Výlet do Sýrie

Akce Styx a jejích postav

Moderátor: Styx Lupin

Re: Neoficiální návštěva Amona a Beatrix v Sýrii

Příspěvekod Altair » 06 zář 2015 19:56

Bea: +samozřejmě ví, ale trošku naivně si myslel, že jemu bude Bea důvěřovat víc, než nějakému žoldákovi. Má na jazyku otázku, jestli jemu taky tak věří, ale tak trochu se obává odpovědi, tak to radši nechá být+
Nebo naopak ještě složitější +oponuje jí+ Ale pokud se vám zdá, že mluvím málo +poznamená trochu ješitně, jak Bea zapomíná, že když jsou spolu sami, tak si nemůže stěžovat+ budu vás informovat o každém kroku, který hodlám podniknout +tím tak trochu i uzná, že udělal chybu, když ji v té hale neinformoval, co chtějí dělat+
Dobře, jak chcete. Kdyby přece jen, náš doktor vám ochotně pomůže, je velice vzdělaný, studoval v Evropě i v Americe a má bohatou praxi v naší armádě +že to není žádný africký šaman+
+povzdychne si, jak má Bea svou hlavu, že tam bude za muslimku, moc dobře ví, jaká je to pro ni oběť, ale zároveň je rád, že s tím přišla sama, takže mu to nebude moct vyčítat+ To je dobrý nápad... ale opravdu to nemusíte až tak přehánět +podrží jí dveře a pak se posadí dopředu a vyrazí k pevnosti+

+vjedou bránou dovnitř, kde si je všechny zkontrolují dva assassíni a brána se za nimi hned zavře. Projedou rozlehlým nádvořím, ze kterého se paprskovitě rozbíhá do stran několik ulic, hlavní nádvoří lemuje množství majestátních kamenných budov. Vnitřní prostory pevnosti jsou velké a otevřené, po celém obvodu obehnané vysokou kamennou zdí, je to skoro jako malé opevněné město. Cestou potkávají assassíny v uniformách i v civilu. Přestože je to středověká pevnost, všechno je čisté a perfektně udržované. Auta projedou kolem mešity, zabočí do jedné z ulic a po chvíli zastaví před cihlovou budovou, která je očividně mnohem mladší, než ostatní domy+ Velmistr by vás nejdřív velice rád přivítal, než vás ubytujeme. Dlouho vás nezdrží +oznámí jim, když vystoupí z auta a poskytne jim chvilku porozhlédnout se kolem, než je odvede do kanceláře Mistra+
Krédo Assassínů:
"Žijeme v temnotě, abychom sloužili světlu. Jsme Assassíni. Nic není pravda, vše je dovoleno."
Nothing is true, everything is permitted!
Altair
Člověk

Příspěvekod Enzo » 06 zář 2015 20:52

Amon: Myslím, že s touhle se nudit nebudu, ani když si ji ochočím. Máme toho příliš moc společného... a ještě víc rozdílného.
Právě že ona sama mi tehdy u vás navrhla, že bychom ji na cestě mohli doprovázet a dělat jí ochranku. Vypadala, že nám věří. Tak nevím, co se jí stalo. Ženy... +pokrčí rameny, že ho to ani moc nepřekvapuje+ Jak bychom mohli mít při našem zaměstnání stereotypní život? +ušklíbne se tomu+ Altair se nenechá jen tak vyvést z míry. Ale tentokrát se mu vůbec nedivím, ta vaše bývalá přítelkyně by si totiž zasloužila pořádně na holou. Fakt měla štěstí, že to byl Altair a ne já. Asi by mě pak neměla moc ráda +zatváří se trochu provinile+
Tak jsme tady +oznámí mu, když zastaví v pevnosti a vystoupí z auta+ Doufám, že to splňuje vaše očekávání.
My name is Enzo. I am an Assassin.
Enzo
Člověk

Příspěvekod Beatrix » 07 zář 2015 19:42

(Dyť Jerry je jako její bratr, nikomu teď nevěří víc.)

