Výlet do Sýrie

Akce Styx a jejích postav

Moderátor: Styx Lupin

Re: Neoficiální návštěva Amona a Beatrix v Sýrii

Příspěvekod Beatrix » 01 zář 2015 20:16

Bea-Altair: +To ona říkala preventivně do budoucna, že se rači zastřelí...né jako hned..i když o tom uvažovala, tak to neřekla nahlas... Jak se na ni Altair otočí, tak upřímně překvapeně zírá. Jednak by nečekala, že o ni bude mít takovej strach a taky ju přece jen trochu udiví, že si Altair myslí, že si prostřelí hlavu přímo v autě.+ Nic nedělám! +ohradí se trochu a stáhne se ještě víc do rohu, aby jí nechtěl pistoli vzít i s kabelkou. Když vidí, že jedou zase mimo město, tak v ní docela hrkne+ Co se...kam to jedeme?! Já chci do hotelu! +teď už má fakt strach, že (z ní) Altairovi hráblo... a preventivně zkusí, jestli jdou otevřít dveře auta nenápadně+

Jerry: +jednak se vyloženě lekne jak se k nim otočí a natáhne Altair, takže má okamžitě ruku na zbrani a druhak ani on není moc nadšenej změnou směru a už se vidí, jak vykopává Beu z auta a přitom střílí po řidiči a Altairovi, no počká co Altair odpoví Bei+

Bea-Enzo: To asi nepochopila! +a já asi taky ne?+ Ráda bych tomu věřila! +odsekne trochu. Tak ON jí říkal, že za urážku je jedinej trest - což je v podstatě výhružka smrtí, žejo...+

Amon: Vám se taky nemá co líbit, +uculí se pobaveně+ s takovou ženskou by si muslim zadělal akorát tak na velkej problém. +jenom se zatváří pobaveně+ To bude tím, že Beatrix není civilistka. A Jerryho hledají v několika zemích. Vlastně mám poslední dobou takový informace, ze kterých bych si i vyvodil, že ji chce zastřelit nejedna vládní organizace. To má z toho, že se do všeho furt sere.
+láách zakázku!+ Nejedeme do hotelu? +zadívá se dopředu+ To vypadá opravdu dobře...
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Altair » 03 zář 2015 20:49

+ona to neupřesnila, že to plánuje až do budoucna, takže Altair to nehodlá riskovat a už nenechává nic náhodě:)+
+když Jerry sáhne po zbrani, musí se Altair už fakt hodně držet+ Tohohle zabijáka jste si vzala sebou, aby vás chránil přede mnou? +fakt by moc rád věděl, proč Jerry po něm paranoidně vystartuje pokaždé, sotva se Altair pohne k ní+
Jedeme do asasínské pevnosti, jak jste původně chtěla +vysvětlí, když tam Bea začne panikařit a ne, nevypadá, že by mu hráblo, naopak, vypadá ze všech nejnormálnější, zatím+ Zvážil jsem, že pro vaše bezpečí bude nejlepší, když dnes pojedeme rovnou do pevnosti. Nikde v Sýrii nemůžete být bezpečnější +zdůrazní své důvody změny plánu+ V hotelu jsem zařídil, že dorazíme později a informoval jsem Řád, že jsme na cestě. Očekávají vás- +otočí se dozadu a akorát zahlédne její pokus otevřít za jízdy dveře. Koukne na ni a fakt už neví, co si má o tom všem myslet+ Bylo by moudřejší počkat, až zastavíme. Nerad bych, abyste vypadla za jízdy +houkne na řidiče arabský příkaz a ten šlápne na brzdu. Altair vystoupí z auta, obejde jej a demonstrativně otevře dveře u Bei, aby viděla, že nejsou zamčené+ Nejste mým vězněm, slečno Stein. Jestli chcete vystoupit, rozhodně vás tady nebudu držet násilím. Pokud se mnou nechcete jet dál, Enzo vás odveze do hotelu.
Krédo Assassínů:
"Žijeme v temnotě, abychom sloužili světlu. Jsme Assassíni. Nic není pravda, vše je dovoleno."
Nothing is true, everything is permitted!
Altair
Člověk

