Výlet na Manhattan

Akce Styx a jejích postav

Moderátor: Styx Lupin

Re: Výlet na Manhattan

Příspěvekod Vanessa » 02 úno 2014 22:54

To je paráda +začne mávat těmi prsty, aby si to vyzkoušela+ Ještě mi musíš říct, co mám křičet, aby nás někdo nezmlátil +zasměje se a jde za ním do haly, cestou si čte na rukavici jméno jeho klubu+ Boston? Ty nefandíš New Yorku? +zeptá se ho, když se posadí do sedadla+
Všechno dobře skončí.
A když ne, tak to znamená, že ještě není konec.
Vanessa
Čarodějka

Příspěvekod Jacob Downly » 02 úno 2014 23:11

Fandim, ale dneska nehrajou. +zazubí se na ni+ Je to Boston proti Washingtonu, ale neptej se mě, proč hrajou tady, nemám nejmenší tušení. +usměje se na ni, když si sednou na místa+ No, můžeš křičet něco jako - do toho. Nebo - jedem! Volil bych radši neutrální pokřiky. Nebo se můžeš inspirovat tím, co budou křičet ty lidi kolem nás.
Jacob Downly
Člověk

Příspěvekod Vanessa » 03 úno 2014 00:56

Jo tak +usměje se a to už naběhnou na hrací plochu dvoumetroví sportovci a lidi začnou aplaudovat a vítat je pískotem a Vanessa jen kouká kolem na ty rozvášněné fanoušky+ Podle čeho si vybíráte ty vaše oblíbené kluby? +zeptá se zvědavě Jacoba, jak vidí na tribuně zelené fanoušky Bostonu a červené Washingtonu. Já bych fandila oběma stejně, oba týmy hrají určitě dobře +zasměje se+
Všechno dobře skončí.
Vanessa
Čarodějka

Příspěvekod Jacob Downly » 03 úno 2014 01:50

No... +pokrčí rameny+ Je to věc toho, kde se člověk narodil a vyrůstal a k čemu ho vedli. +usměje se na ni+ Stejně jo? +pousměje se+ No tak to nevím, co by na to ostatní říkali. Možná bych tě pak musel ochraňovat vlastním tělem.
Jacob Downly
Člověk

Příspěvekod Vanessa » 03 úno 2014 03:31

Aha, tak já tedy budu s tebou fandit Bostonu. Bys asi se mnou nemluvil, kdybych fandila i tomu druhému týmu +směje se a jak začne zápas, tak po vzoru ostatních pokřikuje Do toho a povzbuzuje jejich mužstvo+ To bych si nechala líbit, takového ochránce +uculí se a mává molitanovým prstem jako divá+
Všechno dobře skončí.
Vanessa
Čarodějka

Příspěvekod Jacob Downly » 03 úno 2014 03:48

+taky se rozesměje+ Ale mluvil, to víš že mluvil. +zavrtí se smíchem hlavou+ Já nejdem zas takovej bezhlavej fanda basketu. +pošeptá jí spiklenecky, aby to nikdo jinej neslyšel+ To asi jo. +uculí se na ni+ Ale vsadil bych se, že ty ho ani nepotřebuješ, protože to všechno zvládneš sama. +taky fandí a křičí kolem jak na lesy a mává svým prstem+
Jacob Downly
Člověk

Příspěvekod Vanessa » 03 úno 2014 04:21

+zasměje se, když se jí přizná, že ho ten basket vlastně až tak moc nebaví:)+ Moc těm pravidlům nerozumím, ale líbí se mi ta atmosféra. Je to tady úžasné +rozhodčí odpíská první čtvrtinu, tak se konečně trochu slyší+ Co ty víš...třeba jsem zrovna ta, která potřebuje zachraňovat od svého rytíře +zadívá se na něj a pak se napije koly+
Všechno dobře skončí.
Vanessa
Čarodějka

Příspěvekod Jacob Downly » 03 úno 2014 14:55

Tak je to adrenalin, že jo. +pousměje se a pokrčí rameny+ Jako na každým zápase, to dělaj hlavně ty lidi kolem. +ukáže na ostatní+ Ale já osobně dávám přednost jiným zdrojům adrenalinu. +chvíli na ni s úsměvem kouká+ Princezna na harleyi?
Jacob Downly
Člověk

Příspěvekod Vanessa » 03 úno 2014 21:56

Jiným zdrojům? Jakým? +zeptá se zvědavě a usrkává kolu+ Proč by nemohla být princezna i na Harleyi? Prostě taková moderní pohádka. Rytíři už dnes taky nejsou +mrkne na něj pobaveně+
Všechno dobře skončí.
Vanessa
Čarodějka

Příspěvekod Jacob Downly » 04 úno 2014 00:04

No, těm aktivním. Tohle je na mě moc pasivný. +odpoví jí ještě a pak se zase začne věnovat sledování zápasu a fandění a taktéž notnému mávání molitanovým prstem+
Jacob Downly
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Styx Universum