Bea-Altair: To jenom uvítám...+no když sou sami tak né, ale zrovna tady by informovanost uvítala+
Dobře...kdyby něco, tak si řeknu...děkuji.
+ona nechce být za muslimku, ale chce být neviditelnáá teď, nejrači by si hodila přes hlavu deku, nejen šátek.+ Nic nepřeháním, jenom mám na hlavě šátek! V tom vašem počasí mi žloutnou a krepatí vlasy! +zatváří se trochu podrážděně, že už neví co by chtěli, cokoliv udělá, je blbě...+
+jak vjedou do pevnoti, tak je vidět, že je Bea tím prostředím docela unešená, úplně zapomene na Altaira i ostatní, kouká ven a může si vykroutit krk+ Pání...tady je to velký...+vydechne, vůbec nečekala, že to místo bude mít takovou sílu+
+Jakmile ale Altair promluví, tak sebou cukne+ Co-že?! Mh...m...mmm...+bojuje s tím, aby se tvářila co nejvíc mírumilovně, chvílu vypadá vztekle, pak zase dost zoufale+ Já...takhle...to!!! +podívá se na Jerryho, kterej se jí v duchu směje - a ona to vííí :D a zvedne k němu prst+ Ani slovo! +ten zvedne vzdávajícně ruky a podá jí z kufru kosmetickou taštičku+ Moment! +zavrčí Bea a zabouchne za sebou dveře auta - sedí vevnitř, vybalí si tam šminky a tak a snaží se dát do pořádku. Oteklá, ubrečená, zpocená po cestě a oni ju povedou k velmistrovi :D no situace snů!+

Jerry: +podívá se na Altaira a už se nepokrytě culí+ Že vy děláte pro Amona? To je mistrovskej tah! +předpokládá, že Altair hodlá Beu přivést k šílenství :D +

Bea: +asi po deseti minutách kdy je občas z auta slyšet zanadávání a tak vyleze a vypadá kupodivu docela normálně, teda vzhledem k situaci. Akorát z auta ten parfém asi jen tak nevyvětrají+ Tak...můžeme...+kývne Altairovi+

Amon: Tak to je ovšem dobrý předpoklad...+přikývne+
Podle mě...to nemá cenu řešit. Je to u ní běžný stav... Jen jí dejte hezky kapky! No když nebývá váš kolega rozhozen...+pokrčí ramenama+ Že by? +uculí se+ Co? Vy byste jí naplácal? +kdyby byl na Altairově místě+ A proč by vás měla mít ráda? +nechápavě se na něho podívá+ No tedy...+taky si může vykroutit krk+ Víc než to. Tohle místo je...řekl bych kouzelné, ale je to přesný opak...+přejede rukou po zdi+ Ze zdí tu sálá magická realita...
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Enzo » 08 zář 2015 19:13

Amon: +líbí se mu, jak Amon všechno bere s klidem a humorem+ Protože mne ženy mají rády +chacha, hlavně Vanessa:D+
A copak si před chvílí nezasloužila? Neříkejte, že vy jste nikdy neměl chuť jí naplácat +mrkne na něj šibalsky, ale podrobnosti znát nemusí:)+ Ale slečna Beatrix se už k radosti nás všech trochu uklidnila +koukne na ni, jak tam útrpně stojí+ tak teď už to snad půjde podle plánu.
+nadmíru spokojeně sleduje, jak je Amon z jejich pevnosti celý unešený+ Nepřekvapuje mne, že to cítíte. Tyto zdi tady stojí už tisíc let a byly svědky přemnoha bitev a krveprolití. Později si to tady můžete celé v klidu prohlédnout. Teď, jestli dovolíte, něco zařídím +když ho Amon propustí, jde je ohlásit u velmistra+
My name is Enzo. I am an Assassin.
Enzo
Člověk

