od Styx Lupin » 04 lis 2016 22:41
Hm, posvátná hora a východ slunce byl neopakovatelný zážitek +přikyvuje souhlasně a pak se musí rozesmát+ Vidím, že za ty roky mě znáš opravdu dokonale. Já už před tebou vůbec nic neutajím +směje se+ Uhodl jsi to, nejvíc mě uchvátili šaolini. Svým filozofickým učením, bojovým uměním, ovládáním vnitřní energie. Moc to na mně zapůsobilo +obejme ho kolem krku a otře se mu nosem o jeho nos jako eskymák+ Ale každé místo, kam jsi mě zavedl, zanechalo ve mně obrovský dojem +přitiskne se na jeho rty a dlouze, něžně a hluboce ho políbí. Ale když se do jejich polibku začne vkrádat vášeň, jemně se odtáhne+ Počkej, počkej s tím ještě chvilku. Mám pro tebe totiž jedno malé překvapení. Jako poděkování za tuto úžasnou exotickou dovolenou. Pojď +hodí na sebe župany a podá mu ruku a tváříc se tajemně odvede ho zpátky do pokoje, který se za tu chvilku, co byli na terase a co Styx nenápadně odváděla Remusovu pozornost jinam, proměnil v provizorní masážní salón. Uprostřed stojí masážní lůžko, stoleček s různými vonnými ingrediencemi a tři překrásné čínské masérky se na Remuse široce usmívají a pokynem ruky ho uctivě vyzývají, aby si lehnul na lůžko. Odněkud se line příjemná relaxační hudba+ Napadlo mě, že by ses mohl uvolnit a odreagovat a odpočinout si u pravé čínské masáže, Vlčku. Myslím, že tvoje duše a tvoje tělo si to víc než zaslouží +usměje se na něj hezky+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)