Výlet do Sýrie

Akce Styx a jejích postav

Moderátor: Styx Lupin

Re: Výlet do Sýrie

Příspěvekod Assassins » 13 zář 2016 22:57

+chvíli se všichni baví tím, jak má ta bílá žena z nich strach. Jeden z nich si všimne, jak Bea kouká po své kabelce a zakopne ji někam pod sedačky, tu kabelku:), aby ji náhodou něco nenapadlo+ Uvězněná? +podiví se ten, co umí trochu anglicky+ A to ti mám jako věřit, že se ti povedlo jako zázrakem utýct z asasínskýho vězení a projít bez povšimnutí kolem stráží? +přeloží to těm zbylým dvěma do arabštiny a všichni tři se začnou z plna hrdla smát jako nějakému dobrému vtipu+ Počkej ještě s tou bouchačkou, mladej +houkne na sotva osmnáctiletého kluka, který s fanatickým odhodláním zastřílet si pořád míří na Beu. Počká, až ho neochotně poslechne a pak vrhne pohled dolů na Beu a začne ji vyslýchat+ Cos tam dělala, bezvěrkyně mezi asasíny? To ti tak budu věřit +že není špiónka+ Proč by ses jinak plížila sama uprostřed noci? Seš nějaká zasraná zápaďácká agentka... co? +odplivne si zhnuseně na podlahu+ Pustit tě? Máš mě snad za magora? Nejdřív zjistíme, co seš zač a proč seš tady +odpoví dost hrozivě a otočí se s rozkazem ke svým parťákům, evidentně tomu tady velí+ Svažte ji. Odvezem ji k Abbásovi, ten už z ní informace dostane +zbylí dva Beu ne moc ohleduplně zvednou ze země, svážou jí pevně ruce za zády a na hlavu jí nasadí neprůhledný zapáchající pytel a posadí ji do kouta. Fahím, tak se jmenuje ten velitel, zatím prozkoumá Beinu kabelku (co tam má?) a baví se mezi sebou arabsky a nezní to ani trochu přátelsky+
Assassins

Příspěvekod Beatrix » 14 zář 2016 21:20

+Trochu zafuní, jak se jí tam všichni vysmívají, no strach fakt má a skrývat se jí to moc nepodaří.+ No...špatně mě hlídali! +zkusí to+ Ha-ha-ha. +obrátí oči vsloup+ Prostě sem pro ně nebyla důležitá. Tak jako nejsem důležitá pro vás! +odsune se od evidentně vyšinutýho mladíka s pistolí+ Protože sem prostě chtěla jít na letiště a odletět domů! Myslíte, že kdybych byla agentka, tak tu půjdu takhle! +mávne rukama na svý hadry a ne-vybavení zbraněma+ jen tak po silnici?! Jsem tady omylem! Všechno je to jeden velkej omyl! Ne! +nadskočí trochu+ Ne! Nikam mě neberte! Budou mě hledat! Au! +vyjekne a kousne se do rtu jak ji zabolí zápěstí+ Ne-to- +chce protestovat ohledně pytle na hlavu, no pak už se jí jenom zvedá žaludek+ Mh! Bože! Dejte to pryč! Je to hnusný! Prosííím! Je mi zleeee! +v téhle fázi už je jí tak zle, že brečí a doslova tam sebou hystericky mlátí a snaží se to dostat z hlavy+
+Bea má v kabelce doslova všechno možný, od dokladů, docela dosti peněz a kreditek, přes horu šminek, prášků, nějakých tamponů a kondomů :D, až po pistoli, mobil a klíče s Altairovým přívěškem...+
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Assassins » 25 zář 2016 02:33

+Fahím se jí přehrabuje v kabelce, ve tváři výraz znechucení, jaké zbytečnosti si ty nemuslimské ženy tahají po kabelkách. Nakoukne do jejích dokladů a opovrženě je hodí zpátky+ Němka +oznámí a zní to spíš jako "děvka". Peněz ani kreditek si nevšímá, to není to, o co jim jde. Najednou vyloví pistoli a s vítězným uchechtnutím ji ukáže ostatním+ Můj čuch mi napovídá +poklepe si ukazováčkem po nose+ že ty budeš pro asasíny naopak dost důležitá +prohlíží si pozorně přívěšek s asasínským znakem a jen ho to utvrdí v jeho úsudku+ Tohle je důkaz, že jsi s těmi asasínskými psy spojená mnohem víc, než se nám tady snažíš nakukat +strčí jí přívěšek před oči a hřbetem ruky ji prudce uhodí do tváře+ Však my už to z tebe vymlátíme, kam jsi měla v noci namířeno +pistoli si schová, mobil taky, aby ji náhodou nenapadlo někam zavolat, a kabelku se zbylým obsahem jí zhnuseně hodí do klína. Když jí nasadí pytel, jejích nářků si nevšímá, ale zato ten druhý ji okřikne, aby držela pusu, nebo jí dá roubík. Po chvíli dojedou na základnu, vyvlečou Beu z auta a odvedou ji do vězení, které zapáchá ještě hůř, než ten pytel. Rozvážou jí pouta a sundají jí pytel z hlavy+ Ráno tě vyslechne náš šéf. Tak si dobře rozmysli, co mu řekneš +zamknou ji a nechají ji tam samotnou v zatuchlé cele+
Assassins

