Cesta do Casablancy s Jacobem

Akce Styx a jejích postav

Moderátor: Styx Lupin

Re: Cesta do neznáma

Příspěvekod Styx Lupin » 15 bře 2013 22:56

Počkej, počkej, to chceš jít se mnou i do zkoušecí kabinky? +směje se vesele, jak ji nechce ani na chvíli pustit z ruky+ Burku ne, ta zakrývá celé tělo i s obličejem a zase tak ortodoxní muslimka být nechci +zavrhne to hned s úsměvem+ Představuji si něco jako čádor, abych vůbec přes to viděla a nezamotala se do látek +dopije víno+ Tak jdeme nakupovat?
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Jacob Downly » 15 bře 2013 23:38

No tak já bych proti tomu nic neměl... +uculi se na to doprovazeni ji do kabinky. Mávne na číšníka a zaplatí jejich oběd+ čador? +zeptá se+ To myslím neznam ale nwcham to na tobě nepochybuju že ty se ve věcech odívání vyznas líp než já. +vstane že židle a vyjde z restaurace do horkého slunce+
Jacob Downly
Člověk

Příspěvekod Styx Lupin » 16 bře 2013 00:20

Já se spíš vyznám v evropském stylu. Tohle přiznám se je pro mne tak trochu španělská vesnice. Ale spoléhám, že nám v obchodě poradí +poděkuje mu slušně za oběd i víno a taky se zvedne od stolu+ Jaký suvenýr si odneseš z Maroka ty? +zeptá se ho zvědavě, když vyjdou ven na ulici+ Že bych ti něco vybrala zase já +mrkne na něj a prohlíží si výlohy obchodů, které míjejí procházkou po bulváru+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Jacob Downly » 16 bře 2013 13:55

Já? +usměje se na ni+ Já budu mít přece fotky. Takže bych prosil úsměv. +vyfotí ji tam na ulici s ostatními lidmi a pak fotí i jenom tak i ji a okolí+ Ale můžeš mi něco vybrat, já si na tratky moc nepotrpím. +usměje se na ni+
Jacob Downly
Člověk

Příspěvekod Styx Lupin » 16 bře 2013 16:02

+na první fotku mu zapózuje s úsměvem, ale na těch dalších už je přirozená+ Ts, něco vybrat... jak můžu vědět, co se ti líbí? Tak snad mě něco scvrnkne do nosu +pokrčí rameny a pak se zastaví před výlohou nějakého butiku+ Podívej, tady to určitě budou mít +zatáhne ho dovnitř a začne si prohlížet vystavené oblečení+ To je úžasné... vždycky jsem si myslela, že muslimky nosí jenom černou... a tady jsou ty jejich šaty ve všech možných barvách +začne si vybírat+ Poradíš mi, která mi bude slušet?
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Jacob Downly » 16 bře 2013 16:14

+vejde s ní do butiku a rozhlédne se kolem+ Většina z nich nosí černou. +nechá si mezi prsty proplout látku jednoho z oděvů+ Zejména v arábii a na blízkém východě. Tady je to různorodé. Velké město... hodně vlivů z Ameriky a Evropy. +vytáhne ze stojanu jeden oděv v modré barvě+ Co tenhle?
Jacob Downly
Člověk

Příspěvekod Styx Lupin » 16 bře 2013 19:02

Mám sice ráda černou, ale v tomto horkém podnebí je určitě utrpení nosit tuto barvu +koukne na oděv, který jí Jacob vybral a oči se jí rozzáří+ Je úžasná. Nebeská modrá prý sluší blondýnkám +vleze si do kabinky před zrcadlo a zkusí si to. Když opět vyjde, je celá zahalená v šatu a její dlouhé zlaté vlasy jsou pečlivě skryté pod šátkem, takže jediné, co je z ní vidět je její tvář, rozesmátá od ucha k uchu+ No, takhle sice vůbec není poznat, že jsem blondýnka, ale mně se to ohromně líbí. Co tobě? +zatočí se před ním+ Moc sexy v tom nevypadám, že?

Obrázek
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Jacob Downly » 16 bře 2013 20:06

+čeká, až se převleče a odolává pokušení jí tam nakouknout, když konečně vyjde ven tak se na ni usměje+ Hm... +pokývá uznale hlavou+ Sluší ti to, to je fakt. I když nejsi... nevypadáš v tom jako obvykle. Je to trochu tajmené, a vzrušující. +usměje se na ni+ Vezmeš si to?
Jacob Downly
Člověk

Příspěvekod Styx Lupin » 16 bře 2013 21:06

Jo, vezmu +přikývne s nadšením+ Nechám si to na sobě, abych si chvíli zkusila, jaké to je. Navštívíme nějakou mešitu, určitě jsou tady v každé druhé ulici, ale pak se radši převléknu do svého, nemíním v tom chodit po celé Casablance +usměje se a dojdou k pokladně, kde zaplatí a pak vyjdou do ulic+ Vidíš někde nějaký minaret?
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Jacob Downly » 17 bře 2013 00:31

+chce to zaplatit ale když to Styx stihne dřív než on tak jen pokrčil rameny a jde za ni na ulici+ Hmmm támhle je jeden. +rozhledne se a ukáže pak k největšímu minaretu+ Tak jak se citis? +zeptá se ji s úsměvem+ Myslím že vypadas jako práva marocanka. +když si všimne mlsnych pohledu domorodých mužů tak ji radši chytne za ruku+
Jacob Downly
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Styx Universum