Výlet do Sýrie

Akce Styx a jejích postav

Moderátor: Styx Lupin

Re: Neoficiální návštěva Amona a Beatrix v Sýrii

Příspěvekod Enzo » 01 srp 2015 21:30

Jerry: Vidím ji poprvé. A mám pocit, že ne naposled +mrkne na něj+ To víte... nejdřív musíte na sebe nějak upoutat pozornost a pak už to jde samo +radí mu zkušeně+ Ale jistě. Občas i jíme a spíme.

Amon: +letuška se na něj mile usměje+ Příště budete s jídlem určitě spokojenější, pane +sice neví, jak to udělá, když letadla mají k dispozici pouze ohřívané potraviny, ale slíbit mu to může+

Enzo-Amon: Popravdě netuším, co slečna Beatrix očekává od staré vojenské pevnosti, takže doufám, že Masyaf nezklame její očekávání +odpoví trochu s obavou, jemu pevnost nepřijde v ničem výjimečná+ Každopádně vás s Altairem rádi provedeme celým hradem a ukážeme vám výcvik asasínů +na revanš tomu výcviku smrtijedů+ Po obchodech? To bude něco pro Altaira +uchechtne se pobaveně+ Vím, co myslíte... rád vás obeznámím s naší kulturou, vírou a historií, na což je každý muslim hrdý, třeba nás více pochopíte +zvedne se+ Omluvíte mne? +projde do přední části letadla k toaletám, které se nacházejí blízko kokpitu. Cestou mine pár přinejmenším znepokojených obličejů, které se za ním otáčejí a Enzo si to náramně užívá. Jediný drobný rozruch, který však u kabiny pilotů způsobí, je mezi letuškami, se kterými chvíli nezávazně flirtuje. Vrátí se zpátky do sedadla akorát včas, jak letadlo vletí do bouřkového mraku+
My name is Enzo. I am an Assassin.
Enzo
Člověk

Příspěvekod Altair » 01 srp 2015 23:45

+no já jsem si pak uvědomila, že Altair nepije alkohol:D+ Pilotovat možná. S tím motorem to bude už trochu horší. I asasíni mají své slabiny +pokrčí rameny a culí se+
Tak pokud na tom trváte +zadívá se jí do očí+ mohl bych vás propašovat na jednu noc do Masyafu, abyste měla zážitek, že jste prožila noc v asasínské pevnosti. Poskytl bych vám svoji celu +schválně řekne“ cela“, aby nečekala žádný luxus+ Já se vyspím v té Enzově, když on bude spát v hotelu +vymyslí to takhle, aby jí splnil přání, co by pro ni neudělal+ Ale připravte se na tvrdé lůžko +varuje ji s úsměvem+
Ano... velmi +přikývne souhlasně s vážnou tváří, jen levé obočí nepatrně významně nadzvedne+
Přímo ve městě vám nic nehrozí, boje v provincii Hamá probíhají dál na severu +trošku si to přizpůsobíme oproti skutečnosti:)+
+oči mu se zájmem padnou na tu její vyprsenou hruď+ No, trochu jo... taky mám raději, když je víc... slunečno... ale věřím, že během vašeho pobytu nebude pořád jen zataženo.
+jen co to dořekne, letadlo zasáhne silná turbulence+
Krédo Assassínů:
"Žijeme v temnotě, abychom sloužili světlu. Jsme Assassíni. Nic není pravda, vše je dovoleno."
Nothing is true, everything is permitted!
Altair
Člověk

Příspěvekod Beatrix » 02 srp 2015 14:27

Jerry-Enzo: +ještě překvapeněji na něho kouká+ Vy v tom máte nějakou praxi! Jsem netušil, že se věnujete i takovýmhle..aktivitám... Jíte a spíte. +ušklíbne se, že to moc po volným čase nezní+ Tak to jo.

Amon-Enzo: No jasně...tak mi doneste ještě dvě vodky...+páč je mu stejně jasný co mu tak může nabídnout.+ Ona je poslední dobou vůbec nějaká divná...+zakroutí hlavou+ Chystala se sem jak do Maria-Zell! Kufr má tak na čtyři měsíce a těch nových hader co si nakoupila!
+přikývne+ Jsem hodně zvědavý. Vůbec vidět vás tolik pohromadě, to bude zážitek.
Jestli byste chtěl po obchodech s ní chodit spíš vy, můžete se klidně prohodit...+a Jerry se ozve, že on Beu klidně na nákupy vezme a Assassíni se můžou věnovat Amonovi+ To budu opravdu rád. +a přikývne, že ho samozřejmě omluví a oba za ním zvědavě koukají a pak se musijou smát, jaký vzbuzuje Enzo pozdvižení+ Á vzrůšo...+zamrmle nad turbulencema+

