Výlet na Manhattan

Akce Styx a jejích postav

Moderátor: Styx Lupin

Re: Výlet na Manhattan

Příspěvekod Vanessa » 21 led 2014 14:33

(sorry, dva a půl;))

+taky mlčky sleduje děj filmu, ze začátku se i baví, ale od druhé půlky filmu, odehrávajícího se v Jeruzalémě, zapomene i na popcorn a s pohledem, přilepeným na obrazovku sleduje ten boj mezi rytíři a Saladinovými vojsky, kde tečou potoky krve a lidé umírají po stovkách. Když film skončí, trvá ještě dlouhou chvíli, než konečně promluví+ Jsou nesmyslné...tyhle války...
Všechno dobře skončí.
A když ne, tak to znamená, že ještě není konec.
Vanessa
Čarodějka

Příspěvekod Jacob Downly » 21 led 2014 17:08

+když vidí s jakým zájmem to sleduje, tak si řekne, že je asi hodně zaujatá filmem a tak se taky kouká a pak, když to skončí a ona přomluví, přikývne+ To jo. Všechny války nsou nesmyslný. +pokrčí rameny+ Ale mám takovej pocit, že se vždycky najde někdo, kdo si to nemyslí. +pousměje se+ Líbilo se ti to? Jsi nějaká zaražená. +zeptá se jí+
Jacob Downly
Člověk

Příspěvekod Vanessa » 21 led 2014 19:40

+přikývne váhavě+ Ale jo, líbilo. Bylo to hodně zajímavé a... poučné +je na vážkách, jestli to, co jí Alláhovi služebníci pětadvacet let vtloukali do hlavy, je skutečná pravda+ Nejsem zaražená, jen přemýšlím, proč ta staletí trvající válka. Na čí straně vlastně je pravda +pokrčí s úsměvem rameny+ A co ty, jak se ti to líbilo?
Všechno dobře skončí.
Vanessa
Čarodějka

Příspěvekod Jacob Downly » 21 led 2014 20:26

+vesele se zasměje a dojde si do kuchyně pro vodu+ Nesmíš to tak brát, je to jenom film a málo filmů ukazují skutečnost, jaká doopravdy byla. Nebo jaká je. +napije se+ Mě se to líbilo, dobrá oddechovka. +usměje se na ni vesele+
Jacob Downly
Člověk

Příspěvekod Vanessa » 21 led 2014 22:17

Myslíš? +zatváří se tajemně, když Jacob říká, že je to "jenom" film, sama ví, že jméno Saladin slyšela za svůj život už asi milionkrát+ Cože...oddechovka? +rozesměje se nahlas+ Já jsem myslela, že násilí nemáš rád +dojí zbytek popcornu a jde si udělat čaj+ Dáš si taky?
Všechno dobře skončí.
Vanessa
Čarodějka

Příspěvekod Jacob Downly » 21 led 2014 23:39

Nemám. +pokrčí rameny+ Ale však v tom filmu není jenom násilí (nebo jo? furt jsem to neviděla :D) To poselství není o boji. +zamyslí se+ Doufám. +dodá+ Skutečný násilí mi vadí rozhodně víc. +pousměje se+ Dám si čaj, díky. +přikývne+ Ovocnej, prosím.
Jacob Downly
Člověk

Příspěvekod Vanessa » 22 led 2014 02:08

Máš pravdu, je to hlavně o odvaze, víře a lásce k lidem a bohu. A za to už stojí bojovat +postaví vodu a chvíli se přehrabuje v krabičkách s čaji a vybere jahodový, protože ten má ráda+ Ale ten film je o skutečném násilí, Jacobe. Ta nenávist přetrvává dodnes +nedá se, protože moc dobře ví, o čem mluví, když v tom vyrůstala+ Víš co? +zalije čaje, přinese je na stůl a posadí se+ Necháme už téma válek a pojďme si radši něco zahrát. Co navrhuješ? +osladí si čaj+
Všechno dobře skončí.
Vanessa
Čarodějka

Příspěvekod Jacob Downly » 22 led 2014 02:19

(icq, na vteřinku, ale nespěchá to :))

+zatím se válí na pohovce a pojídá zbytky popcornu+ No jo, máš pravdu. +zamručí, jakoby jen tak mimochodem+ Já jsem každopádně rád, že v žádné válce nejsem. Dost lidí takový štěstí nemá. +poznamená a posadí se+ Tak jo. +přkývne+ Třeba monopoly? Nebo Twistr? +přemýšlí co tak můžou hrát+
Jacob Downly
Člověk

Příspěvekod Vanessa » 22 led 2014 02:53

To nemá +poznamená potichu a radši upije horkého čaje, že si málem spálí jazyk+ To jsou hry pro děti +zavrtí hlavou (taky nevím, jak bychom to hráli na Losu:D)+ Co třeba něco jako hru na otázky? Ráda bych se o tobě dozvěděla něco, co se tě běžně nezeptám. A pokud někdo z nás odmítne odpovědět, bude muset za trest něco udělat. Třeba ráno dojít v tom mrazu pro čerstvé pečivo +zasměje se vesele+
Všechno dobře skončí.
Vanessa
Čarodějka

Příspěvekod Jacob Downly » 22 led 2014 15:47

+zvedne obočí+ A hra na otázky není pro děti? Já jsem myslel, že dospělí už takový hry nehrajou, ale jak chceš. +pokrčí rameny+ Můžem hrát na otázky. +přikývne a posadí se na pohovce pohodlnějc a vyčkává na její otázku+ Tak začni. +vybídne ji+
Jacob Downly
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Styx Universum