Velká výprava do staré Číny

Akce Styx a jejích postav

Moderátor: Styx Lupin

Re: Velká výprava do staré Číny

Příspěvekod Remus » 05 zář 2016 23:12

(ale tak nee :D původně na ni chtěl bafnout, ale hádce bychom se rádi vyhnuli :D)

+Ucítí u sebe pohyb a když natáhne ruku, nahmatá Styx a dost se mu uleví. Přenechá uzel jejím drobnějším prstům, když ho vyprostí, několika kopy se rychle blíží ke hladině. Vynoří se, ale ve světle loďky nikde její světlou hlavu nevidí. Zato si všimne nepokoje pod hladinou, jak se do potíží dostala pro změnu Styx. Rychle se nadechne a ponoří se, moc toho nevidí, ale hladké tělo ve vlnách mu skoro zastaví srdce. Nemá u sebe hůlku ani zbraň, tak bleskově udělá dvě tempa k vraku rybářské loďky na dně, vytrhne napůl zrezlou harpunu a vrhne se k těm dvěma. Nechce bodat naslepo, ale nic moc nevidí, po hmatu najde hladké šupiny, a vbodne do nich pořád ostrý hrot. Z rány se vyřine krev a plazovo sevření povolí, dost na to, aby se Styx mohla vyprostit. Remus už na nic nečeká, popadne ji kolem pasu a zamíří ke hladině a k loďce+

http://img03.deviantart.net/8af8/i/2015 ... 8hisc2.jpg
Remus

Příspěvekod Styx Lupin » 06 zář 2016 21:39

(heh, po sedmi letech ideálního vztahu by to už snad i chtělo nějakou první hádku :D... ale na výročí svatby radši ne)

+když už jí z akutního nedostatku vzduchu pálí na plicích tak silně, že začíná panikařit, ucítí, jak sevření najednou povolí, i když si je jistá, že predátora neusmrtila, ani nezranila. Bleskově vyklouzne z povoleného sevření a pak ji něco popadne kolem pasu a okamžik nato se vynoří nad hladinou. Lapá po životodárném kyslíku a úplně se zalyká, jak se snaží nabrat co nejvíc vzduchu do prázdných plic. Když to dostatečně rozdýchá, přesvědčí se, jestli je Remus vedle ní a začne plavat k loďce, sem tam se otočí, jestli je ta vodní příšera nepronásleduje, ta ale už propíchnutá skrz nejspíš klesá ke dnu (ta je ale krásná, tu by si Remus určitě chtěl vzít do Beastu:D). Vydrápe se do loďky a schoulí se zimou a ustaraně pohlédne na Remuse+ Jsi v pořádku? Nejsí zraněný? +pak sjede pohledem hladinu jezera+ Co to bylo... nějaký přerostlý úhoř? +konečně se pousměje+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus » 07 zář 2016 00:42

(právě :D)

+Rychle jí pomůže do lodě, pro případ, že by bestie nebyla úplně kaput, ale už se za nimi nikdo nepustí+ Jsem v pořádku. +zavrtí hlavou udýchaně+ A ty? +hledá na ní známky zranění, vytáhne zpod lavice deku a přehodí jí ji přes ramena+ Poplujeme na břeh, co říkáš? +pousměje se už klidněji a políbí ji na čelo+ Nejsem si jistý... vypadalo to jako napůl drak. +svraští obočí+ až budeme doma, podívám se na to. Hlavně, že jsme přežili v pořádku. +uculí se trochu+ Doufám, že ti tohle setkání nezkazí večer. +pousměje se+ Vrátíme se skrz kanály do hotelu? +navrhne, ale nejdřív by se měli obléct :D+
Remus