Bea-Altair: +muhehe! třeba to ve vzduchu neplatí!+ Teda teda, slabiny! +zakroutí pobaveně hlavou a užírá tam nějakej salát - má strach si dát v letadle něco víc, už o tom jídle tam slyšela různý věci+
Vážně? +začne se zářivě usmívat, no její úsměv poněkud utuhne, když jí řekne, že se vyspí vedle+ Ale to...+zatváří se trochu zoufale+ To já bych se tam bála! +což asi fakt, kdyby měla být v pokoju-cele sama+ Tu jednu noc bych to vydržela, +tvrdý lůžko+ já jen...+koukne tak mile až si není snad ani podobná+ chtěla bych být chvíli tam, kde spí...Assassíni... Ale pokud by vás to mohlo přivést do nějakýho maléru, tak to oželím! +dodá hned+
To je dobře. Víte né, že bych měla nějak moc strach přímo před válkou, ale u vás to má...takové specifické průběhy...+trochu křivo se usměje+
Věříte? Mmmh...to jsem sama zvědavá... slyšela jsem, že v arabských zemích je zataženo téměř pořád. +ušklíbne se trochu zlomyslně, no jak s nima letadlo cukne, tak se ho automaticky křečovitě chytne za ruku+ Ježíši!
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Enzo » 02 srp 2015 23:51

Jerry: Praxi? To né. Člověk se musí nějak zabavit. Nejsem žádný idol, ale všiml jsem si, že hodně ženám imponuje drsný vzhled a pověst špatňáka. Nestalo se vám to už taky někdy? +jako že Jerry taky vypadá docela drsňácky, ne že by byl badboy. No tím chtěl říct, že volný čas mají pouze, když se potřebují najíst a vyspat+

Amon: Jak divná? Co jsem se s ní bavil onehdy ve vašem hradě, zdála se mi docela normální a dokonce milá +a když to řekne Enzo, tak na tom něco bude+ Evropské ženy se prostě chtějí líbit a nevadí jim tahat sebou celý šatník. My muži to nikdy nepochopíme.
Zážitek? +musí se uculit+ Skoro to vypadá, jakoby vás assassíni fascinovali.
Ne, děkuji, kolega si s tím určitě poradí +zdvořile odmítne to pronásledování Bei po tržnicích+ Nepochybuji o vašich schopnostech, mladý muži +zareaguje na tu Jerryho nabídku+ ale nevyznáte se v naší zemi. Slečnu Beatrix by měl chránit někdo, kdo to tady zná. Ale samozřejmě se k nim můžete přidat, v tom vám nikdo nebrání +dodá, aby ho neurazil a pak se rychle připoutá, jak to s nimi houpe+
Enzo
Člověk

Příspěvekod Altair » 03 srp 2015 02:13

Bála byste se v opevněném hradu plném assassínů? +pobaví ho to+ V tom případě vás tam pochopitelně nemohu nechat samotnou a strávím noc ve svém pokoji s vámi +stejně ji jenom zkoušel+
Tak to vám moc rád splním. Jeden den a jednu noc v assassínské pevnosti. A nemusíte mít strach, žádný malér z toho mít nebudu. Jste našim hostem a náš řád se vynasnaží, abyste se u nás cítila co nejlépe.
Ano, to je pravda, i navzdory horku, co tady máme, bývá tady zataženo prakticky pořád. To u vás v Evropě jste na tom mnohem lépe +usměje se na ni a když ho Bea chytne křečovitě za ruku, proplete si prsty s ní a pevně ji drží, dokud turbulence nepominou+
Podívejte +ukáže z okénka, když se zase vyjasní a hluboko pod nimi zrovna přelétají z moře nad pevninu+ Jsme nad Sýrií. Tamhle je město Latakia. Za chvíli přistáváme.
Krédo Assassínů:
"Žijeme v temnotě, abychom sloužili světlu. Jsme Assassíni. Nic není pravda, vše je dovoleno."
Altair
Člověk

Příspěvekod Beatrix » 10 srp 2015 21:52

No právě, že plném assassínů! To snad není důvod bát se? +musí se tomu taky trochu usmívat+ Guuut....+zatváří se spokojeně, že dosáhla svýho+
Ani host nemůže úplně všechno...a nechci překračovat hranice, to by se neslušelo. To mě rači upozorněte, že je něco nevhodné...
Takové škody...+zakroutí nad tím s povzdychem hlavou+ Mhmm...my máme hodně jasno..prakticky pořád...což má hodně výhod...
+trochu mu ruku drtí a přibude mu pár otisků nehtů, no když to skončí, tak si oddychne...+Děkuju...+pustí se ho a upraví si v zrcátku makeup+
+podívá se ven a musí se usmívat, sama nad sebou - že letí do takové země, i nad tím, že konečně pozná odkud Altair je a kde žije+ Moc pěkné...