Příspěvekod Altair » 25 zář 2016 10:37

+projíždí nočními ulicemi města Hamá a pátrá po Bei, ale v tak velkém městě je to, jakoby hledal jehlu v kupce sena. Několikrát se pokusí zavolat na Bein telefon, ale pokaždé spadne do hlasovky. Udeří vztekle dlaní do volantu a arabsky kleje, rozhodnut, že až Beu najde živou, roztrhne ji vejpůl za ten bláznivý útěk. Jezdí až do rána a když začne svítat a ulice se zaplňují lidmi, začíná ztrácet naději, že ji v tom lidském mraveništi najde+
Krédo Assassínů:
"Žijeme v temnotě, abychom sloužili světlu. Jsme Assassíni. Nic není pravda, vše je dovoleno."
Nothing is true, everything is permitted!
Altair
Člověk

Příspěvekod Beatrix » 26 zář 2016 22:25

+Lehce obrátí oči vsloup, kolikrát už takhle slyšela zvěstovat svou národnost. Pomyslí si něco o tom, jak neoriginální...+ To máte asi špatnej čuch! Proč bych jinak přelízala zeď?! +zavrčí trochu jak osahává její věci+ Je to jen nějakej přívěšek z trhu. +zvedne bradu umíněně, no když jí vzápětí vrazí, tak bolestivě zakňučí a chytne se za tvář - a přitom ho vztekle probodává nemilým pohledem+ Nemáte ze mě co vymlátit! Je to jenom nedorozumění! +trvá si na svým a pak už jen tiše kvílí a pláče zoufale, jak je ten pytel hnusnej. Cestou na ně ještě něco křičí - převážně německy - střídá nadávky s prosbama a když ji hodí do té smradlavé cely, tak má vážně co dělat, aby nevrhla.+ Mein-Gott! +dá si ruku před pusu a snaží se to nějak zpracovat, ale nakonec si musí dát šátek před nos+ Já tu nechci být! Pusťte mě! Je to tu hnusný! Něco tu chcíplo! Nemám mu co říct! Ne! Nenechávejte mě tuuuuu! +zuřivě buší do dveří, dokud si neuvědomí jak hrozně ji z toho bolijou ruky+ Fick dich! Arschloch! +zařve do prázdna, sedne si na zem, drží si před pusou šátek, aby eliminovala ten smrad a zoufale si pobrečává až vysílením usne.+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Assassins » 28 zář 2016 21:08

+její křik, nadávky a mlácení do dveří jsou naprosto ignorovány, teprve brzy ráno zarachotí těžké dveře a se skřípotem se otevřou+ Vstávej! +řekne místo dobrého rána Fahím a začne do ležící Bei strkat nohou, aby se probudila. Do cely vstoupí velitel, kolem hlavy má omotanou palestinu, v těsném závěsu za ním dva ozbrojení bojovníci, celí v černém, s kuklami na obličejích a postaví se za něj. Velitel dá Bei pět vteřin na probuzení a poté začne s výslechem, očividně žádná snídaně nebude+ Jeden z mých mužů našel u tebe tohle +hodí jí do klína asasínský přívěšek, který mezitím podrobně prozkoumali+ Ta věc se nedá nikde koupit ani sehnat, jak jsi tvrdila. Tohle patří některému z těch parchantů z Masyafu a tys to buď ukradla, anebo ti to někdo dal. A pokud ti to někdo dal, musí mu na tobě asi dost záležet. A toho bychom mohli využít +že by z ní udělali volavku+ Takže. První otázka. Ty mi teď ve svém vlastním zájmu řekneš čistou pravdu, jak jsi k tomu přívěšku přišla a já, když budu spokojený s tvými odpověďmi, tě pak pustím +posadí se obkročmo na židli, opře se lokty o opěradlo a zahledí se přímo na Beu+ Od koho máš tu věc? Jméno!
Assassins

