Výlet na Manhattan

Akce Styx a jejích postav

Moderátor: Styx Lupin

Re: Výlet na Manhattan

Příspěvekod Vanessa » 25 úno 2014 00:20

No řekla bych, že zase každý ne. Každému se líbí něco jiného +pak přikývne+ Jo přesně ta. Akorát sis to trochu spletl. Hlavu našli, ale tělo ne +zasměje se a pak ho bouchne pěstičkou do ramene+ Nesměj se, to je opravdu dojemný. Víš, jak to pomáhá, když si řekneš, že někdo skončil ještě hůř než ty? +rozesměje se+ Super, tak si je pak můžeme doma pustit.
Všechno dobře skončí.
A když ne, tak to znamená, že ještě není konec.
Vanessa
Čarodějka

Příspěvekod Jacob Downly » 25 úno 2014 01:09

No jo no jo. +směje se+ Tak naopak. Bůh ví co s tím tělem bylo. +ještě se torchu zasměje a když ho bouchne, tak se vážně snaží udržet vážnou tvář, ale moc mu to nejde+ Promiň. Omlouvám se, nebudu se smát. Moc. +cuknou mu koutky+
Jacob Downly
Člověk

Příspěvekod Vanessa » 25 úno 2014 02:19

Já tě vidím, že se chceš smát +zase ho laškovně bouchne, teď do hrudi, ale on tu její ženskou ručku ucítí na své svalnaté postavě jako kdyby ho kousl komár+ Ale jen se směj, prosím. Máš moc příjemný hluboký smích a hezký úsměv. Řekni, co by tě hodně rozesmálo? Já to fakt udělám +kasá se přiopile+
Všechno dobře skončí.
Vanessa
Čarodějka

Příspěvekod Jacob Downly » 25 úno 2014 11:21

Žádný takový. +zavrtí se smíchem hlavou a chytne ji za ruku+ Nebudeš tu šaškovat sama. Jenom pojď se mnou, pěkně si zatančíme a zasmějeme se oba. +vezme ji zas na parket, kde hrajou něco trošku rychlejšího a začne tančit, již ne moc koordinovaně, ale rozhodně s nadšením+
Jacob Downly
Člověk

Příspěvekod Vanessa » 25 úno 2014 12:53

Ale já bych se klidně- +už nedopoví, že obětovala, protože ji Jacob stáhne na parket, kam se nechá ochotně dovést. Tančí s velkou chutí a energií, i když co chvíli padne na někoho, ale hrdinsky dělá, že to patří k tomu tanci. Směje se, protože jí to přijde hrozně vtipné, jak tam skáče úplně mimo rytmus a skvěle se baví a užívá si to+ Dokázal bys teď stát na jedné noze? +zajímá se, když vidí, jak se tam i Jacob už tak trošku motá+
Všechno dobře skončí.
Vanessa
Čarodějka

Příspěvekod Jacob Downly » 25 úno 2014 13:44

+tančí uvolněně, i když ne zrovna jako nějaký taneční mistr ale zjevně ho to hodně baví a směje se spolu s ní+ Já? No jasně, že bych dokázal stát na jedné noze. To snad dokáže každej, ne? +koukne na ni, mírně podnapile, ale sebejistě a začne dělat na parketu holubičku, pár lidí do něj vrazí, on se zapotácí a v mžiku je na zemi a směje se jako blázen a pomalu se sbírá+
Jacob Downly
Člověk

Příspěvekod Vanessa » 25 úno 2014 16:02

No páni, ty jsi fakt dobrej +jen co to dořekne, Jacob zavrávorá a jak je dlouhý a široký práskne sebou na zem. Vanessa zkoprní, jestli se mu nic nestalo, když tak žuchnul, ale jak se Jacob na zemi začne chechtat, tak se přidá k němu a chechtá se taky+ Ty jsi vážně případ +podá mu ruku a začne ho zvedat, ale jak je na ni těžký, tak jednou nebo dvakrát na něj spadne, než se jim konečně povede společnými silami postavit se na nohy+ Asi bychom se měli vzájemně podepírat, aby nás odtud nevykázali +zachichotá se, že ona mu bude se svojí poloviční postavou fakt dobrou oporou a protože právě začnou hrát něco pomalejšího, tak se do něj pro jistotu pověsí a začnou tam trochu nejistě přešlapovat jako dva medvídci+ Nějak mi těžknou nohy +zasměje se tomu, vlastně se teď směje úplně všemu+
Všechno dobře skončí.
Vanessa
Čarodějka

Příspěvekod Jacob Downly » 27 úno 2014 12:12

Ne ne ne. To bude v pohodě. Všechno zvládnem. +řekne s naprostou jistotou a nejistě se postaví a vezme zavděk pomalou písničkou a poněkud mu těžknou oči až je zavře+ Co? Co? Ano nohy. +přikývne+ Mě taky. +usměje se, trochu ospale, ale vytrvale přešlapuje dál a drží ji u toho za pas+
Jacob Downly
Člověk

Příspěvekod Vanessa » 27 úno 2014 16:10

+opře se mu čelem o rameno a taky zavře na chvíli oči a ťapká tam na místě, ztěžklé nohy zvedá čím dál míň, až nakonec zůstane stát úplně, s tváří zabořenou v jeho hrudi a vypadá to, že ji na okamžik přemohl mikrospánek, jak je jí na těch jeho širokých prsou tak příjemně. V tu chvíli začnou hrát opět něco bláznivého a ona otevře oči a kouká kolem sebe+ Možná by bylo rozumnější jít si na chvíli sednout, co myslíš? +uculí se, jak se moc necítí na to poskakovat tam+ Dostala jsem hlad. Nebo spíš chuť na něco dobrého +táhne ho z parketu je stolu+
Všechno dobře skončí.
Vanessa
Čarodějka

Příspěvekod Jacob Downly » 28 úno 2014 14:39

+odhodlaně ji tam drží a dává pozor, aby nespadla+ Jo? +pousměje se+ A nemyslíš, že by bylo lepší jít spíš domů a lehnout si. Pak už unavený nebudeme. +jen se culí a nechá se táhnout ke stolu+ A co si dáš? Já mám chuť na smažený kuřecí křidýlka! +napdne ho najednou a je z toho celej nadšenej+
Jacob Downly
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Styx Universum