Výlet do Sýrie

Akce Styx a jejích postav

Moderátor: Styx Lupin

Re: Neoficiální návštěva Amona a Beatrix v Sýrii

Příspěvekod Altair » 23 led 2016 19:14

Například, proč velíš armádě vojáků. Proč na Mýtince na každém kroku zakopneš o uniformu. Proč sis s jedním z těch silných vojáků začala +uculí se na ni rozpustile+
No, třeba při nástupu, při výcviku, v jídelně, v akci, nebo jenom tak ve volném čase. Možností je spousta. Známe se dokonce i s těmi novými, protože přijímání do řádu je významný akt, kterého se zúčastňují všichni členové. No a s některými se znám i důvěrněji. Jako třeba s Enzem.
Ale to se nevylučuje. Osobně znám několik muslimek s blonďatými vlasy, které konvertovaly k islámu. Takže to až taková rarita není. Ale žádné z nich to v hidžábu tak nesluší jako tobě +vtiskne jí na tvář horký polibek+
Tady je to ale skromné dost. Káže nám to naše víra +ukončí to jejich dohadování+
Můžeš tu být, jak dlouho chceš. Nikdo nás tady rušit nebude, všichni slaví ramadán +posadí se s ní na postel, protože tam není kromě jedné židle si kde sednout a objímá ji+ Hm, hezky ti jím voní vlasy... ale +skloní se k jejímu krku a zhluboka se nadechne nosem+ ta vzrušující vůně, co mě tak dráždí, ta vyzařuje přímo z tvé kůže.
Krédo Assassínů:
"Žijeme v temnotě, abychom sloužili světlu. Jsme Assassíni. Nic není pravda, vše je dovoleno."
Nothing is true, everything is permitted!
Altair
Člověk

Příspěvekod Beatrix » 23 led 2016 23:31

Mmm...no jo...asi na tom něco bude. +chce říct, že nejen s jedním, ale pomlčí+ Halt jsem slabá žena a lehce se nechám ovládat. +ušklíbne se+
+Málem jí vyletí obočí až na čela, že důvěrněji a pak se trochu zarazí+ Ehm...nemyslíš...intimně, že ne? Jako já mám Enza ráda, ale...
Eee...obávám se, že ta tvá muslimka je spíš nábožensky nezatížená. To mě těší, dalo mi práci ho nainstalovat....
Já vím...+přikývne, že chápe+
Jo, Amonovi se takovýhle slavení taky evidentně dost líbí. +sedne si, ale ani o kousíček se od něho neodtáhne+ ale prosím tě....+ale culí se tomu a sama ho taky nenápadně očenichává+ Máš rád králíky? Nemyslím teda jako na jídlo...ale jako zvířata..
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Altair » 24 led 2016 02:30

+dobře udělala, že pomlčela:D+ Tak to musím někdy vyzkoušet (že se nechá ovládat) +uculí se na ni+
Intimně? +nejdřív se skoro vyděsí, ale pak se nahlas rozesměje+ Alláhu chraň! Samozřejmě že ne. Ani jeden z nás není na kluky. Známe se už od dětství a za ty roky mezi námi vzniklo hluboké přátelství. Je to můj nejlepší přítel a důvěrník. Ale nic spolu nemáme, vážně +ujistí ji se smíchem+ (ale byl by to moc hezký slash :D)
Já to vím, a určitě ji nebudu přesvědčovat, aby přestoupila na naši víru. Byla by to velká škoda, líbí se mi taková, jaká je +usměje se na ni hezky+
Aspoň bude mít Amon hezké zážitky +poznamená pobaveně+
Králíci? +trochu se zarazí, že tak změnila téma+ No, neřekl bych, že jsem nějaký velký milovník zvířat +zamyslí se+ ale králíci mají krásně jemnou kožešinu a příjemně se hladí. A ti malí jsou i roztomilí. Takže +pokrčí rameny+ dá se říct, že mám králíky docela rád. Proč se ptáš?
Krédo Assassínů:
"Žijeme v temnotě, abychom sloužili světlu. Jsme Assassíni. Nic není pravda, vše je dovoleno."
Altair
Člověk

Příspěvekod Beatrix » 24 led 2016 23:19

To jsem sama zvědavá...
+oddychne si docela+ No jo...ono se to někdy stává a...ráda bych to kdyžtak věděla... Důvěrník říkáš? Tak to se mu asi svěřuješ, co?
To je dobře. Nemyslím, že by jí islám tak úplně sedl...+dá mu pusu na bradu+
Mhm...králíci...+přikývne a usměje se+ Takže...kdyby kolem tebe najednou v pokoji hopsal králík...tak si ho nedáš ke svačině, že ne?
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Altair » 25 led 2016 23:49

S něčím jo, když chci třeba poradit, ale nejpřísnější tajnosti mu nesvěřuji. Například o nás dvou neví. Tedy, ne ode mne +usměje se+
Sice nevím, kde by se tady vzal králík +jako nekouzelník o Beině zvěromagii neví, ať má taky nějaké překvapení+ ale chuť na něj opravdu nemám... po takové vydatné večeři +zatváří se spokojeně+ Chystáš se nějakého vykouzlit z klobouku? +zasměje se+
Krédo Assassínů:
Altair
Člověk

