Výlet na Manhattan

Akce Styx a jejích postav

Moderátor: Styx Lupin

Re: Výlet na Manhattan

Příspěvekod Vanessa » 17 led 2014 22:32

Ten tvůj steak vypadá taky moc dobře. A prý že americká kuchyně není moc dobrá +zasměje se pobaveně a chvíli se věnuje chutnému jídlu+ Se mnou si nedělej starosti. Jsem zvyklá vydržet v kuse i tři dny a dvě noci beze spánku. Prospala jsem celý let, takže jsem teď odpočinutá a akční +mrkne na něj vesele+ Vybiju si to dlouhou procházkou, zatímco budeš spát. Ale jestli bych si tedy mohla vybrat program... +napije se+ radši bych dnešní večer strávila u tebe doma. Nemusím hned první večer stihnout úplně všechno +zasměje se a nacpe si do pusy kopu zeleniny+
Všechno dobře skončí.
A když ne, tak to znamená, že ještě není konec.
Vanessa
Čarodějka

Příspěvekod Jacob Downly » 18 led 2014 15:18

+taky se zasměje+ Nevím, přijde mi to tak. Asi proto, že jsem tady, jako v Americe vyrostl. +pokrčí rameny a chvíli jí+ Vážně? Tři dny a dvě noci? A co v tu dobu děláš? +zeptá se se zájmem+ To se bavíš, nebo pracuješ? +koukne na ni tázavě+ Dobře. +přikývne+ Tak tedy budeme u mě doma. +usměje se a zase se věnuje svému talíři+
Jacob Downly
Člověk

Příspěvekod Vanessa » 18 led 2014 17:46

Byla bych radši, kdyby to bylo kvůli zábavě... +pokrčí rameny+ ...ale je to kvůli práci. Občas musím obětovat spánek, ale naštěstí je to jen zřídka. Ale jinak hrozně ráda spím. Nejspíš mně budeš muset každé ráno budit +uculí se a dojí svůj oběd a zapije vodou+ OK +přikývne po americku+ Dnes večer budeme odpočívat a nabírat síly na zítřek. Chci vidět všechno, kvůli čemu je potřeba navštívit New York +mrkne na něj vesele+
Všechno dobře skončí.
Vanessa
Čarodějka

Příspěvekod Jacob Downly » 18 led 2014 18:16

Občas jsem taky musel zůstat vzhůru přes noc kvůli nějakým fotkám, ale to jsem byl stejně doma. +pousměje se+ Mám tam temnou komoru. +poznamená a se zájmem likviduje svůj steak a brambory+ Proč bych tě budil. +usměje se na ni+ Klidně se prospi. Tohle město nikdy nespí, takže času budeme mít dost na všechno. +slíbí jí s úsměvem+
Jacob Downly
Člověk

Příspěvekod Vanessa » 18 led 2014 21:32

Ty máš doma temnou komoru? Tak ještěže jsi mi to řekl. Abych omylem neotevřela, když tam budeš pracovat +zatváří se rádoby vylekaně+ No třeba proto, abych ti udělala snídani +mrkne na něj šibalsky+ Času bude dost, to je pravda, ale taky tě tady nechci otravovat moc dlouho. Určitě máš svoje závazky a taky si potřebuješ odpočinout a ne dělat turistkám z Evropy průvodce po New Yorku +zasměje se+
Všechno dobře skončí.
Vanessa
Čarodějka

Příspěvekod Jacob Downly » 18 led 2014 21:52

Neboj se, já bych ti určitě dal vědět, když tam budu provádět něco temnýho. +mrkne na ni+ Tak snídani? No to si asi nechám líbit. To se mi moc často nepoštěstí, taková domácí snídaně. +pokýve hlavou a na její obavy o jeho závazky jenom mávne rukou+ Nic vážnýho, teď toho není moc. A co se týče odpočinku, tak já odpočívám neustále, mám ten pocit. +zasměje se a strčí si do pusy poslední kousek masa+
Jacob Downly
Člověk

Příspěvekod Vanessa » 18 led 2014 22:18

No vidíš, a hned ti budu taky užitečná. Snídani na přaní a až do postele +směje se nadšeně, že pro něj může taky něco udělat+ Ty prostě umíš odpočívat. Spousta lidí to neumí. Myslí si, že když se vykulí na gauč k televizi, odpočine si. Člověk by měl odpočívat aktivně. Nějakou procházkou, nebo činností, která ho baví. Já například se krásně odreaguji u šachů. Hraješ šachy? +zeptá se zvědavě, rozhodnuta, že pokud ne, rozhodně ho to naučí+
Všechno dobře skončí.
Vanessa
Čarodějka

Příspěvekod Jacob Downly » 18 led 2014 23:47

Pravda. +přikývne a nechá číšníka, aby odnesl jeho talíř+ Šachy? +pousměje se+ Ne, nehraju. Pravidla víceméně znám, ale hrál jsem je naposledy když mi bylo nějakých šestnáct a šíleně jsem se nudil na dovolené s rodiči. +pousměje se+ Takže se obávám, že bych ti rozhodně nebyl zdatným soupeřem. +přizná se+
Jacob Downly
Člověk

Příspěvekod Vanessa » 19 led 2014 00:44

Zaplatíme +řekne číšníkovi, když přijde odnést talíře ze stolu+ Tak to je škoda, že je nehraješ. Ale neboj, nebudu tě s nimi otravovat, když nechceš. Můžeme se večer zabavit jinak. Co máš rád? +vyruší je číšník, který jim přinese jeden účet pro celý stůl, jak je to v Americe zvykem+ Já bych si s dovolením svoji útratu zaplatila sama +pohlédne s úsměvem na Jacoba+
Všechno dobře skončí.
Vanessa
Čarodějka

Příspěvekod Jacob Downly » 19 led 2014 00:59

Jak chceš. +počká, až Vanessa zaplatí svoji půlku účtu a pak si zaplatí druhou půlku i s dýškem+ Nikdy jsem si šachy moc neoblíbil, tak se omlouvám, že se mnou si je nezahraješ. Ale můžeme se večer jen tak dívat na televizi. Nebo si zahrát poker. +usměje se a oblékne si bundu+
Jacob Downly
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Styx Universum