Jerry-Enzo: Ale to jo...ale takhle s nima zametat...+zakroutí hlavou, že je neuvěřitelnej - no on Jerry je všechno, jen ne good boy :D + á přistání...+připoutá se a nechá si odnést odpadky ze stolku+ No jak myslíte... To je pravda...ale tak...v mobilu mám GPS... Já se s ní pak domluvím...+sleduje Beu, jak se baví s Altairem+ Možná to nakonec nebude ani třeba...+okomentuje to rotování letadla+

Amon-Enzo: To záleží na tom, co považujete za normální...+zvedne dost udiveně obočí, když beu označí za milou+ Jste si jistý, že jste mluvil s ní a že jste nic nepil? Kdyby si ho aspoň tahaly samy...ale ten kufr za sebou ve šteklách těžko potáhne sama...a to ani nemluvím o tom zlatě, co na tu její kosmetiku a hadrárnu padne....
Ale jistě, že fascinují! Ta loajalita! Ta zdatnost! To musí člověk obdivovat! Chci nasát tu atmosféru a třeba se i poučit, kde dělám chybu u smrtijedů....
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Altair » 12 srp 2015 16:31

Vy se bojíte asasínů? +podívá se na ni po očku a schválně se snaží nepůsobit tolik zabijácky jako jindy+
S tím musím souhlasit, má to rozhodně spoustu výhod. Hlavně pro obyvatele části světa, kde bývá pořád zataženo. Za pěkného počasí je mnohem lepší výhled na přírodní krásy +odpoví naoko nezaujatě, že nejbližší okolí by nezapochybovalo, že mluví o rozmarech počasí+
+když mu Bea pustí ruku, prohlédne si otisklé půlměsíčky po jejích nehtech na své ruce+ Vy máte z letadel opravdu velký strach +usměje se pobaveně+
Líbí se vám to? +očividně ho to potěší+ Pobřeží Středozemního moře je okouzlující, ale Sýrie nabízí mnohem víc +když začnou přistávat, připoutá se a nakloní se k Bei, aby jí pomohl zapnout pás+

Latakia
Obrázek
Krédo Assassínů:
Altair
Člověk

Příspěvekod Enzo » 12 srp 2015 19:41

Jerry: Á, feminista +pozvedne obočí, jak zase moc nechápe on jeho+ Já mám ženy rád. Jen musí být podle mého gusta +on to ví, že Jerry je pěkný mizera, ale nechce vyvolávat konflikt hned po příjezdu:)+ Nevím, jestli vám GPS bude v těch úzkých křivolakých uličkách tržnic něco platná, ale jak myslíte. Pořád lepší, než aby se tam potulovala sama. Blízký východ není pro mladé Evropanky moc bezpečný +řekne to na rovinu+

Amon: +rozesměje se+ Ano, byla opravdu milá. Moc dobře si to pamatuji. Copak, máte opačné zkušenosti? +mrkne na něj rozveseleně+ To je ta jejich západní marnivost. Ne, že bych to nějak schvaloval. Vaše ženy by potřebovaly naučit více skromnosti, a taky trochu zkrotit. To je jedna z věcí, definujících naši kulturu, které jste chtěl poznat. A až to uvidíte i na vlastní oči, třeba to bude pro vás motivující +ušklíbne se trochu záludně+
Naše bratrstvo bylo založeno před více než devíti sty lety, takže jsme měli dost dlouhý čas vypracovat si dokonalý řád. Ale je to pro nás pocta, že tak mocný boss jako vy se chce od nás ještě něco učit. Moc rádi vám ukážeme vše, co vás bude zajímat +a to už pomalu přistávají, tak Enzo ještě významně zamrká na blonďatou letušku u východu a odebere se s ostatními do letištní haly k odbavení+
Enzo
Člověk

Příspěvekod Altair » 12 srp 2015 21:00

+když Enzo s Altairem projdou vstupní pasovou kontrolou, na chvíli se oba vzdálí a v černé skřínce na letišti si vyzvednou svá zavazadla. Po chvíli se letištní halou blíží k Amonově skupince dva assassíni v šedých uniformách, dlouhých pláštích, s kapucemi na hlavě, obličeje skryté ve stínu kápí, pod kabáty lze tušit, že jsou ozbrojeni až po zuby. Všichni lidé v hale se za nimi otáčejí, nic netušící turisté se zastavují a zvědavě si je prohlížejí, místní se jim rychle klidí z cesty. Najednou je všude plno policajtů z letištní ochranky se zbraněmi v rukou a sledují assassíny, jakoby očekávali problémy. Assassíni jim nevěnují sebemenší pozornost a dojdou až k Bei a Amonovi+
Vítejte v bráně do Orientu, přátelé +uvítá je Enzo vřele v rodné zemi+
Asi bychom měli rychle vypadnout, než ztratí nervy +nadhodí Altair a v zájmu bezpečí svých svěřenců se vydá k východu z haly+

