od Styx Lupin » 26 čer 2016 14:49
Tak na to, že sis nejsi jistý, co jsi domluvil, se ti to opravdu povedlo +uchichtne se a láduje se sladkou dýní a tváří se u toho slastně+ Tak u mě to nepochybně platí +zasměje se, když koukne na ty fleky na jejím stole, jak jí pravidelně něco padá z hůlek a které se doteď snažila nenápadně zamaskovat+ To jsem taky zvědavá. Ale pekingská jídla musím jedině pochválit +ochutná ještě tu palačinku s masem a se zeleninou a je překvapená, jak to jde chuťově dohromady+ A co je tohle? To vypadá jako dílek z dětské stavebnice +zasměje se a vezme si takové to divné něco, dvakrát jí to upadne, než to konečně bezpečně uchopí hůlkama a kousne si do toho+ Hm, zvláštní +konstatuje a přitom se nenápadně rozhlédne po okolí+ Doufám, že nás nikdo nepozoruje, určitě musíme pro ty místní vypadat hrozně legračně +zasměje se, ale nic si z toho nedělá, tady ji nikdo nezná+ Jsem Čínou okouzlená. Sice mi trochu vadí to lidské mraveniště, ale Číňané jsou milí a úslužní. Na Pekingu se mi líbí, jak se tady prolíná moderní svět s historií. A co mě zaujalo zatím nejvíc? +chvilku přemýšlí, protože z těch zážitků je těžké vybrat jeden+ Asi Zakázané město. Uchvátila mě ta nádherná orientální architektura, ty sochy a všechny ty historické památky.
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)