Výlet na Manhattan

Akce Styx a jejích postav

Moderátor: Styx Lupin

Re: Výlet na Manhattan

Příspěvekod Vanessa » 11 úno 2014 03:00

Myslíš nějakou indickou nebo tak? To doufám ne +zatváří se trochu vyděšeně, ale pak se zasměje+ Když tak bychom si zatančili břišní tanec +donesou jim pití, tak se hned napije+ Víš, že jsem tě na ten jazz skutečně tipovala? +přimhouří oči a zadívá se na něj+ Úplně tě vidím, jak vášnivě hraješ na saxofon.
Všechno dobře skončí.
A když ne, tak to znamená, že ještě není konec.
Vanessa
Čarodějka

Příspěvekod Jacob Downly » 11 úno 2014 13:17

Možná nějakou nepálskou. Hraní na tibetské mísy a tak. +usměje se+ Saxofom? +koukne na ni a musí se zasmát+ Tak saxofom jsem v životě nedržel v ruce. +zavrtí se smíchem hlavou+ Ale je to zajímavá představa. +připustí pak+ Myslíš, že by mi to šlo? A co posloucháš ty?
Jacob Downly
Člověk

Příspěvekod Vanessa » 11 úno 2014 14:01

Tibetské mísy né! Nestraš, nebo uteču! +děsí se se smíchem+ No vidíš, tak tohle jsem neodhadla. Tak když ne saxofon, tak třebá...africké bubny? To už si umím líp představit, jak rytmicky bubnuješ do blány uprostřed africké domorodé vesnice +culí se+ Já mám ráda tvrdou rockovou muziku. Tvrdý život, tvrdá hudba +pokrčí s úsměvem rameny a usrkne z brčka+
Všechno dobře skončí.
Vanessa
Čarodějka

Příspěvekod Jacob Downly » 11 úno 2014 19:25

+tlumeně se rozesměje a musí se napít, aby to nebylo tak znát+ Vždyť jsou takové uklidňující. +řekne se smíchem+ Bubny? Hm? +zavrtí nad tím s úsměvem hlavou+ Já se obávám, že pro jakýkoliv hudební nástroj mám moc málo hudebního sluchu. +usměje se omluvně a uhne, aby mu mohl číšník dát na stůl talíř s jídlem, poděkuje mu a spokojeně přivoní+
Jacob Downly
Člověk

Příspěvekod Vanessa » 11 úno 2014 20:58

Uklidňující možná, ale nedá se na ně tancovat +směje se+ Možná by se u nich dobře usínalo, ale nevím, co by mi řekli, kdybych jim tady uprostřed večera usnula na stole +rozesměje se, když si to představuje+ Pro africké bubny nepotřebuješ mít žádný hudební sluch. Boucháš do toho, jak se ti zlíbí a nikdy to nezní falešně +poděkuje číšníkovi za jídlo a zálibně koukne do svého talíře+ Hm, vypadá to lákavě. Tak dobrou chuť +chopí se příboru a pustí se do kuřete+
Všechno dobře skončí.
Vanessa
Čarodějka

Příspěvekod Jacob Downly » 11 úno 2014 22:07

Ale musí to znít do rytmu. Nerytmický bubny jsou taky pěkný zlo. +pousměje se+ Dobrou chuť. +popřeje jí taky a pak se do toho pustí, u jídla toho moc nenamluví a věnuje se svému talíři, protože je to moc dobré+
Jacob Downly
Člověk

Příspěvekod Vanessa » 12 úno 2014 00:44

Mně to vždycky znělo tak nějak monotónně, bez rytmu +usměje se a pak se taky odmlčí, protože co...s plnou pusou se nemluví. Po chvíli se na pódiu začne něco dít, hudebníci si tam začnou zkoušet své nástroje. Vanessa je chvíli zvědavě pozoruje+ Nevypadá to na tibetské mísy, ani na africké bubny +uculí se pobaveně a se zájmem u jídla sleduje kapelu+
Všechno dobře skončí.
Vanessa
Čarodějka

Příspěvekod Jacob Downly » 12 úno 2014 00:56

Hm? +vzhlédne k ní a pak se koukne kam se ona dívá, tudíž k pódiu+ No jo. +přikývne s úsměvem+ Nejspíš to tady přežijeme ve zdraví. A s pěkným hudebním zážitkem. +usměje se na ni a mezi jednotlivými sousty taky občas pohledem zajede ke kapele+
Jacob Downly
Člověk

Příspěvekod Vanessa » 12 úno 2014 03:36

+pochutnává si na svém jídle a když dojí, odsune talíř. Kapela mezitím začne hrát k poslechu nějakou moderní hudbu a vůbec ne špatně. Hudba zní jen jako kulisa, takže se oba slyší+ Nakonec to opravdu bude příjemný večer. Jak jinak taky +usměje se na něj+ Rád se chodíš bavit do nočních podniků?
Všechno dobře skončí.
Vanessa
Čarodějka

Příspěvekod Jacob Downly » 13 úno 2014 13:51

+číšník jim odnese prázdný talíře a zeptá se, jestli ještě něco nechtějí a Jacob se tázavě koukne na Vanessu, on si už nic nedá+ No, občas chodím rád. Když je s kým tak je to vždycky pěkný večer. +usměje se na ni+ A hrajou moc pěkně. +koukne na kapelu a uznale pokývá hlavou+
Jacob Downly
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Styx Universum