Výlet na Manhattan

Akce Styx a jejích postav

Moderátor: Styx Lupin

Re: Výlet na Manhattan

Příspěvekod Vanessa » 19 led 2014 01:50

+je ráda, že Jacob vyloženě netrvá na galantním placení účtu i za ni. Zaplatí si svoji útratu a nechá číšníkovi spropitné+ To je dobrý nápad. Vždycky jsem se ráda dívala na americké filmy, tak teď si to pořádně užiju +usměje se a začne se soukat do kabátu+ Poker? To zase neumím hrát já. Ale jsem pro každou špatnost. Třeba se naučit hrát hazardní hry +zavlní významně obočím a vydá se s ním ven+
Všechno dobře skončí.
A když ne, tak to znamená, že ještě není konec.
Vanessa
Čarodějka

Příspěvekod Jacob Downly » 19 led 2014 02:16

A na jakej druh amerických filmů se ráda díváš? +zeptá se jí se zájmem, když opouští restauraci a on zamíří ke kraji parku a pak k obchodu s potravinami+ Abysme našli nějaký, který bude bavit oba. +usměje se na ni+ Tak třeba prší, když neumíš poker. Nebo Black Jack? +koukne na ni tázavě+
Jacob Downly
Člověk

Příspěvekod Vanessa » 19 led 2014 02:39

Mám ráda hlavně akční filmy, napínavé thrillery, psycho horory, ale žádný velký krvák (zrovna nedávno jsem viděla jeden horor, kde hrál Chris:D), nebo i historické filmy. Ale pokud máš rád komedie, obětuji se. Na romantické filmy mně ale nepřinutíš dívat se ani násilím +pohrozí mu se smíchem+ Víš co? Necháme to na večer, ono nás určitě něco napadne, jak jej strávíme +zachumlá se do šály, jak ji ovane ta kosa venku a šlape sněhem do supermarketu+
Všechno dobře skončí.
Vanessa
Čarodějka

Příspěvekod Jacob Downly » 19 led 2014 13:47

Romantické filmy, jo? +zasměje se+ Myslíš si, že já mám rád romantické filmy? +se smíchem zavrtí hlavou a do košíu dává jídlo+ Vem si, co chceš. +vyzve ji+ Historické filmy mám taky rád. +připustí+ A pak spíš dramata. Eventuelně komedie. Ale ne ty úplně pitomé, jako Blbý a blbější a podobný skvosty. +ušklíbne se+ A občas nějaký ten akční naučný. A sci fi. +uculí se na ni+
Jacob Downly
Člověk

Příspěvekod Vanessa » 19 led 2014 15:06

Noo... +přeměřuje si ho pohledem, jakože tipuje, jestli opravdu vypadá na ty romantické filmy+ Vzhledem k tomu, že jsi chlap jako hora, nedovedu si tě představit, jak zamačkáváš slzu u nějakého dojemného happyendu +cukne koutky rtů+ Ale... přesto si myslím, že i v takovém velkém těle je špetka romantiky...nemám pravdu? +zadívá se na něj zkoumavě+ No vidíš...tak to se určitě trefíme do nějakého filmu, který se bude líbit oběma +mrkne na něj vesele a vloží do košíku několik druhů ovoce+ Miluji ovoce. A ještě ovocné jogurty a takové ty mléčné krémy pro malé děti +uculí se a taky si jich tam pár šoupne a pak chvíli šmejdí po regálech a vrátí se s několika balíčky v ruce+ Zítra ráno ti připravím výtečnou snídani do postele +zamrká na něj slibně+
Všechno dobře skončí.
Vanessa
Čarodějka

Příspěvekod Jacob Downly » 19 led 2014 15:54

+pousměje se+ V každým je jiskra romantiky. Jenom záleží na tom, kdy ji člověk zažehne a kdy ji nechá jen doutnat. +odtuší+ Určitě něco najdeme. +přikývne+ Radši ke stolu. +zasměje se+ Do postele je to sice děsně romantické, ale ty drobky pak už moc romantické nejsou. Koušou. +mrkne na ni vesele a skládá do košíku chleba a nějakou zeleninu a maso, pomazánky a musli a vajíčka a vůbec všechno, takže to u pokladny tak tak pobere+
Jacob Downly
Člověk

Příspěvekod Vanessa » 19 led 2014 17:22

No dobře, tak ke stolu. Tam alespoň budeme moct snídat spolu +zaculí se rošťácky+ Komu by se taky chtělo denně převlékat peřiny +pomůže mu s nákupem do tašek, co dostanou u pokladny, dvě z nich vezme do rukou a vyjdou na ulici+ Mám nápad. Zkusím trefit k tobě domů sama. A nenapovídej mi, ledaže bych se spletla o několik bloků +zasměje se a pak se rozhlédne, všímá si záchytných bodů, které si předtím zapamatovala, vede je ulicemi a ještě u toho stíhá pořád něco povídat. Ani ne za dvacet minut se ocitnou před vchodem do Jacobova domu+ Hmm? Jaká jsem? +široce se na něj usměje+
Všechno dobře skončí.
Vanessa
Čarodějka

Příspěvekod Jacob Downly » 19 led 2014 17:36

Tak dobře. +zasměje se a s úsměvem jde za ní+ Já ti radit nebudu. +slíbí jí a ani nedutá a sleduje ji a říká si, že si kdyžtak vezmou pak domů taxík :D Když zastaví před jeho vchodem musí se zasmát+ No dobrá, seš vážně dobrá. +pokývá uznale hlavou+ Máš skvělý orientační smysl. +pochválí ji a pustí je dovnitř a vyskládá jídlo na jeho místo+
Jacob Downly
Člověk

Příspěvekod Vanessa » 19 led 2014 21:04

Díky +culí se radostí+ Ale musím se přiznat, že jsem trochu podváděla. Sypala jsem si předtím za sebe hrách, abych pak našla cestu zpátky +ušklíbá se vesele a chvíli ho v tom nechá+ Ne, vážně, spíš než orientační smysl si všímám věcí kolem sebe, i těch nepodstatných drobností. Je to takový zvyk z práce. Kromě toho, copak se tady dá zabloudit, když se držím pravidla mít park pořád po pravé ruce? +přizná mu nakonec s úsměvem svůj fígl a pak mu pomůže uklidit nákup+ Dal by sis ještě kafe, než si půjdeš lehnout?
Všechno dobře skončí.
Vanessa
Čarodějka

Příspěvekod Jacob Downly » 19 led 2014 23:03

No jasně. A ten hrách sis sem už určitě přivezla z Evropy, protože u mě doma jsi ho určitě najít nemohla, jelikož tam žádnej nemám. +mrkne na ni vesele+ No, nedá. +připustí+ Copak tady. U parku je to jednoduchý, ale doufej, že to bude fungovat i ve městě. +usměje se na ni+ Ne, kafe si před spaním nedám. Nemohl bych usnout. +prozradí jí a dlouze zívne a protáhne se+ Buď tu, prosím, jako doma. Já se jdu umejt a lehnout si.
Jacob Downly
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Styx Universum