Příspěvekod Styx Lupin » 07 zář 2016 13:12

+zabalí se do deky a schoulí se Remusovi do objetí+ Hrozně moc jsem se o tebe bála. Už mi to nikdy nedělej +teprve teď na ni začíná doléhat ten šok, že o něj málem přišla+ Mně nic není +ovšem nezní moc přesvědčivě+ To je dobrý napad... vody už jsme si užili dost +uculí se+ Drak? +vykulí překvapeně oči, s čím to tam pod vodou zápasila+ Nechceš se pro něj vrátit? Takový čínský vodní drak, to by byl vzácný exemplář do tvé sbírky mystických tvorů v Beastu +mrkne na něj už veseleji+ Neboj, dnešní večer mi nemůže nic zkazit. Hlavně že to dobře dopadlo +políbí ho něžně+ Skrz kanály... jako na gondole? To by bylo úplně úžasné. Akorát se asi oblékneme, než vplujeme do města +navrhne se smíchem. Hodí na sebe oblečení a sedne si naproti Remusovi+ Tak pořádně zaber +odmávne ho s úsměvem+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus » 07 zář 2016 19:52

Už je to pryč. +usměje se a konejšivě ji hladí po pažích+ Vyvázli jsme v pořádku. +mrkne na ni a snaží se dostat loďku z jezera co nejrychleji pryč, jen pro jistotu, kdyby se bestie přece jen rozhodla je pronásledovat+ Mohl bych ho vodit na vodítku po Hongkongu. +zasměje se+ Ne, myslím, že se sem někdy vrátím, ale až po návratu domů. Pokud tady ještě bude, podíváme se na ni blíž. +pousměje se a vyvažuje, zatímco ona se obléká. Pak si natáhne zpátky to svoje, a za chvilku vplují po kanálu zpátky do městečka. Už je celé rozsvícené, takže si cestou k hotelu můžou užít světla a rozzářené ulice, Remus dokonce zabloudí jen asi jednou+
Remus

Příspěvekod Styx Lupin » 07 zář 2016 22:51

Hlavně to nevoď domů +zasměje se a vychutnává si poslední okamžiky romantické plavby loďkou+ V noci je to městečko ještě krásnější než ve dne... takové pohádkové +otáčí hlavou tu doleva, tu doprava, jako na tenise+ Trefíš do toho správného kanálu? +pošťuchuje ho se smíchem, ale po chvíli proplují kolem domu s těmi krásně vyřezávanými okenicemi a zakotví loďku u břehu. Styx opatrně vyleze na molo, vezme si vázu s růžemi a spolu s Remusem vejdou do hotelu. Když se za nimi zavřou dveře pokoje, obejme manžela kolem krku a jemně ho políbí+ Děkuju za překrásný večer. Moc se mi to líbilo +usměje se na něj+ A teď už dostanu ten dáreček? +uculí se rozpustile a běží pro ten svůj+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus » 08 zář 2016 02:29

To by se nám asi do vany nevešlo. +zasměje se+ Doufal jsem, že se ti bude líbit. +usměje se a cestou udělá pár fotek+ Nejsem si jistý. +uculí se, naštěstí je městečko dost malé, takže se brzy trefí. U hotelu na ně naštěstí čeká kapitán lodě a pomůže Remusovi zakotvit, protože to by nejspíš byl větší problém+ No vidíš, málem bych zapomněl… +uculuje se jen tak na oko a zavře za nimi dveře do pokoje, kde je čeká vychlazené víno+ To jsem moc rád. +usměje se, polibek jí oplatí a pak vytáhne dva balíčky. Jeden je podlouhlý a v něm je pouzdro s náhrdelníkem+
https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/56 ... cf7ec9.jpg

Jsou to tradiční perly. +usměje se na ni, když ho rozbalí a sleduje její výraz, jestli je spokojená. Druhý balíček je placatý a trochu větší, obdélníkového tvaru+ Hodně jsem přemýšlel o tom bavlněném výročí a něčem originálním, za ponožky bys mi asi nepoděkovala… +pousměje se Remus+ Nakonec mě napadlo tohle… Je to inkoustem na bavlněném plátně, jen taková malá upomínka. +dodá, zatímco Styx rozbaluje+