Příspěvekod Altair » 08 zář 2015 19:23

Bea: +říkala, že bude lepší, když se nebude v ničem lišit od muslimských žen, to myslel Altair, aby to nepřeháněla+
+spanilou jízdou po nádvoří pozoruje Beu ve zpětném zrcátku, jak se tam zvědavě rozhlíží a nařídí řidiči, aby jel co nejpomaleji, aby si to mohla z auta pořádně prohlédnout+
+trochu nepochopí, proč se tam Bea začne tvářit zděšeně, že má jít za velmistrem, on to nevnímá nějak negativně, jak momentálně vypadá, pro něj je i oteklá, ubrečená a zpocená stejně krásná a určitě ji nemá méně radši, než když vypadá jako z obálky časopisu. A velmistr si ji taky nezve proto, aby se spolu vyfotili:D+ Pro Amona? +nejdřív ho trochu udiví Jerryho poznámka, ale hned nato mu to dojde a zavrtí nad tím skoro pobaveně hlavou+ Ne, tentokrát to není můj nápad. Je to přání našeho Mistra +koukne na Beu, že případné stížnosti směřovat přímo k němu :P +
+když dokonale upravená Bea vyleze z auta, spočine na ní pohledem a musí uznat, že jí to přece jen prospělo:). V tu chvíli se vrátí Enzo zpátky+ Přijeli jsme moc brzy, velmistr ještě není u sebe +oznámí všem a Altair okamžitě pohlédne k Bei, jestli bude za to děkovat bohu, anebo začne střílet, že se krášlila zbytečně :D +
Krédo Assassínů:
"Žijeme v temnotě, abychom sloužili světlu. Jsme Assassíni. Nic není pravda, vše je dovoleno."
Nothing is true, everything is permitted!
Altair
Člověk

Příspěvekod Assassins » 08 zář 2015 19:27

EDIT:
+ale než se Bea odhodlá k čemukoliv, ozve se za nimi hluboký mužský hlas, mluvící perfektní angličtinou+ Velice se vám omlouvám, že jsem vás nechal čekat +přikročí k nim postarší vysoký muž v černém asasínském plášti, s prošedivělým vousem, orlím profilem a přísným autoritativním výrazem ve tváři. Altair s Enzem se narovnají, ne přímo do pozoru, ale z jejich postoje vyzařuje úcta a pokora k Velmistrovi jejich řádu a skloní před ním s respektem hlavu (oni nejsou v pravém slova smyslu v pozoru jako vojáci na Mýtince, to se u asasínů nedodržuje, místo poslušnosti evropských vojáků dávají assassíni najevo hluboký respekt a úctu k nejvyššímu nadřízenému řádu - a vlastně druhému nejvyššímu po Alláhovi :D)+
Jsem Al Mualím, velitel této pevnosti a velmistr Řádu Assassínů. Srdečně vás u nás vítám, přátelé! +představí se Amonovi a Bei a podá jim ruku a pevně ji stiskne+ Čekali jsme vás trochu později, tak jsem musel rychle zařídit nějaké věci, abyste se u nás cítili příjemně +vysvětlí+ Ale nechci vás teď dlouho zdržovat, zajisté jste po cestě unaveni. Dáte si u mě alespoň kávu a malé občerstvení?
Assassins

Příspěvekod Beatrix » 09 zář 2015 12:24

Amon-Enzo: No jo...vy jste rozmazlený. To já jsem zvyklý, že mě nemá rád nikdo a pak je příjemné překvapení, když je to naopak.
Ale to jo...jenom...+zadívá se na něho+ Jí by se to ještě mohlo taky líbit a co pak s ní... Sněte dál...+cha cha, bea uklidněná a podle plánu, ha ha haaa!+
Nemohl jsem si vybrat lepší místo na dovolenou... To jsem rád, taková pevnost není na pět minut... Jistě..+kývne, že může jít+

Bea-Altair: +to myslela ale vzhledově jen. a lach! a já myslela, že si udělají selfíčko :D+ Mh...+jenom mh-mne na to, že to napadlo Mistra, co na to taky může říct, že. Když Enzo přijde s tím, že dojeli brzy, spíš se jí uleví, protože si moc dobře nepřipadá- sprcha by bodla... Hned na to ale uslyší někoho promluvit za nima a na chvilku se zatváří zoufale, že "fakt", ale otočí se a tak zkoumavě si Al Mualíma prohlíží, že zapomene přemýšlet nad tím, jak sama vypadá. V prvních chvílích ani vlastně neví, co by měla udělat. Pukrle, uklonit se...no naštěstí k ní natáhne ruku, tak mu ji stiskne tak akorát a kývne hlavou+ Těší mě...Beatrix...Stein. +řekne poněkud tišeji, než mluví normálně, jak je zaskočená+ Děkujeme... +a jak od něho ustoupí o krok dozadu, tak si všimne, jak jsou Altair s Enzem v pozoru a taky si je zkoumavě prohlíží, takhle je ještě neviděla+

