Bea-Altair: +To ona říkala preventivně do budoucna, že se rači zastřelí...né jako hned..i když o tom uvažovala, tak to neřekla nahlas... Jak se na ni Altair otočí, tak upřímně překvapeně zírá. Jednak by nečekala, že o ni bude mít takovej strach a taky ju přece jen trochu udiví, že si Altair myslí, že si prostřelí hlavu přímo v autě.+ Nic nedělám! +ohradí se trochu a stáhne se ještě víc do rohu, aby jí nechtěl pistoli vzít i s kabelkou. Když vidí, že jedou zase mimo město, tak v ní docela hrkne+ Co se...kam to jedeme?! Já chci do hotelu! +teď už má fakt strach, že (z ní) Altairovi hráblo... a preventivně zkusí, jestli jdou otevřít dveře auta nenápadně+
Jerry: +jednak se vyloženě lekne jak se k nim otočí a natáhne Altair, takže má okamžitě ruku na zbrani a druhak ani on není moc nadšenej změnou směru a už se vidí, jak vykopává Beu z auta a přitom střílí po řidiči a Altairovi, no počká co Altair odpoví Bei+
Bea-Enzo: To asi nepochopila! +a já asi taky ne?+ Ráda bych tomu věřila! +odsekne trochu. Tak ON jí říkal, že za urážku je jedinej trest - což je v podstatě výhružka smrtí, žejo...+
Amon: Vám se taky nemá co líbit, +uculí se pobaveně+ s takovou ženskou by si muslim zadělal akorát tak na velkej problém. +jenom se zatváří pobaveně+ To bude tím, že Beatrix není civilistka. A Jerryho hledají v několika zemích. Vlastně mám poslední dobou takový informace, ze kterých bych si i vyvodil, že ji chce zastřelit nejedna vládní organizace. To má z toho, že se do všeho furt sere.
+láách zakázku!+ Nejedeme do hotelu? +zadívá se dopředu+ To vypadá opravdu dobře...