od Rebecca Altamirano » 01 bře 2016 23:58
+s netečným výrazem sleduje, jak mu to pobavení mizí z tváře a začíná být taky nasraný a cítí jen a pouze škodolibou radost, že ho taky dokáže vytočit:D A možná taky prostě doufá, že ji napadne a ona bude mít konečně příležitost rozbít mu ten arogantní ciferník:D+ Na to bohužel ani na okamžik nezapomínám. +ušklíbne se a jestli si myslí, že před ním snad ustoupí, tak se šeredně plete.+ No to mě skutečně mrzí, ale tvoje názory zase uráží mě. Tak se s tím asi oba budeme muset smířit. +odsekne ledově+ A díky za doporučenou četbu, ale Korán jsem četla dávno před tím, než ses narodil. A jsem si celkem jistá, že se v něm vůbec nic nezměnilo. Bohužel +zamíří k lavici, kam položila ten prokletý kus hadru a než se zase pohřbí zaživa, ještě se k němu otočí+ Ne, zlato. To bude spíš tím, že jsi absolutně nesnesitelný, arogantní sráč, s egem tak velkým, až žasnu, že se oba vejdete do dveří. +sdělí mu se sladkým úsměvem a pohřbí se pod burkou. A pro svoje i jeho dobro doufá, že ji nezkusí napadnout, když je zamotná v tomhle hábitu, a je rozhodnutá v tom případě porušit pravidla a použít magii. Protože jak už řekla, bojovat pohřbená zaživa, nedokáže povolenými prostředky ani ona...+
I become one with my demon
My dark side keeps me alive
Become one with my demon
Let the beast outside of my mind
There are two sides to everyone
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it