obrátit na francouzskou ambasádu, nebo se ohlásit na policii. Rodina mi určitě zajistí cestu zpátky +vysvětlí jí, jak to plánuje+ Bahije, zlato, přines nějaké hračky, budeme si spolu hrát +promluví na něj mile, za ty tři týdny už mluví docela slušně arabsky, že jí i Bahij rozumí+ Asiyah +začne nesměle, když kluk na chvíli odběhne+ víš, asi mi není nic do toho, ale přemýšlela jsem o vás. O tobě a tom tvém neznámém příteli. Co tak špatného provedl, že tě otec nechce za něj provdat? +zahledí se na ni zkoumavě+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)