Výlet na Manhattan

Akce Styx a jejích postav

Moderátor: Styx Lupin

Re: Výlet na Manhattan

Příspěvekod Vanessa » 15 led 2014 21:30

+cestou se pořád drží u něj a stačí sledovat i okolí, aby našla cestu zpátky, kdyby se opravdu ztratila+ Tak to vážně nevím, jak bychom se v tomto mumraji našli +směje se, když sleduje ten hukot na ulicích. Jak vlezou do parku, je to jakoby se najednou přemístila někam úplně jinam+ Tak tohle je ten Central park... taková oáza klidu uprostřed města +rozhlíží se kolem sebe+ V létě tady musí být opravdu nádherně. Hned bych si tady zaběhala, nebo zabruslila +culí se+
Všechno dobře skončí.
A když ne, tak to znamená, že ještě není konec.
Vanessa
Čarodějka

Příspěvekod Jacob Downly » 16 led 2014 00:23

Ano. +přikývne+ Je to jako kdyby to místo ani nebylo v tomhle uspěchaným městě. +pak se začne smát+ Bruslení v Central parku. Víš, že co tu bydlím, a že je to hodně let, tak jsem tu nebyl bruslit ani jednou, A jsem na to docela pyšný, abych se přiznal. +mezi řečí dojdou k restauraci u jezírka, v tuto roční dobu zamrzlého, a on jí podrží dveře, aby mohla vejít a jde hned za ní a vybere místo u okna, aby měli výhled+
Jacob Downly
Člověk

Příspěvekod Vanessa » 16 led 2014 01:00

Proč pyšný? Nerad bruslíš? Škoda, že je teď všude sníh, jinak bych tě na ty brusle vytáhla +uculí se a zaleze si rychle do tepla restaurace. Vezme do ruky jídelníček a chvíli vybírá+ Ochutnala bych něco typicky amerického. Co bys mi poradil?
Všechno dobře skončí.
Vanessa
Čarodějka

Příspěvekod Jacob Downly » 16 led 2014 01:57

Ne, protože to dělá každej. +zazubí se na ni+ A já nechci být jako každej. A doufám, že nejsem. +zasměje se a sedne si ke stolu a podívá se do jídelního lístku+ No to tedy nevím. Hamburger na ucpání cév? +koukne na ni a koutek úst mu cukne v úsměvu+ Americká kuchyně není moc dobrá. Nejspíš proto pořád někde cestuju. +zasměje se+
Jacob Downly
Člověk

Příspěvekod Vanessa » 16 led 2014 11:33

+rozesměje se+ Jo takhle to je. Mně bruslení hodně baví a je mi úplně jedno, co dělají ostatní +pohlédne na něj přivřenýma očima+ Ne, zdaleka nejsi jako každej +usměje se a opět zavrtá oči do jídelníčku+ Naštěstí tohle není typická americká fastfoodová restaurace, takže nám nehrozí ucpání cév ani tloustnutí +uculí se a pak proběhne očima menu+ Já už jsem si vybrala. Opékaná žebírka s kukuřičnými lupínky a spoustou zeleniny +zavře s úsměvem jídelníček a to už je u nich číšník, který jim sklenici s čistou vodu a čeká, až si oba vyberou+
Všechno dobře skončí.
Vanessa
Čarodějka

Příspěvekod Jacob Downly » 16 led 2014 21:13

To je dobře. +přikývne s úsměvem a taky se zadívá do jídelníčku a chvíli váhá, na co má víc chuť+ Já si dám hovězí steak krvavej. +usměje se na číšníka+ A k tomu pečené brambory a červené víno. Nějaké mi vyberte, díky. +pak se zas otočí k Vanesse+ Tak jak se ti tu zatím líbí? +zeptá se jí a napije se vody+
Jacob Downly
Člověk

Příspěvekod Vanessa » 16 led 2014 22:59

+když si objednají, napije se vody a zadívá se z okna na zamrzlé jezero+ Zatím jsem toho moc neviděla. Jenom hlučné ulice, plné žlutých taxíků, davů spěchajících Američanů a zasněžený megapark uprostřed betonové džungle +uculí se+ Přestože je to tady na můj vkus trochu moc hektické, můj první dojem z New Yorku je vážně dobrý. Líbí se mi moderní architektura Manhattanu, takové mrakodrapy se jen tak někde nevidí. A jsem přímo nadšená z tohoto parku, kde si vůbec nepřipadám, že stojím přímo uprostřed nejlidnatějšího města Spojených států +zasměje se+
Všechno dobře skončí.
Vanessa
Čarodějka

Příspěvekod Jacob Downly » 17 led 2014 19:57

No, tak říká se, že nejtrvalejší dojem je ten, který si uděláš v několik málo vteřinách, ne? +usměje se na ni zpoza sklenice s vodou+ New York je hektocký pořád. +připustí+ Ať už jsou čtyři odpoledne nebo čtyři ráno. A polovina z těch lidí jsou turisti. Ale stejně... Ho mám rád. +usměje se trochu omluvně+
Jacob Downly
Člověk

Příspěvekod Vanessa » 17 led 2014 20:34

Ano, a proto myslím, že na NY jen tak nezapomenu +zasměje se vesele a uhne lokty číšníkovi, který jim přinesl jídlo na stůl. Koukne do svého talíře, to jídlo vypadá lákavě+ Je to na tobě vidět, že to tady máš rád a že se sem rád vracíš... až ti to skoro závidím +usměje se na něj+ Já bohužel takové místo, kam bych se ráda vracela, nemám. Ale doufám, že časem ho taky najdu. Tak dobrou chuť +chopí se příboru a pustí se hladově do jídla+ Co plánuješ na večer, až se pořádně prospíš?
Všechno dobře skončí.
Vanessa
Čarodějka

Příspěvekod Jacob Downly » 17 led 2014 20:46

Díky. +kývne na číšníka a uhne rukama, aby měl kam ty talíře položit+ Hm... +nadechne s vůně steaku a vezme si příbor a zakrojí si+ Nevím. +pokrčí rameny+ Můžeme jít do víru velkoměsta. Nebo zavolám pár přátelům a půjdeme do nějakýho menšího baru. Nechci tě hned někam hnát. +usměje se na ni a vloží si maso do úst+
Jacob Downly
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Styx Universum