Výlet do Sýrie

Akce Styx a jejích postav

Moderátor: Styx Lupin

Re: Neoficiální návštěva Amona a Beatrix v Sýrii

Příspěvekod Beatrix » 13 zář 2015 12:02

Bea-Al: Není tady přímo jako bodyguard...+to jen upřesňovala jeho funkce+ Je tu jako můj přítel. Nechtěl mě pustit samotnou do tak rozdílné kultury. +usměje se, že to snad chápe - navíc Jerry Beu zná, což už se prokázalo, že je to opodstatněný, být tam s ní+

Jerry: +přikývne+ A také jsem byl zvědavý...+kývne okolo, že se sem chtěl podívat+

+všichni se dosyta nají a napijí - možná víc, než by měli, protože si každej najde něco, co jim fakt chutná, takže tak trochu funijou :D +

Bea-Al: To je pro nás čest, že jste nás přijmul. +oni to tak fakt berou a zvlášť si cenijou, že se o ně tak starají jako o vzácný hosty+ Se zbožím? +začne se culit+ Musím říct, že všechny ostatní kontakty s touto sortou přírodnin jsem přerušila. Jsem naprosto spokojená a naši zákazníci též. Opravdu si vážím toho, že jste přistoupili na tento obchod. Kdybych pro vás mohla něco udělat...+naznačí, že je za obchod vděčná, tak jim klidně pomůže s čímkoliv budou chtít+ jsem k dispozici.

Amon-Al: To je vidět. Vaši muži mají skvělou morálku. Určitě! +úplně nadskočí+ Určitě se rád podívám! +přikyvuje+ Tak...v armádě samozřejmě člověk nemůže mít padavky...ale vzhledem k tomu, že se orientujeme trochu jiným směrem než je vyloženě fyzická síla, tak máme v tomto ohledu i slabší články. Oni mají ale zase jiné přednosti... Na to pozor +uculí se+ "nezapomenutelné" věci nejsou vždy pozitivní. A já věřím, že tady zažiju jen samé pozitivní věci.

(lach, tak přece jen chudáci jsou hlady!)

Bea: Bylo to opravdu výborné...+usměje se a poděkuje muslimkám - a dokonce i pánové přikyvujou a poděkujou dámám, tak jakože automaticky+

+Amon a Jerry si cigaretu vezmou, Bea ne a spíš sleduje všechny okolo, čímž je natolik zaujatá, že ani nemá potřebu nějak moc mluvit+

Amon: Jistě, my si dáme šlofíka zatím a uvidíme se později...+zvednou se všichni a Bea doufá, že jim někdo ukáže, kde budou spát+
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Enzo » 14 zář 2015 21:53

+velmistr je vyprovodí před kancelář+ Altair a Enzo vás doprovodí do vašich pokojů. Příjemný odpočinek +poté se odebere do mešity+

+Altair s Enzem se s nimi vydají nahoru do vyšších pater budovy. V prvním patře se všichni zastaví+

Enzo: Pánové, zde jsou vaše pokoje +ukáže na dvoje dveře+ Zde je pokoj pro pana Devonshira... +s Jerrym původně nepočítali, přesto mu na poslední chvíli připravili pokoj (oni to tam nemají nachystané nepřetržitě, vzhledem k tomu, že tam moc hostů nebývá, takže je připraví, až když čekají hosty)+ ...a tady vedle pro pana Amona +otevře obojí dveře. Místnosti jsou zařízené střízlivě, žádný extra luxus, ale každý kousek nábytku je starožitnost v orientálním stylu. Všude je čisto a uklizeno a z každého koutu na ně dýchá Orient+

Altair: Slečno Stein, váš pokoj je o patro výš. Doprovodím vás +počká na ni, jestli si chce ještě prohlédnout Jerryho a Amonův pokoj+

