od Styx Lupin » 31 říj 2016 16:29
Jsem zvědavá, co nám přinesou, ale ještě víc jsem zvědavá, jestli najdu odvahu to ochutnat +zasměje se a když jim přinesou polévku, nedůvěřivě kouká do talíře+ To, co tam plave, to je hadí maso? +zabere do toho lžící a skutečně to vypadá jako had, ostatně co jiného by mělo plavat v hadí polévce:D+ Ochutnej první +vyzve ho, aby viděla, co to s ním udělá:D a když se Remus pustí do polévky a vypadá, že mu to snad i chutná, holt maso, tak si opatrně nabere na lžíci a ochutná. Trochu se ušklíbne, ani ne kvůli tomu, že by to nebylo dobré, ale spíš z toho pocitu, že jí hada, ale hrdinský vyprázdní misku+ Nakonec to nebylo tak hrozné... ale doma to vařit nebudu + upozorní ho rovnou se smíchem. S úhořem nemá problém, tohle se běžně jí i u nich, ale jelikož ryby fakt moc nemusí, sní jen plátek+ Tohle mám jíst? Vypadá to, že to se mnou bude chtít bojovat. Skoro se toho bojím +rozesměje se při pohledu na toho kraba, ale když se na to dala, nemíní to vzdát+ Jak se to jí? +zeptá se ho tiše a když jí Remus ukáže, jak se dostat pod krunýř, oddělí si kousek masa a zdlábne jej+ Tohle jsou ti pečení holubi, co sami lítají do huby? +uculí se a jednu porci sní. Koláčky a placičky si očividně vychutná, do toho se vůbec nemusí nutit+ Už nemůžu +zafuní a opře se do židle+ Tak rozmanité jídlo jsem ještě nejedla. Jak ti to chutnalo, Vlčku? +zeptá se skoro až zbytečně, když to bylo hned několik druhů masa. Vezme si hrnek a napije se čaje+ Poněkud zvláštní, ale chutný +poznamená spokojeně+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)