Příspěvekod Enzo » 03 zář 2015 21:07

Bea: +skloní se až k jejímu uchu+ Protože se z toho stala veřejná věc a Altair musel všechny rychle přesvědčit, že dělá jen svoji práci, aby si někdo náhodou nevšiml, že se o vás opravdu bojí. To vážně nic nevidíte? +zavrtí nad ní hlavou+ Tak tomu vážně věřte. Když někdo urazí assassína, jakoby tím urazil celý asasínský řád +vysvětluje obětavě+ Za to už mnoho lidí zaplatilo životem. To není výhrůžka, jen holý fakt, abyste to pochopila. Altair to ponížení od vás přešel bez odezvy, což mě mimochodem upřímně šokovalo, protože to ještě nikdy předtím neudělal. Ještě vám nedošlo, proč to udělal? Mně už ano.

Amon: A proč ne? Líbila se mi od začátku +zasměje se+ Však já bych si ji zkrotil +zachechtá se samolibě+ V tom případě nechápu, proč na sebe na tom letišti tak upozorňovali +zakroutí hlavou a pak kouká, jak auto před nimi najednou zastaví+ Jdu zjistit, co se stalo +vyleze z auta a jde k Altairovi+ Děje se něco? +volá na něj a hned si všimne, že Altairův pověstný klid je lehce rozhozen, což se jen tak nevidí+
My name is Enzo. I am an Assassin.
Enzo
Člověk

Příspěvekod Beatrix » 03 zář 2015 22:23

Bea-Altair: +no jooo, on ju moc nezná...+ Ne! Já nepočítala, že by k něčemu takovýmu mohlo dojít! +jakože k situaci, kdy by ju bránit před ním vůbec měl, takže si ho proto nevzala. Lach no proč asi, páč chudák Jerry nechápe co to tam Altair s Beou provádijou. A Altair pravděpodobně JE ze všech přítomných nejnormálnější...krom řidiče...+ Ale...+nakrčí čelo, že chtěla do hotelu, zalézt pod deku a nikoho tak týden nevidět, no nedovolí si mu to říct-nakonec Altairovi věří, že ju snad nehodlá nechat zabít+ Bylo by hezký, kdybyste nás do toho zvažování taky zasvětil. +poznamená, ale na Beu docela už mírně. Když se k ní otočí a zrovna zkouší ty dveře, tak zvedne vzdávajícně ruky+ No jo... +jak otevře dveře, tak ale hned vystoupí+ Chci se jenom....podívat...+mávne k pevnosti na kopec, ale je ráda, že se konečně dostane na volný prostranství a má kolem sebe trochu prostoru pro změnu a pár metrů poodejde od auta+ Ne já jenom....+koukne na něho lehce opuchlýma očima furt ještě omlouvavě a docela smutně+ Není mi moc dobře...+a nemyslí až tak moc jenom fyzicky... Využije svýho odrazu v autě okýnka a líp si dá šátek, ale moc jí to nedrží, jak nemá cvik, takže jí to furt padá.+

Jerry: +vůbec netuší co se děje, ruku od zbraně pro jistotu moc daleko nedává, vystoupí a dá si cigaretu, když vidí, že Bea se hodlá procházet. Ale jde k ní o něco blíž.+

Bea-Enzo: No to se mu evidentně povedlo. Včetně mě. +podívá se na něho trochu zkoumavě+ Možná jsem k vašim (jakože muslimským) projevům slepá, ale opravdu jsem nechtěla nikoho urazit. +řekne už o něco mírněji a je na ní vidět, že to tak fakt myslí a jak vychladává, tak ji mrzí, jestli to tak vyznělo+ Altair....ani vy.... nemůžete chápat, co pro mě tohle je. +kývne okolo+ A já zase nerozumím vám.
+podívá se směrem k Altairovi+ Možná....+podívá se na Enza zpátky+ Prostě jen dělá svou práci. A tou zřejmě bude udržet mě na živu. +navrhne proč to třeba udělal, což je docela reálnej důvod a třeba to je to, co Enza napadlo :D +