(vůbec nemám představu, jak to v takovém asasínském pokoji pro hosty vypadá :D Nechci, aby to bylo přepychové, to mi ke skromným assassínům příliš nejde, ale ani nechci, aby to bylo příliš obyčejné. Takže jsem udělala něco mezi. Zaměřila jsem se spíš na jednoduchost, pohodlí, čistotu a arabský styl)

Pokoj Jerryho
http://nd06.jxs.cz/111/817/e3dbad41df_101709345_o2.jpg
Pokoj Amona - ale můžou si to vyměnit ;)
http://nd06.jxs.cz/592/928/7239a193ec_101709342_o2.jpg
My name is Enzo. I am an Assassin.
Enzo
Člověk

Příspěvekod Beatrix » 18 zář 2015 22:32

(Tak to sou o hodně luxusnější pokoje, než sem čekala! )

+Všichni se s ním odpovídajícně rozloučí a jdou za Altairem a ENzem+

Amon: No to mě po-ehmm...+překvapeně zírá+ takový luxus jsem nečekal...+přespokojeně si to tam prohlíží+ Vyřiďte mé díky... Dobrou noc! +ani nečeká pomalu až mu odpovijou, zavře dveře, ale pak je hned otevře+ A sprcha? +zeptá se tázavě+

Jerry: Ale- +zalapá po dechu+ Ona nemůže být nahoře a já dole! +zamračí se, že tak na Beu nebude moct vůbec dohlídnout+ Co je tam nahoře?

+Bea už je docela fest unavená, takže spíš jen tak kouká...teda taky překvapeně na to, jak jsou pokojeně hezký a ještě překvapenějí, že bude sama kdesi daleko od nich+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Altair » 19 zář 2015 01:28

(fakt? Tak oni si své vzácné hosty chtěli náležitě uctít a proto mají mnohem lepší pokoje, než kterýkoliv z assassínů;), ale zase ne až tak luxusní, jako by měli na hotelu)

Enzo-Amon: Jsme poctěni, že se vám ubytování u nás líbí! +hrdě se napřímí, jak ho to potěší (dobrou noc? není náhodou odpoledne?:D)+ Tamhle +ukáže Enzo ke dveřím naproti jejich pokojům+ Koupelna a toaleta je společná pro oba pokoje +aby to tedy neměli zas až tak přepychové :D+
http://www.decorola.com/wp-content/uplo ... osaics.jpg

Altair-Jerry: +trpělivě čeká, až se tam všichni ubytují a novicové jim přinesou kufry nahoru. Když však Jerry zase začne dělat problémy, Altair udělá k němu krok+ A proč by nemohla být alespoň chvíli bez vás? Tady jí nehrozí žádné nebezpečí +očividně by uvítal, kdyby se ho konečně zbavil+ Co by tam asi mělo být... dámské pokoje pro hosty? +jestli si jako Jerry myslí, že tam mají nějaké vězeňské cely, nebo co a začíná mít na toho chlápka už docela pěknou averzi, jak je až nechutně podezíravý+ Slečno Stein? +osloví Beu, jestli tedy chce s ním jít nahoru, rozhodně ji nebude nikam tahat násilím+

Enzo-Jerry: Altair má pravdu +zastane se ho+ Jsme na posvátné islámské půdě a ženy a muži nemůžou bydlet v jednom poschodí. Pokud tedy nejste manželé...? +koukne tázavě na Jerryho+ Takže pánové, teď si pořádně odpočiňte a přijdu si pro vás těsně před večeří.
Krédo Assassínů:
"Žijeme v temnotě, abychom sloužili světlu. Jsme Assassíni. Nic není pravda, vše je dovoleno."
Nothing is true, everything is permitted!
Altair
Člověk

Příspěvekod Beatrix » 19 zář 2015 16:54

(Tak my zase ani doma ať už u Amona, nebo na Mýtince, nemáme nějakej extra luxus - jako drahý jo, ale nějakej královskej styl moc ne, takže nám tyhle prostory přídou takový kouzelný.)

