od Assassins » 28 říj 2016 11:40
+na řev jsou tam víc než zvyklí, ale ten Bein jim pěkně drásá uši. O to víc si ale to její mučení oba mučitelé užívají, jak jim tím křikem Bea dává najevo, co na ni platí+
Obávám se, kalife, že opravdu to číslo nezná zpaměti. Po tomhle totiž zazpívá úplně každej +zvedne do výšky krvavě rudý Bein dráp sevřený mezi čelistmi kleští, ze kterého odkapává krev+ Ta nic neprozradí. Možná by nám byla více prospěšná, když bychom jí dali bombový pás a poslali ji zpátky do Masyafu. Až bude vevnitř, hezky ji odpálíme +navrhne bombový atentát, i přestože by nerad přišel o další dějství mučení+
Hlupáku +okřikne ho Abbás+ K čemu mi bude pár mrtvých asasínů? Potřebuji jejich velitele. A jedině ona mi ho sem přivede +zlomyslně se ušklíbne, když jim Bea, nejspíš oblblá bolestí, neprozřetelně prozradí, že za asasínského velmistra by dala život, čímž jakoby jim už rovnou napráskala, že jí na něm sakra záleží a jemu na ní jakbysmet+ Výborně. Teď známe Altairovu jedinou slabinu +spokojeně si promne dlaně+ Tady končíme +kývne k těm nástrojům a na závěr jejich diskusního kroužku ještě vztekle uštědří Bei ránu pěstí přímo do obličeje za tu urážku, teď už nepotřebuje, aby byla schopná mluvit do telefonu+ Hlídej ji. Ručíš mi za ni hlavou. Musí zůstat naživu, dokud si ji tady nenajde ten asasín +přikáže Fahímovi. Ten přikývne, sbalí mučící instrumenty a krvavou trofej si schová do kapsy jako suvenýr. Abbás se přestane zajímat o Beu a ihned začne realizovat svůj plán. Cestou začne udílet svým mužům rozkazy a ještě než se zavřou dveře cely, dolehne k Bei jeho hlas, přikazující poslat zprávu do Masyafu o tom, kde drží Beu, s podmínkou, aby přišel o rukojmím vyjednávat Altair osobně, jenom on sám a nikdo jiný, jinak Beu zabijí. Řekne to úmyslně anglicky, aby to Bea slyšela a uvědomila si, že jim při výslechu vlastně nechtěně hodně prozradila+