Amon-Enzo: A já si myslel, že vy máte slabost spíš pro ty cudnější ženy... Leda kdybyste ji přivázal do sklepa...což už jsem teda mimochodem taky zkoušel...některý ženský jsou vůči výchově neobvykle odolný.
Můj odhad je, že se prostě lekla...a že se bojí. +sleduje auto před nima+ Dost mě překvapilo, že sem tak hrozně chtěla jet. Prakticky sama. Dobře...+kývne a taky vystoupí a zapálí si, když vidí, že je pauza. Opře se zadkem o kapotu auta a zaujatě sleduje Assassíny. Taky mu Altair připadá poněkud...rozhozen... Prvně ho teda napadlo, že ho Bea dosrala a on ju chce z auta vyhodit, ale když zůstal venku, tak si říká, že to bei netrvalo ani hodinu a už ho stihla připravit o nervy...+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Altair » 04 zář 2015 21:01

Bea: +myslím, že už ji poznal po všech stránkách:)+ V tom případě mu prosím přikažte, ať nevytahuje na mně pistoli pokaždé, když se na vás podívám +za chvíli by byl jako řešeto :D+ Odpoutává to mou pozornost od důležitějších věcí, když ho musím pořád hlídat, aby mi neprostřelil hlavu +nevlídně se na Jerryho podívá, no, kamarádi z nich nejspíš asi nebudou+
V pevnosti se teď pro vás a Amona připravují pokoje, abyste si mohli po dlouhé cestě odpočinout a vyspat se +oznámí jí, jakoby jí četl myšlenky:)+ Nebude to sice takový komfort jako v hotelu, ale zato budete v naprostém bezpečí +ujistí ji už mírnějším hlasem, pomalu nabývá zpátky svůj klid, jak se i Bea uklidňuje+
Omlouvám se, že jsem vám to neřekl dřív... ale nebyla s vámi řeč. Myslel jsem, že vám to udělá radost, když pojedeme nejdřív do pevnosti +přidá se k ní při té její procházce, taky potřebuje trochu okysličit mozek:)+ Dobrý nápad +že chce jet dál s ním a trochu se pousměje+
Zařídím, aby se na vás podíval doktor +dělá si starost+ To bude tou dlouhou cestou a změnou prostředí. Až si pořádně odpočinete a vyspíte se, bude vám určitě líp +za jiných okolností by ji pohladil po tváři a obejmul, aby se jí trochu ulevilo, ale teď má obavy, jak by na to zareagovala+
Chcete pomoct? +nabídne se, když vidí, jak se tam Bea neúspěšně snaží uvázat si muslimský šátek. Koukne nejdřív varovně na Jerryho, ať se od něj drží dál a pak přistoupí k Bei blíž a upraví jí šátek, vlasy zastrčí pod látku a přitom se prsty zlehka dotkne jejího obličeje+

Enzo: Všechno v pořádku. Jenom krátká pauza na protáhnutí +zavolá na něj, nemíní mu vykládat, co se stalo v autě+ Změna plánu. Jedeme do pevnosti.
Krédo Assassínů:
"Žijeme v temnotě, abychom sloužili světlu. Jsme Assassíni. Nic není pravda, vše je dovoleno."
Altair
Člověk

Příspěvekod Enzo » 04 zář 2015 21:06

Bea: Ale byl to skvělý tah, všechna čest. Po tom incidentu si vás dva nikdo na světě nemůže spojovat. Dokonce jste trochu zmátli i mně! +ušklíbne se+
Nemohla jste to vědět. Ale přesto vás chci přátelsky varovat, abyste si na to do budoucna dala pozor. Nejenom u Altaira, ale u všech assassínů, včetně mně +mrkne na ni+ Myslím tím zpochybňování našich schopností, urážky a ponižování +upřesní konkrétněji, aby si Bea nemyslela, že nemůže vůbec nic :D+ Ponížení ženou neustojí nejenom žádný assassín, ale ani většina muslimů. U nás se to bere trochu jinak, než u vás +dá jí vzácné rady do života+
Ano, to bude ono. Přesně to mě taky napadlo. Dělá to proto, aby vás udržel naživu +uculí se od ucha k uchu+

