Cesta do Casablancy s Jacobem

Akce Styx a jejích postav

Moderátor: Styx Lupin

Re: Cesta do neznáma

Příspěvekod Styx Lupin » 06 bře 2013 09:15

Mám ráda hady... a mám k nim blízko. A bazilišek je králem všech hadů. Ale mám ještě vytetovaného vlka. Ty máš jen to jedno? +zajímá se a přesune se za ním na můstek+ Kam teď vlastně plujeme, do té Casablancy?
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Jacob Downly » 07 bře 2013 01:09

Hady? +podivi se+ Je to dost neobvyklé zvlášť u dívky aby měla ráda hady. Většinou se jich dost štítí a boji se jich. Ale je mi jasně že ty nejsi obyčejná dívka. +usměje se na ni+ Já bych to viděl na krátký výlet do Cassablanky a pak zase na jih.
Jacob Downly
Člověk

Příspěvekod Styx Lupin » 07 bře 2013 17:54

Tak to není můj případ +usměje se+ Doma chovám zelenou krajtu. Je velice přítulná +podá mu vychlazený míchaný nápoj a opře se o zábradlí+ Na tu Casablancu jsem zvědavá. Půjdu se zatím opalovat +mrkne na něj s úsměvem a seběhne z můstku na palubu. Lehne si na lehátko a nastaví tělo horkým paprskům tropického slunce. Labužnicky u toho ucucává brčkem ledovou piňakoládu a dokonale si užívá výlet+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Jacob Downly » 07 bře 2013 19:00

Vážně? Krajtu? Tak tu si pochovám, až se vrátíme. +usměje se na ni+ Jen běž, díky. Já tě vzbudím, až tam budeme. +usměje se na ni, vezme si od ní nápoj a míří dál na pobřeží Maroka. Cesta trvá asi tři hodiny, než na pobřeží, které je zhruba deset kilometrů od vás, se objeví město, bílé a krásné v horkém slunci afriky+ Styx! +zavolá na ni z můstku+ Už tam budeme! +ukáže směrem k městu+

Obrázek
Jacob Downly
Člověk

Příspěvekod Styx Lupin » 08 bře 2013 23:01

+těch pár hodin cesty většinu času nenápadně pozoruje Jacoba na kapitánském můstku, nemůže popřít, že se jí líbí. Když ji k sobě zavolá, zvedne se a vezme sebou dvě sklenky chlazeného nápoje. Dojde k němu, jednu mu s úsměvem podá a zacloní si oči rukou. Kouká na to bílé město před nimi a je jím úplně okouzlená+ Och, je opravdu nádherné... skoro jako z pohádky +hltá ten úchvatný pohled a jak se blíží k přístavu, ve kterém kotví stovky a stovky lodí, ustoupí stranou, aby Jacobovi nepřekážela v manévrování. Opírá se o zábradlí a nadšeně sleduje přibližující se velkoměsto+ Máš sebou foťák? To si musíme vyfotit.
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Jacob Downly » 11 bře 2013 13:29

+jak kormidluje tak sleduje cestu, tedy většinu času sleduje cestu, nemůže si pomoct, aby mu pohled neklouzal po jejím těle. Trochu ho to rozptyluje ale je to velmi příjemné+ Nádhera že? Pohled z more je takovy zvláštní. Krasne zvláštní. +obejme ji jednou rukou kolem pasu když k němu prijde a polibi ji na krk+ Mám sebou foťák, samozřejmě. +usměje se+ Doneses mi ho prosím? Je u mě v pokoji. Já se zatím pokusím zakotvit.
Jacob Downly
Člověk

Příspěvekod Styx Lupin » 11 bře 2013 16:31

+přikývne na souhlas+ Od moře to vypadá úplně jinak než ve vnitrozemí. Ta azurová modř oceánu nádherně kontrastuje s těmi bílými stavbami. Někde jsem četla, že casa-blanca znamená bílý dům. Opravdu výstižné jméno +mluví nadšeně+ Jsem zvědavá, jestli je opravdu celé město bílé. Budeme to muset pořádně prozkoumat +přitiskne se k němu, jak ji obejme a uculí se+ Že se vůbec ptám... jasně, přinesu ti ho +seběhne z můstku do podpalubí a chvíli hledá v jeho kajutě, než najde foťák. Na odchodu si všimne pár svých fotek, připíchnutých připínáčkem na zdi u Jacobovy postele :D . Usměje se a pak vyběhne nahoru na můstek+ Tak tady to je +zatímco Jacob manévruje do přístavu, hlídá mu drahý foťák, aby nedejbůh nesklouzl po palubě do moře:)+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Jacob Downly » 11 bře 2013 18:58

+opatrně zajíždí mezi lodě, aby do žádné nevzrazil a nepotopili se nakonec+ Tak to vyfoť. +s úsměvem kývne na přístav a město+ Určitě se ti to povede. +mezitím zakotví k jednomu mostu z plováků, najede tam dokonce zadem a spustí schůdky+ Tak jsme tady. +usměje se na Styx a mrkne na ni+ Půjdeme se podívat po městě, najíme se a pak půjdem prozkoumat město? +zeptá se a pomůže jí na most+
Jacob Downly
Člověk

Příspěvekod Styx Lupin » 11 bře 2013 20:49

Vyfotit? +trochu se zděsí+ No, nevím, jestli s takovou složitou věcičkou budu umět zacházet... kde se to zapíná? +začne drahý profesionální fotoaparát obracet v ruce a postupně zkoušet všechny čudlíky. Ještěže je Jacob zaneprázdněný řízením lodi, kdyby tohle viděl, určitě by spadl z můstku do vody :D . Nakonec se jí povede vysunout objektiv, ani neví jak a pak zkusí fotit, jak to předtím viděla u Jacoba. Udělá pár obrázků, zpočátku jsou lehce nepovedené, je na nich kus oblohy nebo detail prkenné paluby se zábradlím, ale po chvíli na to přijde a nacvaká několik povedených fotek nedalekého přístavu a města a má radost, že to zvládla+ No páni, ty umíš s lodí i couvat! +obdivuje ho, jak tam najel zadkem a když Jacob spustí schůdky, tak se ho radši chytne za ruku, aby po nich neslítla do vody. Vrátí mu foťák a začne se zvědavě rozhlížet po přístavu+ Tady to je jako v mraveništi. Hlavně se mi neztrať +uculí se a pro jistotu se ho drží jako klíště, než odsud vyjdou+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Jacob Downly » 12 bře 2013 16:31

+zasměje se+ Naštěstí má ta loď dost podobné ovládání jako auto, takže jsem se zorientoval docela rychle. +natáhne si popruh foťáku přes krk a Styx chytne za ruku, aby se mu tam neztratila a rozhodně nemá v plánu ji pustit, ani když vyjdou z hluku přístavu a vydají se dál do města+ Mám chuť na kalamáry, co ty na to? +rozhlídne se a vede je do jedné docela luxusní ale příjemné hospůdky, co je kousek do nich+
Jacob Downly
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Styx Universum