od Beatrix » 15 srp 2015 18:02
Bea-Altair: +první odpověď+ Assassínů? Všeobecně ne, ale...+zadívá se na něho+ ne všichni assassíni jsou tak tolerantní, velkorysí a tolik si mě oblíbí, jako - +a vypadá to, že řekne, že jako on, ale místo toho řekne:+ Enzo. +podívá se na něho takřka bezelstně+
Hlavně, aby nezačlo k tomu zataženu ještě pršet...+přirýpne si, ale spíš tak pobaveně a koukne mu na ty ruce+ Nejen z letadel... ale vážně by mě naštvalo umřít takhle blbě.
+přikývne+ Je to nádhernej výhled... Jsem sama zvědavá. +usměje se a kouká dolů+
Jerry - Enzo: +lach on to nemyslel feministicky, ale obdivně a udivně, jak to Enzo dělá!+ No dovolte?! +zatváří se trochu popuzeně z takovýho nařčení+ Takže blond...+odtuší to nejdůležitější měřítko Enzovo+ Proto jsem tady. Ona se často ráda vydává někam sama...a kdo se o ni má pořád bát... Trochu se obávám, že ani pro Evropany...a Američany (on)...+nepohodlně se ošije, že musel odevzdat všechny zbraně+
Amon - Enzo: Chm chm chm...+kroutí hlavou+ To je nějaký divný. Já? Všechny možný a žádný totožný s těma vašima! +ušklíbne se+ Moje řeč, ale víte co je to za dřinu? To už se víc vyplatí najít si nějakou...krotší... Že by?...
Člověk se musí pořád učit! Jinak zaspí a je s ním ámen! +připoutá se a sleduje výhled+ Pěkný to tu máte...
+Všichni vystoupí z letadla, projdou kontrolou a zajdou si pro kufry, přičemž se Bea tváří, že jí Jerry automaticky bude nosit kufr, což on trochu vrže zubama, ale nosí no... Pak se zastaví a koukají, kam jim zmizel doprovod.
Když Chris zahlídne dva assasíny mířící přímo k nim, automaticky si stoupne před Beu a sahá po zbrani...no tu ještě pořád u sebe nemá, ale ani tak se ani o kousek nehne. Bea si zrovna kontrolovala zaujatě mobil, takže si prvně ničeho nevšimne, no když ji Jerry rukou postrčí za sebe, tak zvedne zrak a trochu přimrzne, páč ji napadne, že s jejich návštěvou možná někteří až tak moc nesouhlasí...
Amon se na druhé straně při pohledu na ty dva tváří zvědavě a nedočkavě, ať už se bude dít cokoliv.
Když jim konečně vidí do tváře, Jerry si docela viditelně oddychne a v duchu si nadává, že měl někdo vůbec takovouhle příležitost zastihnout ho nepřipravenýho. Bea, která se zatím Jerryho chytla zezadu za pásek, kdyby třeba k něčemu došlo a ona chtěla zkusit použít aspoň magii (páč vidí, že nemá zbrań), ho pomalu pustí a konejšivě ho pohladí po zádech - je jí z jeho napjatýho postoje naprosto jasný o čem přemýšlí.+
A: Děkujeme pánové! +široce spokojeně se usmívá a vykročí za nima+
B: Takhle nás děsit...+zamračí se lehce, protože jí tahle demonstrace přímo na letišti přijde jako zbytečná provokace místních už tak zřejmě dost napjatých vztahů a upozornění na jejich příjezd. No nehodlá to tam prodlužovat a vykročí vpřed, když se ale otočí a vidí jak se Jerry snaží pobrat kufry všech třech, vrátí se pro ten svůj. Jerry sice chvílu prská, že nepotřebuje žádnou pomoc, že není neschopnej, ale Bea ho tiše seřve, že tam není od toho, aby se s ním hádala, sebere si svůj kufr a klape k východu. Jerry teda vezme ty zbylý dva a ještě si cestou něco mrmlá jen tak pro sebe+
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.