Cesta do Casablancy s Jacobem

Akce Styx a jejích postav

Moderátor: Styx Lupin

Re: Cesta do neznáma

Příspěvekod Styx Lupin » 01 kvě 2013 23:28

+s úlevou sleduje vzdalující se Araby a je fakt ráda, že z toho vyvázli bez úhony. Když na ni Jacob zavolá, odhodí zbraň a přiběhne k němu+ Ukaž mi to +prohlédne mu bezvládné otékající zápěstí a zamračí se+ Máš pravdu, je to zlomené. Budeme to muset něčím zafixovat+ odběhne a chvíli se hrabe ve svém batohu a když se vrátí zpátky, nese v ruce něco podobného ortéze, těžko říct, jestli tohle nosí běžně v lékárničce, anebo tomu trochu pomohla. Šetrně tím upevní Jacobovi zápěstí, snaží se nepůsobit mu zbytečnou bolest+ Bolí to, že? +koukne mu do očí+ Až se vrátíme do civilizace, budeš s tím muset do nemocnice. A snaž se s tou rukou moc nehýbat, bude to asi dost bolet +pohlédne na něj a usměje se+ Jacobe... byl jsi velice statečný... děkuji +postaví se na špičky a políbí ho+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Jacob Downly » 02 kvě 2013 00:52

Páni. +vykulí oči na tu ortézu, co nese+ To jsem netušil, že jsi tak vybavená, skoro jako bys to tušila. +zasměje se a zkusí si, jak mu ta ortéza sedí+ Je to v pořádku. Bude to v pořádku, děkuji ti. +usměje se na ni+ Ne, to ty jsi byla statečná, ještě jsem neviděl, tak statečnou a neohroženou ženu. A že už jsem jich voděl spoustu. +usměje se na ni a přidrží si ji v polibku o chvilku dýl, než by bylo společensky vhodné na obyčejnoou pusu+
Jacob Downly
Člověk

Příspěvekod Styx Lupin » 02 kvě 2013 18:13

+rozesměje se+ Ne, to jsem opravdu netušila, co se tady semele. Je to jen obyčejná jezdecká rukavice, do které jsem strčila tvrdý papír. Člověk si musí umět poradit +pokrčí rameny a pak v rozpacích skloní hlavu+ Chtěla jsem se před tebou trošku předvést +zakamufluje s úsměvem ten svůj bojový výkon, přece mu neprozradí, že se tím živí+ A jak vidím, povedlo se to +uculí se. Pak, jak ten polibek ne a ne skončit, nakonec se od něj sama jemně odtáhne+ Měli bychom radši vyrazit. Ale protože s tou rukou nebudeš moct řídit velblouda, budu s tebou sedět na tom tvém, aby sis to zápěstí nenamáhal +rozhodne a vyrazí k velbloudům+
+průvodci se konečně vzpamatují z toho šoku, poschání velbloudy, kteří se jim mezitím rozprchli a pádí rychle pryč, kdyby si to piráti náhodou rozmysleli a vrátili se+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Jacob Downly » 02 kvě 2013 20:06

+rozesmeje se+ Tak to se ti tedy povedlo. Kdyby jsme nebyli v takovém ohrožení tak bych na tobě oči nechal. +mrkne na ni laskovne+ Ty pojedeš se mnou... +trochu mu dojde dech+ Jistě proč ne. S tou uzdou přece jenom budu mít trochu problémy. +nechá ji si vlist před sebe a snaží se aby na něm nebylo moc poznat jakou má radost že je ji tak blízko a velmi doufá že ta jeho radost se neprojeví fyzicky+
Jacob Downly
Člověk

Příspěvekod Styx Lupin » 02 kvě 2013 21:02

+sedne si před Jacoba, do ruky vezme opratě a pohodlně se o něj opře zády. Pohnou se a průvodci nasadí rychlejší tempo a protože se zdrželi, neudělají ani polední přestávku, což zase tak nevadí, v tom vedru stejně ani nechutná jíst+ To mě nebudeš moct večer ani namasírovat +pootočí se přes rameno k němu a pousměje se, ale trošku nuceně, jakoby se přetvařovala+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Jacob Downly » 02 kvě 2013 23:49

+když tak sedí před ním tak intenzivbe i přes ten habit cítí její vůni a její svaly pod oblečením jak se o něj opírá. Příjemné se mu z toho motá hlava a nechá ji aby je vedl pouští a šel by s ni kamkoliv+ No jo máš pravdu. +prikyvne vyrusem že svých úvah o jejím těle ale nakloní se k ni a jednou rukou ji obejme+ Já ti to vynahradim až mi to sroste. +zabrouka ji do ucha+
Jacob Downly
Člověk

Příspěvekod Styx Lupin » 03 kvě 2013 19:02

+beze slova protestu se nechá Jacobem obejmout, dokonce se k němu sama trochu přitiskne+ Dobře, budeš můj dvorní masér, protože jako ty mi to neudělá nikdo +pokusí se o úsměv a pak si položí ruku na čelo a poté si odhrne plátěný závoj z tváře a několikrát se zhluboka nadechne+ Podal bys mi prosím trochu vody? To horko mě nějak zmáhá +opře si ztěžka hlavu na jeho hruď+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Jacob Downly » 03 kvě 2013 20:36

+ pousměje se nad tou její poklonou a chvilku se jí opájí než si všimne že ji je špatně+ Ano jistě. +podá ji vodu sice teplou ale jinou nemá+ napij se. +pomůže jí+ Jeti dobře? Jsi celá bledá měli by jsme zastavit. +položí ji ruku na čelo+ To bude upal. Zastavte! +zavolá na průvodce+ Je ji špatně.
Jacob Downly
Člověk

Příspěvekod Styx Lupin » 03 kvě 2013 20:59

+vezme si od něj láhev s vodou a hltavě se napije+ To bude dobré +usměje se na něj a sundá si z hlavy pokrývku+ Jen mě bolí hlava a je mi hrozné horko +její tělo skutečně sálá i přes ten beduínský hábit jako rozpálená pec. Najednou zavře oči a klesne Jacobovi do náruče, naštěstí na tu zdravou ruku:), ale to už nevnímá a ztratí vědomí+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Jacob Downly » 04 kvě 2013 12:36

Styx! Zastavte! +chytne ji tou zdravou rukou, tou zlomenou zastaví velblouda a donutí ho si lehnout+ Postavte přístřešek. Asi má úpal. +starostlive ji sundá z velblouda a klekne si s ní do písku tak, aby na ni vrhal stín vlastním tělem. Uvolní jí hábit kolem hlavy a krku, aby mohla dýchat a čelo a tváře jí potírá mokrým, trochu studeným hadříkem. Když už konečně průvodci postaví stan, tak ji přenese dovnitř+
Jacob Downly
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Styx Universum