Velká výprava do staré Číny

Akce Styx a jejích postav

Moderátor: Styx Lupin

Re: Velká výprava do staré Číny

Příspěvekod Styx Lupin » 26 čer 2016 14:49

Tak na to, že sis nejsi jistý, co jsi domluvil, se ti to opravdu povedlo +uchichtne se a láduje se sladkou dýní a tváří se u toho slastně+ Tak u mě to nepochybně platí +zasměje se, když koukne na ty fleky na jejím stole, jak jí pravidelně něco padá z hůlek a které se doteď snažila nenápadně zamaskovat+ To jsem taky zvědavá. Ale pekingská jídla musím jedině pochválit +ochutná ještě tu palačinku s masem a se zeleninou a je překvapená, jak to jde chuťově dohromady+ A co je tohle? To vypadá jako dílek z dětské stavebnice +zasměje se a vezme si takové to divné něco, dvakrát jí to upadne, než to konečně bezpečně uchopí hůlkama a kousne si do toho+ Hm, zvláštní +konstatuje a přitom se nenápadně rozhlédne po okolí+ Doufám, že nás nikdo nepozoruje, určitě musíme pro ty místní vypadat hrozně legračně +zasměje se, ale nic si z toho nedělá, tady ji nikdo nezná+ Jsem Čínou okouzlená. Sice mi trochu vadí to lidské mraveniště, ale Číňané jsou milí a úslužní. Na Pekingu se mi líbí, jak se tady prolíná moderní svět s historií. A co mě zaujalo zatím nejvíc? +chvilku přemýšlí, protože z těch zážitků je těžké vybrat jeden+ Asi Zakázané město. Uchvátila mě ta nádherná orientální architektura, ty sochy a všechny ty historické památky.
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus » 26 čer 2016 20:10

Já bych řekl, že nejspíš mají nějaký balíček pro turisty, který dávají všem. +uculí se na ni. Dýně si dá jen na ochutnání, zato kachna mu chutná moc+ Jsme rozhodně nejspokojenější hosté v podniku. +zasměje se při pohledu na ubrus+ Nejsem si jistý. +sleduje zamyšleně to, co si dává+ Ale nejspíš to bude zelenina? +odhadne+ To jsem rád. +usměje se+ Je to úžasně fascinující země. A lidé jsou opravdu milí. +přikývne+ Zakázané město je nádherné, ještě navíc když si uvědomíš, že po stovky let to byla podívaná jen pro několik vyvolených očí. +usměje se a zaplatí+ Zamíříme do hotelu? +koukne na ni tázavě+ Taky už jsem dneska docela utahaný. +přizná se s úsměvem+
Remus

Příspěvekod Styx Lupin » 27 čer 2016 10:53

+s úsměvem sleduje, jak tam Remus likviduje tu kachnu, hrozně ráda pozoruje jeho výraz, když mu chutná. Dojí a odsune svoje prázdné misky a opře se přežraně do židle+ Uf, myslím, že se ani nezvednu. Asi mě budeš muset odsud odnést +zasměje se a zapije skvělé jídlo vodou+ V tuto chvíli si nepřeji už nic jiného, než sprchu a postel +přikývne souhlasně a vysouká se zpoza stolu+ Doufám, že hotel není daleko + zavěsí se do něj a zamíří k hotelu+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus » 27 čer 2016 15:34

Neboj se, už to není daleko. +uculí se na ni+ Tady dvakrát doleva... +zadívá se pro jistotu do mapy, co si nese s sebou+ No vida, už jsme tu. +usměje se, když se před nimi objeví budova hotelu. Na recepci si je pamatují, hned jim připraví jejich klíče, a švitoří na ně hodně špatnou angličtinou. Jejich pokoj stojí už je připravený, klimatizace tam naštěstí funguje, takže se přes noc ani neupečou+ Už se těším na sprchu. +usměje se, když shodí ze zad batoh+
Remus

Příspěvekod Styx Lupin » 27 čer 2016 21:12

+jak vejdou do pokoje, zkopne boty a padne po zádech napříč do postele+ Na tohle jsem se neuvěřitelně těšila +chvíli leží a oddechuje+ Dnes ti dám v koupelně přednost, miláčku +zavolá na Remuse a zatímco se Remus jde vykoupat, vyčistí kouzlem všechno jejich oblečení a rozestele postel+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus » 28 čer 2016 18:17

zítra si dáme trochu lehčí den, slibuji. +uculí se a jde rovnou do koupelny, svlékne se z propoceného oblečení a dopřeje si příjemnou sprchu. Dokončí hygienu a vyjde už svěží a čistý+ Už je tam volno. +usměje se a zatím se natáhne na postel, matrace jsou trochu tvrdší, než je zvykem v Evropě, ale není to nic hrozného. Zatímco se koupe Styx, dá si nabít baterku do fotoaparátu a začte se do jedné z knih, co má s sebou+
Remus

Příspěvekod Styx Lupin » 28 čer 2016 20:02

Ne, vůbec mě nešetři. Kdybych toužila po relaxační dovolené, jela bych se válet na pláž u Azurového pobřeží +mrkne na něj vesele a vystřídá ho v koupelně, pak si osvěžená k němu vklouzne pod peřinu a uvelebí se na jeho rameni+ Copak to čteš hezkého? +nakoukne zvědavě+ Chtěla jsem ti poděkovat za moc zajímavý a poučný den... zorganizoval jsi to úžasně. Už se těším, co nás čeká zítra +usměje se a políbí ho na čelist+ Nebude ti vadit, když už půjdu spát? Klidně si ještě čti +zívne+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus » 28 čer 2016 22:15

Uvidíme. +uculí se s příslibem+ Čtu si ještě něco o Čínské zdi, abychom byli zítra připraveni. Klidně si lehni, já tě ráno vzbudím. +usměje se a políbí ji na dobrou noc+ Jsem rád, že se ti to dnes líbilo. +pohladí ji po rameni, zhasne světla a nechá si jen lampičku. Ještě chvilku si čte, ale je taky unavený, takže knihu brzo odloží a jde spát. Z ulice se ještě ozývají zvuky dopravy, ale jemu to vůbec nevadí+
Remus

Příspěvekod Styx Lupin » 29 čer 2016 11:14

Vždycky perfektně připravený +uculí se, jak si Remus ještě na poslední chvíli doplňuje vědomosti+ A já tě za to zbožňuji +políbí ho něžně na rty+ Dobrou noc +přitulí se k němu tak, aby ho neomezovala při čtení a během okamžiku je tuhá jako nebožtík a tvrdě spí celou noc a ráno se taky nehrne vstávat moc brzy, mají dovolenou, tak proč by si trochu nepřispali+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus » 29 čer 2016 15:48

+autobus na zed vybral tak, aby si mohli prispat. Kdyz mu zazvoni budík, pomalu procitne a pak probudi i Styx+ Vstavej Karkulko, ceka nas novy den. +pousmeje se+ a dole v jidelne nejspis snídaně. +doda se smichem+
Remus

PředchozíDalší

Zpět na Styx Universum