Cesta do Casablancy s Jacobem

Akce Styx a jejích postav

Moderátor: Styx Lupin

Re: Cesta do neznáma

Příspěvekod Styx Lupin » 27 dub 2013 20:50

+zdá se jí o jejich svatební noci, která vlastně vůbec neproběhla :D a v tom úplně nejlepším ji najednou probudí nějaké cizí hlasy. Prudce se posadí a rozkoukává se do šera a pak si uvědomí, že to se jen průvodci modlí před svítáním k Alláhovi. Zase si lehne a zavrtá se ještě na chvíli do Jacobovy náruče, než budou muset vstávat a doufá, že ještě usne a sen dokončí+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Jacob Downly » 27 dub 2013 21:28

+Jacob je ztracený ve snech někde na ostrově, ale Styx je tam taky a jsou tam jen oni dva, takže se to taky dá považovat za svatební noc :D a když se Styx vzbudí a pohne v jeho náručí, tak taky zamžourá ospale očima, ale hned je vzhůru, pozná ty hlasy a nevstává tedy. Když cítí Styx, jak se zase ukládá ke spánku, tak nevstane, nechce se mu z jejího tepla, jen tam tak leží s ní v náručí a usmívá se+
Jacob Downly
Člověk

Příspěvekod Styx Lupin » 27 dub 2013 21:56

+nemůže už usnout, protože ji ruší průvodci, jak se mezi sebou baví, takže krásný sen je v nenávratnu pryč. Nakonec otevře oči a koukne na Jacoba, světla pořád přibývá, tak mu už částečně vidí do tváře+ Dobré ráno. Jak jsi se vyspal? +usměje se na něj a pak nespokojeně zamručí, když se u jejich stanu objeví Assád a budí je+ Hm, budeme muset vstávat.
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Jacob Downly » 27 dub 2013 22:46

Dobré ráno. +usměje se na ni+ Byla to krásná svatební noc. +špitne jí do ucha a zamračí se na Assáda a s heknutím si zas lehne na záda+ Tedy až do teď. +usměje se na Styx a pohladí ji po tváři+ Víš, včera...bylo to pro mě jako doopravdy, přizná se jí než se posadí a začne se zase oblíkat a převlíkat a pak si tou pastou vyčistí zuby, než vyjde ze stanu do chladného rána+
Jacob Downly
Člověk

Příspěvekod Styx Lupin » 28 dub 2013 00:17

+usmívá se, když si tam Jacob chválí dnešní noc, a vlastně to byla i jejich první společná?+ Někteří lidi dokážou ráno pěkně znepříjemnit +ušklíbne se s úsměvem, když Assád odejde a musí se hodně přemlouvat, aby se konečně vydrápala z pelíšku. Převlékne se do beduínského pláště a udělá si ranní očistu+ Opravdu? +usměje se na něj a přistoupí k němu+ Taky jsem to tak prožívala, Jacobe +přizná se mu taky a pak ho chytne za ruku+ Pojď, jdeme, ať na nás nečekají +vyjdou ze stanu a venku už je docela světlo, beduíni už před svým stanem připravují na ohni jídlo+
Obrázek

+všichni tři se na Jacoba a Styx poťouchle uculují+ Dobré ráno +pozdraví je Styx a mrkne na Jacoba, že to jejich včerejší představení splnilo účel. Posadí se na kobereček a dostanou pečené placky a teplé velbloudí mléko, čerstvě nadojené. Styx poděkuje a uculí se nenápadně na Jacoba, když on taky dostane hrnek mléka :D + (mimochodem, i když to tak nevypadá, ty placky jsou opravdu skvělé, ty slané se sýrem, ještě dělají sladké s marmeládou, ale ty nejsou tak dobré)
Obrázek
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Jacob Downly » 28 dub 2013 00:45

+ruku v ruce se Styx přijdou k ohni a posadí se vedle sebe, jen se pyšně uculuje kolem a vyměňuje si s beduínama chlapácké pohledy+ Velbloudí mléko? Nemůžu se dočkat. +zazubí se kolem a přijme od muže hrneček a statečně ucucne. Dnes už je na to připravený a tak to vypadá, že si v mléjku přímo lebedí. Do toho ukusuje placku, která je o poznání lepší+ Jak bude dneska? +zeptá se Assáda+ Nějaké změny oproti včerejšku?
+ten se na něj podívá+ Bude horko. +odpoví mu rozvážně+ A dneska ujedeme víc. Protože vyjedeme dřív. +odtuší+ Spalo se vám dobře?
Jacob Downly
Člověk

Příspěvekod Styx Lupin » 28 dub 2013 03:11

+skloní hlavu a usmívá se pobaveně, jak se tam Jacob před Araby napařuje. Pustí se do placky a opravdu jí zachutná. S mlékem už má trochu problém, ale napije se, aby neurazila. Poslouchá dnešní plán cesty, vlastně ani nic jiného nečekala. Pouští pořád rovně až do večera+ Spalo se nám moc dobře, až mě to překvapilo. Asi jsme byli moc utahaní +Assád pokyvuje hlavou a uculuje se, ale ona poklidně snídá a nevšímá si toho. Když se všichni nají, sbalí stany a tábor a všechno navěsí na velbloudy a vyrazí. Styx jde vedle Jacoba a pořád si ho nenápadně s úsměvem prohlíží+ Hrozná představa, strávit zase celý den v sedle. Teď by se tady hodila ta tvoje motorka. Takový závod Paříž-Dakar +zasměje se+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Jacob Downly » 28 dub 2013 12:41

+opatrně nasedne na velblouda, ten zadek ho přece jenom trochu bolí a vydají se na cestu. Všimne si, jak po něm Styx pokukuje a otočí se k ní se svým širokým úsměvem+ Copak, krásko? +zeptá se jí a natáhne se, aby ji mohl chytnout za ruku+ Nemůžeš zapomenout na minulou noc? +usměje se, když to řekne a jeden z průvodců ho uslyší+ Motorka by se rozhodně hodila, to máš pravdu. +přikývne+ Jen se bojím, že by jsme někde zapadli, když neznáme cesty pouští+
Jacob Downly
Člověk

Příspěvekod Styx Lupin » 28 dub 2013 16:50

+chytne ho za ruku a drží se spolu, je vděčna alespoň za takovýto kontakt na této jejich pouti+Je to jiné, teď, když jsem tvoje žena... krásnější +usměje se na něj očima, protože tvář má zahalenou+ Copak se dá na takovou noc zapomenout? +opět se zasměje, tentokrát nahlas+ S motorkou by to bylo rychlejší a pohodlnější, ale nesplňovalo by to tvé představy projít poušť jako beduín, že? Ještě pořád jsi plný nadšení? +usmívá se+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Jacob Downly » 29 dub 2013 00:27

+usměje se na ni+ Vážně to tak cítíš, Styx? To jsem rád. +pohladí ji ještě palcem po kůži než jí ruku pustí a kolébavý krok velblouda ho odnese o něco dál od ní+ Jistě, že jsem plný nadšení. +zasměje se+ Já rozhodně ano, i když můj zadek už nějakou dobu protestuje, ale já mu nepoúřávám sluchu. +usměje se na ni+ Doufám, že nelituješ, že jsem tě na tuto výpravu zatáhl. +koukne na ni napůl omluvně+ Nevím, na co jsi zvyklá.
Jacob Downly
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Styx Universum