Amon: +otočí se docela překvapeně a široce se usměje+ Amon! +podává mu hned ruku+ Ale prosímvás, teď jsme dojeli! Zrovna obdivuji atmosféru tohohle místa. +zatváří se uznale+ To si nemáte dělat starosti...+mávne rukou+ Proč ne, v letadle to jídlo stejně nestálo za nic...+přikývne, že si rádi něco dají - a tiše doufá v něco vííc :D +
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Assassins » 10 zář 2015 22:30

(jsem si uvědomila, že jsem tady předtím psala Al Mualíma přesně podle hry AC - ostatně Velmistrem řádu by správně měl být starý a zkušený asasín - tak v tom budu pokračovat i tady a proto jsem v předchozím Al Mualímově příspěvku udělala malou změnu - prosím přečíst)

Slečna Stein... naše nejvýznamnější obchodní partnerka +uvítá ji přátelsky+ Jsem rád, že se setkáváme. Slyšel jsem o vás už tolik, že jsem toužil poznat vás osobně +chvíli si ji prohlíží jedním okem - to druhé má nevidoucí, trvalá památka na jednu starou bitvu s templáři - a pak se otočí k Amonovi+ O vás a o vašich velitelských schopnostech se taky vypráví legendy +usměje se a kývne souhlasně na ty Amonovy první pocity+ Pak si můžete celou pevnost projít, do všech míst máte oba volný vstup. Dám vám k dispozici nějakého průvodce. Ale teď pojďte prosím +zavede je do své kanceláře v přízemí cihlové budovy, Altair s Enzem uzavírají průvod. Nabídne Amonovi a Bei místo v kožených křeslech v odpočinkové části pracovny, assassíni zůstanou stát u dveří+ Tohle je moje „malá“ pracovna. Zde vyřizuji zakázky a přijímám návštěvy +samotná kancelář není moc velká, je zařízená s orientálním vkusem, stylová knihovna je zaplněná tlustými knihami v arabštině, na pracovním stole nechybí nejnovější vymoženosti elektroniky, na zdi visí hedvábím vyšitý asasínský symbol+ Nebudu vás dlouho zdržovat, chápu, že si potřebujete odpočinout, ale trochu se předtím posilněte +tleskne a do místnosti vejdou dvě zahalené muslimské ženy a přinesou jim v orientálně zdobených šálcích lákavě vonící hořkou arabskou kávu, vychlazenou vodu s ovocnou šťávou a studený ibiškový čaj. Doprostřed stolu – tak jak se to v arabském světě dělá - postaví jediný velký dřevěný talíř s typickým arabským jídlem, kuskusem s dušenou zeleninou a kuřecím masem a vedle něj prázdné misky a příbory, aby si mohli nabrat, co sní. Na stůl ženy ještě položí několik talířů s různými pokrmy, lahodícími oku, kterýchžto jména by hostům stejně nic neřekla, tak ať jedí a neptají se:D+ Je to jenom skromné pohoštění. Až se tady trochu aklimatizujete, rád bych vás pozval na večeři. A teď dobrou chuť, přátelé +pobídne je+

http://www.amsterdam-oriental.cz/wp-con ... kuskus.jpg
http://nd06.jxs.cz/530/548/e13e470078_101716514_o2.jpg
Assassins

Příspěvekod Beatrix » 11 zář 2015 20:23

(a já zazdila chudáka Jerryho! OK, sem si říkala, že je takovej hezkeeej :D +

Bea-Al: +Bea valí bulvy, že nejvýznamnější! a jenom se tak nervoozně usměje - dost překvapeně+ Já také... Zato o vás se toho člověk moc nedozví! +uculí se a pak jí úsměv trošku utuhne, jak si uvědomí, že takový řeči asi nejsou na místě. To, že na jedno oko nevidí ji nijak z rovnováhy nevyvádí, z praxe je zvyklá na horší následky z bitev, ale z jeho pohledu se přece jen trošku ošije+

Amon-Al: To rád slyším! +zatváří se hrdě+ Ovšem na vaši organizace nemám ani z hlediska letitých zkušeností, ani z hlediska výsledků - bohužel. +pokrčí ramenama, že Assassíni mají schopnější lidi+ To budu moc rád. Je to tady letos má jediná dovolená, kdy jsem si s sebou nevzal práci a hodlám si to vychutnat.

