Velká výprava do staré Číny

Akce Styx a jejích postav

Moderátor: Styx Lupin

Re: Velká výprava do staré Číny

Příspěvekod Styx Lupin » 11 črc 2016 22:34

+přemístí se kousek od hotelu+ Asi bychom se nejdřív měli jít někam najíst. Mám hrozný hlad a ty určitě ještě větší +uculí se+ Hele, tamhle je nějaká restaurace +vyhlídne si nějakou lidovou, nic moc luxusního, jak jsou po tom celodenním šplhání po zdi zpoceni a zaprášeni. Vejdou dovnitř a hned, jak si sednou, už se u nich klaní Číňanek+ My bychom chtěli nějakou vaši specialitu +domlouvá se rukama a pantomimicky napodobí drůbež :D. Číňan snad pochopil, protože se usmívá a přikyvuje. Po chvíli jim přinesou každému tác s jídlem a Styx to chvilku zkoumá+ Snad to je to, co si myslím +uculí se a hladově se pustí do jídla a místo hůlek teď používá jakési dřevěné kleštičky+

http://images.china.cn/attachement/jpg/ ... b7083f.jpg
https://media.gq.com/photos/5582f5ec09f ... uck-gq.jpg
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus » 12 črc 2016 21:38

Já bych to vydržel. +uculí se, ale usvědčí ho zrádné zakručení žaludku+ Ta vypadá dobře, a celkem mile. +souhlasí s úsměvem a usadí se u stolu. Nechá Styx objednat, pro jistotu má v pohotovosti kartičky se zvířátky, ale nakonec nejsou potřeba :D Zatím si nalije čaj, který jim donesou a rozhlíží se okolo+ Tedy, to vypadá překrásně. +usměje se spokojeně, když jim donesou jídlo+ Zatím se nám tu docela úspěšně daří držet se dál od nějakých nepříjemných jídelních překvapení. +uculí se na ni a zabalí si první palačinku, jak to odkouká od místních vedle u stolu+ Myslím, že to byl dobrý nápad, užít si klidnější den jen tak v Pekingu. +usměje se mezi sousty+
Remus

Příspěvekod Styx Lupin » 13 črc 2016 10:38

+přikyvuje+ Jo, jak jsi říkal, v Pekingu se přizpůsobili turistům. Jsem zvědavá, jak to bude dál ve vnitrozemí +zaksichtí se a ona odkouká zase od Remuse, jak se balí ty placičky+ S těmi kleštičkami se mnohem víc najím než s hůlkami +uculí se+ Přesně tak... času máme spoustu, tak si zítra trochu odpočineme. A můžeme si přispat! +mrkne na něj spiklenecky a když se dosyta navečeří, vycházkovým krokem se vydají k hotelu a okukují výlohy... tedy asi jenom Styx, Remuse to asi moc nezajímá:)+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus » 13 črc 2016 19:10

Vždycky se můžeme živit sušenkami s obchodů, na těch snad nepůjde nic zkazit. +zasměje se taky a za chvilku získá s kleštičkami určitou zručnost+ To je pravda. +usměje se+ Můžeme si koupit rýžové víno a vypít si ho na balkónku u pokoje, možná dohlédneme až k Zakázanému městu. +mrkne na ni taky. Cestou zpátky spíš fotí stánkaře a místní, kteří na ulici hrají hry+ Něco se ti líbí? +nahlédne do výlohy, když tam tak zaujatě kouká+
Remus

Příspěvekod Styx Lupin » 13 črc 2016 20:45

To je pravda... nesmíme si zapomenout nakoupit zásobu sušenek +uculí se+ Výborný nápad. Nemusíme jít dnes brzy spát, tak můžeme posedět venku +je nadšená z toho návrhu a cestou se zastaví v nějakém krámku pro láhev rýžového vína+ Líbí se mi tady spousta věcí +prohlíží si se zájmem výlohu s orient zbožím+ Akorát už mají zavřeno. Zítra si to tady musíme pořádně prohlédnout +dorazí do hotelu a jen co shodí batoh, toužebně zamíří do sprchy+ Mohl bys dát vychladit to víno, prosím? A když se ti bude po mně stýskat, přijď za mnou +uculí se na něj a zapadne do koupelny+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus » 14 črc 2016 21:42

+Schová láhev vína do batohu a nahlíží s ní do výlohy+ Něco z toho by se nám mohlo hodit na poličku. +pousměje se+ Zastavíme se tu zítra, Číňan nikdy nepromešká šanci něco prodat. +uculí se, v pokoji si sundá batoh a pořádně se protáhne+ Jistě. +usměje se a víno zavře do miniledničky. Dokonce se mu povede v pokoji najít dvě sklenice, připraví je na balkon. Pak si svlékne kalhoty a zpocenou košili a vklouzne do koupelny+ Nevyplácalas tu zatím všechnu teplou vodu? +uculí se+
Remus

Příspěvekod Styx Lupin » 16 črc 2016 00:02

Šetřila jsem ji pro tebe, já jsem se otužovala ve studené +uculí se a pustí horkou vodu, když se k ní Remus přidá+ Umyješ mi záda, prosím? +nastaví se mu a spokojeně si užívá jeho dlaně na své kůži a pak mu zase ona namydlí ty jeho, umyje si vlasy a vklouzne do županu+ Dáme si to víno? +posadí se na balkóně do ratanového křesílka a nastaví skleničky, aby jim mohl Remus nalít+ To je něco jako sake? Jsem zvědavá, jak to chutná +usměje se napjatě+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus » 16 črc 2016 21:44

Na tohle jsem se těšil celý den. +zasměje se v koupelně+ Jistě. +usměje se, když vklouzne do sprchového koutu. Namydlí si dlaně a jemně jí umyje záda, dlaněmi jí klouže od ramen až na bedra. Pak se zase nastaví on jejím rukám, aby ho mohla umýt. Rychle se opláchne a navlékne si druhý měkký župan+ Je také sladké, snad ti bude chutnat. +usměje se a nalije jim oběma+ Příště můžeme zkusit třeba zase švestkové. +navrhne+ Na co si připijeme? +zeptá se, než se napije svého vína+
Remus

Příspěvekod Styx Lupin » 17 črc 2016 11:32

Připijeme si na +zvedne sklenku+ toto naše úžasné čínské dobrodružství. Těším se na to, co zajímavého nás ještě čeká +usměje se a napije se+ Hm... docela ujde... mám ráda sladká vína. Nevěřila bych, že se z rýže dá udělat alkohol +zasměje se tiše+ Švestkové? To je taky čínská specialita? +opře se pohodlně do křesílka a z balkónu sleduje noční osvětlené město jako na dlani+ Nádherný výhled... po tom náročném dni úplná oáza klidu +upije vína+ Nevíš, kterým směrem se nachází Zakázané město?
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus » 18 črc 2016 03:06

To zní dobře. +uculí se a ťukne svojí skleničkou o její+ Alkohol se dá udělat ze všeho, z brambor, z kukuřice, z rýže... slyšel jsem že někde ve střední Evropě prý pálí i ze švestek. +zasměje se+ To je to, které ti dají v čínském bistru spolu s účtem. +usměje se+ Ale opravdové je jemnější, lepší. Dáme si ho příště. +slíbí jí+ Hm... +přimhouří oči a pokusí se představit si v hlavě mapu Pekingu+ Myslím, že támhletím směrem. +ukáže jí nakonec+ tamta budova jak svítí je Maovo mauzoleum, tak někde za ním.
Remus

PředchozíDalší

Zpět na Styx Universum