Spoiler: show
Obrázek
Krédo Assassínů:
Altair
Člověk

Příspěvekod Beatrix » 15 srp 2015 18:02

Bea-Altair: +první odpověď+ Assassínů? Všeobecně ne, ale...+zadívá se na něho+ ne všichni assassíni jsou tak tolerantní, velkorysí a tolik si mě oblíbí, jako - +a vypadá to, že řekne, že jako on, ale místo toho řekne:+ Enzo. +podívá se na něho takřka bezelstně+
Hlavně, aby nezačlo k tomu zataženu ještě pršet...+přirýpne si, ale spíš tak pobaveně a koukne mu na ty ruce+ Nejen z letadel... ale vážně by mě naštvalo umřít takhle blbě.
+přikývne+ Je to nádhernej výhled... Jsem sama zvědavá. +usměje se a kouká dolů+

Jerry - Enzo: +lach on to nemyslel feministicky, ale obdivně a udivně, jak to Enzo dělá!+ No dovolte?! +zatváří se trochu popuzeně z takovýho nařčení+ Takže blond...+odtuší to nejdůležitější měřítko Enzovo+ Proto jsem tady. Ona se často ráda vydává někam sama...a kdo se o ni má pořád bát... Trochu se obávám, že ani pro Evropany...a Američany (on)...+nepohodlně se ošije, že musel odevzdat všechny zbraně+

Amon - Enzo: Chm chm chm...+kroutí hlavou+ To je nějaký divný. Já? Všechny možný a žádný totožný s těma vašima! +ušklíbne se+ Moje řeč, ale víte co je to za dřinu? To už se víc vyplatí najít si nějakou...krotší... Že by?...
Člověk se musí pořád učit! Jinak zaspí a je s ním ámen! +připoutá se a sleduje výhled+ Pěkný to tu máte...

+Všichni vystoupí z letadla, projdou kontrolou a zajdou si pro kufry, přičemž se Bea tváří, že jí Jerry automaticky bude nosit kufr, což on trochu vrže zubama, ale nosí no... Pak se zastaví a koukají, kam jim zmizel doprovod.
Když Chris zahlídne dva assasíny mířící přímo k nim, automaticky si stoupne před Beu a sahá po zbrani...no tu ještě pořád u sebe nemá, ale ani tak se ani o kousek nehne. Bea si zrovna kontrolovala zaujatě mobil, takže si prvně ničeho nevšimne, no když ji Jerry rukou postrčí za sebe, tak zvedne zrak a trochu přimrzne, páč ji napadne, že s jejich návštěvou možná někteří až tak moc nesouhlasí...
Amon se na druhé straně při pohledu na ty dva tváří zvědavě a nedočkavě, ať už se bude dít cokoliv.
Když jim konečně vidí do tváře, Jerry si docela viditelně oddychne a v duchu si nadává, že měl někdo vůbec takovouhle příležitost zastihnout ho nepřipravenýho. Bea, která se zatím Jerryho chytla zezadu za pásek, kdyby třeba k něčemu došlo a ona chtěla zkusit použít aspoň magii (páč vidí, že nemá zbrań), ho pomalu pustí a konejšivě ho pohladí po zádech - je jí z jeho napjatýho postoje naprosto jasný o čem přemýšlí.+
A: Děkujeme pánové! +široce spokojeně se usmívá a vykročí za nima+
B: Takhle nás děsit...+zamračí se lehce, protože jí tahle demonstrace přímo na letišti přijde jako zbytečná provokace místních už tak zřejmě dost napjatých vztahů a upozornění na jejich příjezd. No nehodlá to tam prodlužovat a vykročí vpřed, když se ale otočí a vidí jak se Jerry snaží pobrat kufry všech třech, vrátí se pro ten svůj. Jerry sice chvílu prská, že nepotřebuje žádnou pomoc, že není neschopnej, ale Bea ho tiše seřve, že tam není od toho, aby se s ním hádala, sebere si svůj kufr a klape k východu. Jerry teda vezme ty zbylý dva a ještě si cestou něco mrmlá jen tak pro sebe+
Beatrix
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Styx Universum