Amon: +mávne dlaní+ Cudných žen je plná Sýrie. Občas to chce výrazný protipól +zašklebí se+ A to je právě na tom nejvíc vzrušující... když se vám nakonec povede zkrotit i tu nejodolnější dračici. Všechny jdou zkrotit, chce to jen trpělivost +olízne si rty při vzpomínce na jednu taky hodně odolnou assassínku, kterou zdolává už roky+
Přirozená paranoidní reakce. Samozřejmě netvrdím, že jí tady nic nehrozí, ale má prvotřídní ochranku... a to není vychloubání. Sama? Nepřežila by taky ani do večera +odfrkne si a jde zjistit, co se děje+
Všechno v pořádku +oznámí mu, když se zase vrátí+ Trochu ve mně hrklo, že Altair chce tu mladou dámu vyhodit z auta. Zdál se mi dost... naštvaný. Asi zkoušela, co Altair vydrží +uchechtne se a zapálí si hašišovou cigaretu a nabídne i Amonovi+ Se slečnou Beatrix se člověk asi nenudí, nemám pravdu? +vyfoukne kouř+
Enzo
Člověk

Příspěvekod Beatrix » 05 zář 2015 16:11

Bea-Altair: +furt ještě máálo :D+ Já mu nic nepřikazuju! On dělá co uzná za vhodné! No je vidět, že vůbec netušíte, nakolik je vaše jednání pro evropany +a američana...+ znejisťující! +poznamená a Jerry se sice nadechuje taky něco říct, ale vzdá to, protože má pocit, že je stejně nějak mimo hru+
Děkuji. +že budou ty pokoje+ Snad to nějak přežiju...+bez toho luxusu+ No zato s váma sem si mohla vyprávět rozprávky! +zamračí se, když jí řekne, že s ní nebyla řeč+ Momentálně mi udělá radost, když se budu mít kde-+chtěla říct vybrečet, ale zarazí se a řekne+ Osprchovat.
Doktor?! +podívá se na něho trochu zděšeně, páč ju napadají různý hrůzný scénáře+ Jo takhle...+dojde jí to+ To je dobrý, budu v pořádku. Jistě...změna prostředí..to bude určitě ono...+no myslí si svoje+
No...+zaváhá, ale nechá si pomoct s tím šátkem+ vůbec mi to nedrží..+zamrmle nespokojeně a furt se spíš trochu mračí+

Bea-Enzo: (netuším o čem to mluvil, ona říkala, že Altair přesvědčil i ji - stejně jako ostatní...) Těší mě váš optimismus. Není důvod, proč by si nás někdo měl spojovat...
+poslouchá ho a snaží se netvářit moc...nafuněně...jak se přemáhá+ Mhm... +a přesně to si myslí - že nemůže vlastně nic! Vždyť to je její běžnej projev!+ Asi bude lepší, když budu mlčet... +a trochu nechápavě sleduje jeho výcul - to už si dal toho jointa, ne? ona narozdíl od něho vytvoří něco jako trpkej úsměv, jak jí moc nejde tvářit se mile a přívětivě, alep řikývne+ Jistě...

Amon-Enzo: Něco mi říká, že takový projekt máte už někde rozpracovaný...+odtuší+ A co pak s ní? Až ji zpracujete?
Já vám věřím, ale ona...má asi trochu pochyby o vašich způsobech... Myslel jsem sama jen s Chrisem. +kývne dopředu - že jela, jakože si s sebou nevzala víc lidí, svých...+ A to nechtěla ani ho...to se jí moc nepodobá...
Já bych se mu nedivil...+típne cigaretu+ Naštvaný? To se umí asi hodně ovládat...+jeho Bea vždy doslova nasere+ Ne, děkujo...+odmítne zdvořile hašiš+ Obávám se, že na to nejsem zvyklý...
To máte, +přikývne+ ale někdy by bylo docela příjemné nudit se.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Altair » 05 zář 2015 21:53

To mu tak věříte? +zamračí se na Jerryho, že se u ní těší takové důvěrě a z něj (Altaira) má Bea strach+
Roz-práfky... +zopakuje trochu zkomoleně, protože tohle slovo nezná, slovensky neumí, ale pochytí smysl věty+ Víte, že toho moc nenamluvím +odpoví radši stručně, nechce se s ní zase dohadovat a skutečně mu teď ani do řeči není+
Máte strach z doktorů? +zeptá se jí, když vidí ten její výraz, ale nutit ji rozhodně nebude+ Přesto... kdybyste potřebovala cokoliv, náš doktor je vám kteroukoliv denní či noční hodinu k dispozici.
Můžete si ten šátek sundat, tady, ani v pevnosti jej nosit nemusíte. A než půjdete mezi lidi, některá z žen od nás vás to zatím naučí +i když se Bea na něj mračí, alespoň zase nespustila křik, když se jí dotkl při tom zavazování šátku+ Jestli už jste připravená, měli bychom pomalu vyrazit.
Krédo Assassínů:
Altair
Člověk