Příspěvekod Beatrix » 29 zář 2016 21:54

Mh...mm...+rozlámaně se zvedne ze země do sedu a zaostřuje na příchozí.+ Dejte tu nohu pryč! +odstrčí popuzeně jeho botu a zamračeně sleduje tu eskortu a vůbec jí to teda nedělá dobře, vlastně je jí takhle po ránu docela špatně. Drží si pevně kabelku a když jí hodí přívěšek, tak ho hned chytí a o to víc se mračí. Je jí jasný, že varianta "pustíme tě a nikomu se nic nestane" je naprosto mimo realitu, takže o této variantě ani nepřemýšlí. Spíš se snaží vymyslet nějakou věrohodnou lež...co nejjednodušší...vlastně-+ Našla sem to na zemi. +prohlásí jako by nebylo nic snadnějšího+ Bylo to na tržišti a nechtěla jsem, abyste si mysleli, že jsem to ukradla. Nepátrala jsem po tom, jestli se to tam někde prodává, nebo to někdo ztratil. Prostě se mi to líbilo, tak jsem si ho nechala. +dívá se veliteli do očí a i když je na ní poznat, že má strach, celá se třese a kdyby měla co, tak by to nejspíš i hned vyzvracela, tak nevypadá, že by hodlala říct něco jinýho.+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Assassins » 01 říj 2016 10:49

Našla +přikývne Abbás, ten v té palestině, s chladným úsměvem a skoro to vypadá, že jí to uvěřil. Pak mlčky kývne hlavou na Fahíma a voják se pohne k Bei+ Snaž se vyhnout obličeji. Potřebuji, aby byla schopná mluvit +zapálí si cigaretu a nezúčastněně sleduje, jak Fahím uštědří Bei několik ran do břicha, ne moc silných, aby se jim tam hned nesložila, prozatím jenom takové malé varování, ale zato bolestivé+ Zatím stačí +zastaví ho po chvíli a upře oči na Beu+ A teď se tě zeptám znova a naposled +předkloní se na židli+ S kým jsi se sešla v asasínské pevnosti a proč, kam a za jakým účelem jsi v noci šla a kdo tě tam poslal. Chci jméno. A začni zpívat, jestli nestojíš o to, abych ti udělal novou manikúru. Už mi dochází trpělivost +vyfoukne jí dým do obličeje a jeho kruté černé oči prozrazují, že její naivní hra skončila+
Assassins

Příspěvekod Beatrix » 01 říj 2016 22:10

+Moc nečekala, že by jí to uvěřili, ale za pokus to stálo... I když má nachvilku pocit, že by to snad mohlo projít, tak jí hned dojde, že se přece jen odehraje scénář, kterej předpokládala.+ Ne! +snaží se ustoupit před Fahímem+ To nemů-+hned s první ranou se jí zatmí před očima+ Hovado! +zaskučí a snaží se bránit, i když je jí jasný, jak marný to je. Leží tam na zemi a tak trochu touží po tom, aby ji mlátili rači do obličeje. Přišlo by jí to asi snesitelnější. - Po chvíli se narovná, s bolestivým syknutím, a natáhne se k Abbásovi a vypadá to, že se přece jen rozhodla zazpívat...přitom se ale skoro až trochu šíleně usměje. Moc dobře ví jak to funguje. Sama už to několikrát viděla. Málokdy zůstala do konce... Zavře nachvíli oči před kouřem a ještě víc se k němu natáhne a zašeptá+ Fick-dich! Nikdy vám neřeknu co chcete vědět. Nikdy. +ví, že by ji stejně zabili i kdyby jim to řekla, a ona jim to za žádnou cenu říct nehodlá. Doslova se přitom třese strachy, a taky hnusem. Celá tahle sebranka se jí hnusí do morku kostí.+ Najdou vás a zabijí. To je jediná pravda, kterou odemě uslyšíte.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Assassins » 06 říj 2016 22:35

Nedělej si plané naděje. Nikdo nás nenajde a nikdo nás ani nezabije, tím si buď jistá +Abbásovi dochází trpělivost s Beinou odolností a odhodláním nic neprozradit. Prudce vstane+ Svou šanci jsi hloupě zahodila. Tvoje škoda +kývne na ty dva muže, ti dojdou k Bei a pevně ji chytnou za paže, každý z jedné strany+ Fahíme... sérum pravdy +Fahím si dojde pro kožené pouzdro, rozloží jej a vytáhne z něj injekční stříkačku, nasadí na ni jehlu a z lahvičky natáhne do ní thiopental sodný. Přistoupí k Bei, muži ji pevně drží, aby se jim nevysmekla, a píchne jí jehlu do loketní jamky a vstříkne jí do žil něco jako mudlovské veritasérum. Velitel vojenským krokem vykročí k Bei, prozatím mužům nedá povel, aby ji pustili+ Máš pár minut, než začne sérum působit. Zatím si rozmysli odpovědi na moje otázky... už je nebudu opakovat. A zajisté oceníš, že jsem na tebe použil humánnější způsob výslechu než fyzické mučení +po chvíli dvěma prsty rozevře Bei víčka, prozkoumá její zorničky a spokojeně se uchechtne+ Výborně. Můžeš začít mluvit +založí si ruce na prsou a vyčkává, až to Bea na něj začne chrlit+
Assassins

PředchozíDalší

Zpět na Styx Universum