Příspěvekod Beatrix » 30 led 2016 20:47

Ode mě taky ne! +ujistí ho+ Ale mám pocit, že něco tuší a Jerry se nějak divně začíná tvářit... A....Amon to asi ví. +koukne na něho nejistě, jestli ju nezabije+ Ale ne odemě! Jen má někdy takový...narážky zvláštní...
Tak...to se tak někdy stane...že se objeví králík...+tváří se naprosto nevinně a skoro až normálně a pokrčí ramenama, jako by to byla fakt běžná věc+ To je dobře...tak...když takhle někde potkáš králíka...kterej nemá zřejmej původ...tak ho nezabíjej, jo? +udělá na něho oči+ Né. +mávne rukou+ Jednak nemám klobouk a druhak vykouzlit živýho tvora je sakra složitá záležitost. A ne vždycky jeho povaha odpovídá normálnosti pak...+jako by si na něco vzpomenula se přitom zatváří lehce zhrozeně až vtipně+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Altair » 31 led 2016 00:27

Enzo je všímavý... taky mám podezření, že něco tuší. Jerry taky? +zamračí se+ Tak to musíme být před ním opatrní. A Amon? +to už se mu nelíbí vůbec, co kdyby se Amon prokecl třeba před velmistrem:D+ Kouzelná moc... nebo to je na nás tak vidět? +uculí se trochu+
Dobře, dobře, slibuji tedy, že žádnému králíkovi neublížím +zasměje se a jen pobaveně zakroutí hlavou nad těmi řečmi o králících+
Víš, co bych si přál? +položí ji jemně na záda a lehne si k ní+ Chtěl bych, aby mi na tomto polštáři co nejdéle ulpěla tvoje vůně... abych tě cítil ještě dlouho poté, co odejdeš +rozhodí její vlasy po polštáři - za což možná dostane vynadáno, že jí sundal pracně nasazený hidžáb :D - a pak se nad ni skloní a přitiskne své rty na její, dlaní jí přejede po ňadrech, přísně schovaných pod látkou+
Krédo Assassínů:
Altair
Člověk

Příspěvekod Beatrix » 31 led 2016 01:01

Ono je trochu problém tajit něco takovýho před lidma jakou jsou oni...+pohladí ho po vlasech tak mile+ ..jako seš ty... Možná..možná by to Jerry měl vědět. Možná je to jedinej způsob jak to dál utajit.
U Amona těžko říct. On ví všechno! +povzdychne si+ Vždycky normálně věděl, že sem vyžrala ledničku na hradě. Třeba i když byl úplně jinde na zemi. Nebo že sem mu vytřídila ponožky...+ušklíbne se+
Děkuju...+usměje se spokojeně+
Mmmh? +chvíli zaváhá, ale nechá se položit a jak je na ni takovej milej, tak se musí usmívat a nad šátkem si jen povzdychne+ Nehodláš k tomu použít žádný násilný prostředky, že ne? +jako oholit jí hlavu a nechat si tam její vlasy a podobně...+ Altair...+zašeptá a se zavřenýma očima mu polibek něžně opětuje a hrudníkem se proti němu prohne+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Altair » 31 led 2016 03:18

Před Enzem toho opravdu moc neutajím +ušklíbne se+ Ty to chceš říct Jerrymu? +podiví se, ale zakázat jí to nemůže+ Je to tvoje věc, pokud mu natolik důvěřuješ. Jen buď prosím opatrná. V zájmu tvé bezpečnosti, o nic jiného mi nejde +řekne vážně+ Nečte on náhodou myšlenky? +myslí to v legraci a snad ani sám netuší, jak blízko je k pravdě o proslulém nitrozpytu Pána zla+
Já a násilné prostředky? +uculí se nevinně+ Ale kdybys mi dovolila ustřihnout pramen tvých vlasů... nosil bych je pořád u sebe jako talisman +zahýbe na ni obočím+ Ale teď bych byl moc rád... +jednou ruku šikovně povolí kdesi vzadu její stažený hábit a dlaní vklouzne pod látku na její teplou kůži a palcem vyhledá bradavku+ ...kdybych tě mohl mít úplně celou +do polibku vloží svou jižanskou vášeň a temperament+ Beatrix... +vzdychne mezi polibky+
Krédo Assassínů:
Altair
Člověk

Příspěvekod Beatrix » 31 led 2016 13:02

Trochu se bojím, že až se to Enzo dozví na jistotu, tak s tím nebude souhlasit... +podívá se na Altaira, že by to měl přece tušit sám+ Chová se ke mně sice...shovívavě, ale nejsem muslimka. Tak né, že bych úplně chtěla, ale vypadá to, že pro náš zdejší pobyt to budenutný... Jistě, že mu důvěřuji! Říkala jsem ti, že bych mu svěřila svůj život. I Zuzčin. +což je ještě víc+ Mé bezpečnosti? +podívá se na něho udiveně+ Myslíš, že by mě za to Jerry zabil?
Jo, čte. +přikývne, protože jí to přijde samozřejmý+ Ale to bys poznal.
Tak pramen bych asi oželela... +uculí se+ Teda ty se v těchhle šatech vyznáš líp než já...+zamrouká spokojeně+
Beatrix
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Styx Universum