Kanadskou pustinou s Jacobem

Akce Styx a jejích postav

Moderátor: Styx Lupin

Re: Kanadskou pustinou

Příspěvekod Styx Lupin » 20 pro 2012 13:04

/kouka nevericne na jeho kombinaci, jakoby tomu nemohla uverit, ale je to tam, jeho eso prebilo jejiho krale/ Gratuluji. Sice nevim, jak se ti to povedlo, ale vyhral jsi nade mnou /pousmeje se a uzna svoji prohru/ Doufam, ze budes ke mne milosrdny /uculi se a polozi karty na stul/
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Jacob Downly » 20 pro 2012 14:06

A byla bys ty milosrdná ke mě? +zvedne obočí v pobaveném úsměvu+ Něco mi říká, že ne. +vezme si do ruky sklenku s whisky, zakrouží s ní, přičichne si a napije se a mezi tím se rozmýšlí+ Tak co kdyby jsi mi zatančila. +mrkne na ni+ Pro začátek...
Jacob Downly
Člověk

Příspěvekod Styx Lupin » 20 pro 2012 14:29

To bych nemohla zarucit /culi se lisacky, mozna ze by si smrtijedka na mudlovi zgustla :D/ Zatancit? Proc ne /pousmeje se, to ji nedela zadny problem, tanci moc rada. Napije se skotske a za rytmu trochu pomalejsi pisnicky, ktera zrovna hraje, se zacne pohupovat v rytmu, sem tam prida nejakou otocku nebo se zavlni v bocich, neprehani to zase moc, aby Jacoba neprovokovala, coz nema v umyslu :pii /
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Jacob Downly » 20 pro 2012 16:28

+usmívá se, jako šelma sledující svůj oběd, popíjí skotkou a sleduje její vlnící se tělo+ Jde ti to. +poznamená po chvíli, zvedne se z křesla, pomalu ji obejde, zatím co pořád tančí, nakloní se k nía zašeptá jí do ucha+ Sundej si něco... +jeho horký dech jí ovane krk a Jacob si zase pomalu odkráčí sednout+
Jacob Downly
Člověk

Příspěvekod Styx Lupin » 20 pro 2012 18:51

+nepatrně zaváhá, když Jacob vysloví svoje další přání, ale tančí dál jakoby nic+ Něco? +pousměje se potutelně a sundá si obvaz ( :P )+ Nechceš se přidat? +zeptá se Jacoba, když začne hrát čača, tanec, který zbožňuje. Začne vesele a bezstarostně kroutit boky a proplétat štíhlé nožky a koketně a drze provokovat Jacoba, jakoby se v tom latinskoamerickém rytmu úplně zapomněla+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Jacob Downly » 20 pro 2012 20:01

+koukne na ni, jestli to jako myslí vážně, když si sundá ten obvaz, ale nakonec vstane+ To tedy chci. +usměje se na ni a chytne ji za pas a přitiskne se k jejímu tělu a pak začne tančit a nevynechá jediného okamžiku se jí dotknout nebo se k ní přitisknout, není žádný excelentní tanečník, ale docela mu to jde a rozhodně si to užívá+
Jacob Downly
Člověk

Příspěvekod Styx Lupin » 20 pro 2012 20:19

+sundala si něco, jak ji požádal, neupřesnil přece, co konkrétně ;) Taky se k němu přitiskne a celým jejím tělem pulzuje divoký rytmus. Užívá si tento erotikou nabitý tanec a smyslně se vlní kolem něj+ Jde ti to skvěle... už jsem netančila s někým strašně dlouho a moc mi to chybělo +chvílemi neodolá, aby se k němu nepřitiskla trochu víc, aby si vychutnala ten tanec se vším všudy a neunikne jí přitom, jak má Jacob vypracované tělo+ Ty rád tančíš, nebo to děláš jen kvůli mně? +usměje se na něj+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Jacob Downly » 20 pro 2012 20:23

+oči mu jenom svítí+ Nemůžu popřít, že mě to baví. +řekne trochu udýchaně, jak mu ten tanec, pohyb a ona rzprouďují krev+ Ale spíš to dělám kvůli sobě. +mrkne na ni a v jedné vhodné chvíli ji plácne po zadku+
Jacob Downly
Člověk

Příspěvekod Styx Lupin » 20 pro 2012 20:56

+usmívá se spokojeně+ To jsem ráda, že tě to taky baví. Večírek se hezky rozbíhá, že? +jak ji Jacob plácne po zadku, blýskne se jí na okamžik v očích+ To mělo být to mučení? +obrátí to na žert a zasměje se+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Jacob Downly » 20 pro 2012 21:14

+přitiskne se k ní, zastaví v tanci, pevně ji drží, takže ji zakloní a on se zároveň s ní předklání+ Taková malá předzvěst. +řekne potichu a hlubokým hlasem, v očích mu blýskne vzrušení a zase ji narovná a tančí dál+
Jacob Downly
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Styx Universum