Jerry +odkašle si, až sebou Bea cukne, jak si na něho vzpomene+
Bea: To je můj- +zamyslí se jak ho vlastně označit+ přítel. Jako...kamarád-bodyguard. +upřesní+
Jerry: +zřejmě si s Alem taky podají ruku+ Dobrý den pane, +kývne mu k pozdravu, čímž na znak respektu na chvíli skloní hlavu+ Chris..topher Devonshire. +a připadá si trochu jako ve škole :D +

+cestou si všichni můžou vykroutit zase hlavy a obzvlášť Bea tím, že je potichu působí hodně omámeně, jak zírá a všechno si prohlíží+

Amon: Odpočneme si v hrobě! +sedne si pohodlně+ Máte to tu stylově zařízené...+a už kouká co dostanou dobrýho a chvílu vypadá trochu zoufale, jak vidí ten kuskus, ale jak zahlídne maso, tak se rozzáří+ Já bych si s dovolením vzal....+hned si nabírá a jí docela kultivovaně+ mmh! Výborný! Taky dobrou...

+Bea a Jerry si sednou a přece jen nechcou se hned začít futrovat, tak se prvně napijou a když vidijou zbytek jíst, tak si taky něco naberou a popřejou dobrou chuť. Bea přitom nenápadně...no vlastně nápadně :D pozoruje všechny Assassíny v místnosti dost zkoumavě+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Assassins » 12 zář 2015 11:56

(lach, Jerry se někam ztratil!)

Jerry: +uvítá se i s Jerrym+ Bodyguard? Tady v pevnosti sice trochu zbytečný, ale venku za zdmi je dobrý osobní strážce k nezaplacení +nabídne mu taky místo u stolu+ Věřím, že vám arabská kuchyně bude chutnat +osloví všechny tři a pobídne je, ať si vezmou, co chtějí a kolik chtějí, jakože nemusí ze slušnosti, aby se neurazil, sníst všechno:D. A není tam jen to kuřecí „rizoto“, ale na talířcích mají i placky, plněné mletým masem, tortilly s kuřecími játry a něco jako karbanátky, maso hlavně pro Amona;)+

Bea: +zahledí se na ni+ To máte pravdu. Já se na veřejnosti už téměř neukazuji. Až na výjimky se stýkám prakticky jenom se svými bratry, takže toho o mně nikdo cizí moc neví. Jako Velmistr našeho řádu si musím chránit identitu +projevil jim vlastně velkou čest, že je přijal osobně, ale neříká to povýšeně, naopak, on to bere jako čest, že ho poctili návštěvou+ A jak jste spokojena s našim dodávaným zbožím? +změní téma+ Samozřejmě, podle množství, které od nás odebíráte, bych řekl, že je vše v pořádku. Ale když mám tu příležitost, rád bych si s vámi, jako významným obchodním partnerem, o tom pohovořil.

Amon: Náš řád funguje bezchybně už po staletí. Ale nezískali jsme věhlas zadarmo. Je to výsledek tvrdé dřiny, pokory a disciplíny. A vždycky je co zlepšovat +odpoví skromně+ Jestli budete mít zájem, mohl byste se později podívat na drill assassínů. Slyšel jsem o tvrdé průpravě vašich mužů +smrtijedů+ a cenil bych si váš názor na naše výcvikové metody +navrhne něco jako spolupráci+ Dovolená? Tak to doufám, že bude pro vás nezapomenutelná.

+assassíni stojí opodál a nezaujatě poslouchají jejich rozhovor, dva strážci velmistrovy pracovny drží stráž u dveří, Altair postává za Mistrovými zády a Enzo se trochu nudí:)+

(a jelikož jsem si teď všimla, že jsme to vlastně začaly psát ještě v červenci, tudíž ještě pořád u nich běží Ramadááán :D, tak všichni assassíni pochopitelně teď drží půůst :pii )

+když všichni dojí, zahalené muslimky - novicky bleskově odnesou nádobí+ Chutnalo vám? +otáže se jich Al Mualím starostlivě a po svačince jim nabídne cigarety+ Z našich nejlepších zásob +sám si ale nezapálí, holt půst, a ještě chvíli s nimi posedí, aby si trochu odfoukli po jídle+

+po chvíli se pevností rozezní monotónní zpěv muezzina, svolávajícího věřící k modlitbě+ Budu se muset s vámi rozloučit přátelé, volají mě povinnosti. Odpolední Namáz +vysvětlí+ Rád se s vámi zase setkám u večeře +vstane+
Assassins

PředchozíDalší

Zpět na Styx Universum