http://imagizer.imageshack.us/a/img922/7779/FKC50t.jpg
Remus

Příspěvekod Styx Lupin » 08 zář 2016 23:16

(chodíš vůbec spát? :D)
+napjatě rozbaluje pečlivě zabalený dárek a oči jí svítí zvědavostí. Otevře pouzdro a málem jí vypadnou oči z důlků nad tou krásou šperku+ Ach, ten je ale nádherný +vezme jej jemně do ruky a obdivuje jeho dokonalou krásu+ Připneš mi ho, prosím? +poprosí Remuse a otočí se k němu zády+ Děkuju... trefil jsi to naprosto přesně, ostatně jako vždycky +uculí se a políbí ho něžně na rty+ Nááhodou, ponožky se vždycky hodí +poznamená se smíchem a osvobodí z balícího papíru další dárek+ Páni, tak tohle je naprosto originální! +vykulí překvapeně oči na ten obrázek Stonehenge+ Kam ty na ty skvělé nápady chodíš? Neříkej, že jsi to i maloval sám +uculí se na něj a jak ho zná, docela tomu i věří+ Děkuju za dárky, Vlčku. Jsou přímo úžasné. Až se trochu stydím, že já jsem nebyla tak originální +podá mu jeho zabalené dárky – a omlouvám se, ty až zítra, dnes už nestíhám+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus » 09 zář 2016 01:26

(moc ne :D)
+sleduje její reakci, a je moc rád, když se zdá spokojená+ Je výjimečný, jako ty. +usměje se, vezme od ní náhrdelník a jemně jí ho připne kolem krku, lehce ho uhladí a pak ji políbí na rameno+ Sluší ti. +usoudí spokojeně+ Ano? Tak to je dostaneš k Vánocům. +zasměje se, dívá se jak rozbaluje a popravdě je daleko nervóznější než u prvního dárku+ To jsem opravdu nemaloval, tenhle talent bohužel nemám. +uculí se+ Je to od jedné šikovné anglické autorky. Ale přišlo mi to jako pěkná připomínka loňského léta. +usměje se+ Můžeme si ho doma někde pověsit. +navrhne+ Jsem si jistý, že budou perfektní. +zavrtí hlavou s úsměvem, vezme si od ní balíčky a poděkuje jí polibkem+
Remus

Příspěvekod Styx Lupin » 09 zář 2016 22:13

+když jí Remus připne náhrdelník, prohlíží se v zrcadle a nemůže se vynadívat na tu krásu (náhrdelníku :D)+ Je překrásný +usměje se na Remusův odraz v zrcadle a pak pootočí hlavu dozadu a jemně ho políbí+ K Vánocům? Tak to vyber pořádně teplé, v prosinci bude zima +asi tradičně budou Vánoce trávit ve Walesu+ Je fakt úžasný +drží obrázek před sebou na délku paží a prohlíží si ty detaily+ Pověsíme si jej na nějaké viditelné místo, aby nám pořád připomínal ten úžasný obřad +rozhodne+ Ale teď už začni rozbalovat ty, jsem děsně zvědavá, jak se ti budou líbit moje dárky +posadí se a zvědavě sleduje Remuse, jak rozbaluje první dáreček. Vypadá to jako krabička s doutníky+
http://nd06.jxs.cz/741/470/69d19a537f_103413174_o2.jpg
+chvilku ho pobaveně sleduje, ale pak mu to se smíchem vysvětlí+ Neboj, doutníky to nejsou, vím, že nekouříš +mrkne na něj+ To jsou bavlněné kapesníky. S tvým monogramem, podívej +nechá ho, ať si dáreček v klidu prohlédne a pak mu přistrčí ohromnou krabici+ A teď ten hlavní dárek +na dně obrovské krabice je malý bavlněný pytlíček+
http://nd06.jxs.cz/085/937/7e29e68f0d_103413194_o2.jpg
+když Remus vyloví váček, rty jí pobaveně cukají a opět ho chvíli napíná+ To jsem ti ušila úplně sama... žádná kouzla. Doufám, že jej budeš pořád nosit pod košilí +pověsí mu obřadně pytlík kolem krku+ A teď se podívej dovnitř +odstoupí od něj a zvědavě ho pozoruje. Uvnitř bavlněného pytlíčku Remus najde zlatý medailonek se symboly Jin a Jang, zepředu zrcadlové zpodobení stromu života a zezadu zase vlka+ Otevři si to +řekne tiše a když to Remus udělá, uvnitř se skrývají obrázky Remuse a Styx z jejich svatební fotografie+
http://nd06.jxs.cz/483/568/f95d149816_103413243_o2.jpg
Styx Lupin
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Styx Universum