Příspěvekod Enzo » 05 zář 2015 23:47

Bea: +však jo, on to tak pochopil, jen řekl, že to bylo jakože chytré+ Protože se znáte? +opáčí+
Ale nemusíte mlčet. Stačí, když s assassíny nebudete jednat jako se svými poddanými +použije velice výstižný obrat, který mu před chvílí řekl Amon+ Doma si dělejte, co chcete, když vám to u vás tolerují, ale u nás jsou muži velice hrdí. Ale to jste si už určitě zjistila o muslimech, než jste sem jela, že? +trochu ho rozladí ten její nepřívětivý postoj ke všemu, co jí řekne a přestane taky rozdávat úsměvy+ No nic, jen jsem vám chtěl dát pár dobrých rad. Uvidíme se později.

Amon: To jsem tak průhledný? +rozesměje se nahlas+ No co... pak bude moje. A že určitě bude +zatváří se sebejistě+
Pochyby? +svraští čelo, jak tohle neslyší rád+ Jsme v domácím prostředí, skvěle vycvičeni a předchází nás pověst. Co by ještě chtěla? Tak to si sebou asi opravdu měla vzít svoje lidi, když nám nedůvěřuje +odhodí nedokouřenou cigaretu+ No právě, takhle vyvedeného z rovnováhy jsem ho snad ještě neviděl +jde za Amonem do auta+
Enzo
Člověk

Příspěvekod Beatrix » 06 zář 2015 12:22

Bea-Altair: +trochu udiveně se na něho podívá, protože myslela, že o Jerrym a jí ví+ Svěřuji mu svůj život! To snad znamená, že mu absolutně věřím! A dala bych za něho svůj! +podívá se důrazně na Altaira, že Jerry pro něho má být svatej a je to věc, přes kterou nejede vlak.+
+Trochu jí cuknou koutky, jak zopakuje rozprávky, ale tváří se neutrálně+ No to už vím! Třeba kdybyste namluvil, bylo by všechno jednodušší!
Jen z některých...+ono takovej arabskej doktor...případně kdyby na ni poslal psychiatra...+ Děkuji, nebude třeba. +zavrtí hlavou+
Myslím, že bude lepší, když se nebudu v ničem lišit od vašich žen. +podívá se na něho, že zřejmě i muslimům to bude víc vyhovovat+ To budu ráda...+když ji to někdo naučí+ Dobře...+přikývne a kývne Jerrymu, že zase nasedají. Sedne si do auta, no pořád se trochu tváří...zřejmě si v duchu nadává, že tam vůbec jela.+

Bea-Enzo: Myslím, že se zase tak moc neznáme... +podívá se na něho přivřenýma očima rentgenovým pohledem, protože zacítí odkud vítr vane, když se zmíní o poddaných+ Jistě... +no čím víc příkazů a doporučení slyší, tím míň má chuť chovat se pokorně, ačkoliv tam prvně jela s tím, že se bude chovat absolutně odpovídajícně. No teď už toho má docela plný kecky.+ Škoda, že tu nejsou tak hrdé i ženy. +přemile se na něho usměje a zamrká očima naprosto nevinně+ Děkuji, jsou to velice...užitečné rady. +kývne mu s možná až moc milým úsměvem a odejde do auta.+

Amon - Enzo: Jsem už dost mladý +uculí se+ na to, abych takové jako vy uměl prokouknout. A nebude to nuda? Mít ji ochočenou? Stejnou jako ostatní?
Ta by toho chtěla...+mávne rukou+ Nejde o to jaká jsou fakta, ale o ty její pocity. +zakroutí nad ní hlavou+ Právě proto, že si je nevzala jsem si myslel, že vám věří, ale teď...když to tak vidím...ale toho si nevšímejte. Jí vždycky něco přeletí něco přes nos... +nasedne do auta+ Vážně? To tu máte asi poměrně stereotypní život, ne? +když ho stihal Bea nasrat za pět minut a minulých...třicet? let byl v klidu...+
Beatrix
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Styx Universum