Amon: (Je, ale de spát - tak mu přece neřekne dobrý den :D ) Mhmm...no nevadí. +mávne nad tím rukou a nahlídne do koupelny+ Myslím, že do hotelu nás už nedostanete....

Jerry: A proč by měla?! +neřve na něho, ale tváří se naprosto nechápavě, co to zrovna ho tak zajímá+ I přesto by mohla být někde blíž, než patro nad náma... To tu máte tolik dámských návštěv? +Ts, by měl být rád, že někoho takovýho Bea mááá+ Mch...+zatváří se nespokojeně+ Ne, nejsme manželé!

Bea: No...+kouká, že by fakt byla rači blíž Jerrymu - i když se nebojí, tak si příde taková emocionálně ztracená a je jí z toho nějak smutno, ale kývne Jerrymu, že se nemusí snažit+ To je dobrý, zavolám ti hned jak se ubytuju, jo? +koukne na něho králíkovitě+

Jerry: +nevypadá nijak přesvědčeně, ale je na návštěvě no+ Dobře...hned! jak se ubytuješ!

Bea: +přikývne+ Můžeme jít...+kývne na Altaira+

+Jerry a Amon se teda jdou doubytovat a Jerry nenápadně kouká kudma se odtam dá případně zdrhnout, protože je k němu Altair čím dál nepřátelštější;
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Altair » 19 zář 2015 19:42

(tak to budou mít Assassíni radost, že to Bei přijde u nich kouzelné;))

+oba assassíni se zatváří poctěně, že Amon chce u nich už zůstat+

Altair-Jerry: +kouká zkoumavě na Jerryho+ Protože s Enzem máme tu čest dělat našim hostům ochranku. Alespoň to tak bylo dohodnuto +pohlédne trochu vyčítavě na Beu, že si přesto sebou vzala bodyguarda+ A vy mi to od samého začátku pořád stěžujete, jako bych byl její nepřítel +konečně mu narovinu řekne, co mu na něm vadí+ Myslím, že slečnu Beatrix dokážu chránit minimálně tak profesionálně jako vy +mluví klidně, ale nedokáže skrýt podtón ješitnosti, že ho Jerry podceňuje od chvíle, co vystoupili z letadla (myslím, že se s Beou ještě kvůli Jerrymu zhádají:D)+

Altair-Bea: +chvíli s pokrčeným čelem sleduje ten její výraz, pak se otočí a zakřičí na ty tři asasínské novice s kufry a v arabštině jim úsečně řekne několik příkazů. Jak skončí, novicové se rozeběhnou na opačnou stranu chodby a zmizí za prvními dveřmi+

+Enzo chvíli zírá na Altaira a pak si spíš pro sebe potichu zamumlá+ Tohle se velmistrovi nebude moc líbit +a jak jeho chráněnec zapadne do pokoje, Enzo seběhne dolů po schodech a zamíří do mešity+

+Altair se vrátí k Bei a tak, aby ho dobře slyšel i Jerry, jí oznámí+ Do večera budete mít připravený VIP pokoj v tomto patře +už poněkolikáté dnes kvůli ní porušil své zvyky+ Zatím, jestli dovolíte, vás odvedu do vašeho dočasného pokoje, který je pro vás připraven. Jistě byste si ráda odpočinula +vystoupá pár schodů do patra a otevře dveře do jejího pokoje, její kufr už tam je+ Prosím +nechá ji vstoupit, sám zůstane stát na chodbě+ Koupelna je zde +ukáže na dveře naproti+

Spoiler: show
chodby
Obrázek

Bein pokoj
Obrázek

a koupelna
Obrázek

Obrázek
Krédo Assassínů:
"Žijeme v temnotě, abychom sloužili světlu. Jsme Assassíni. Nic není pravda, vše je dovoleno."
Altair
Člověk

Příspěvekod Beatrix » 19 zář 2015 23:44

(Sice pochybuju, že z ní vůbec bude mít kdo radost, ale tak pokud je to potěší...)

Jerry-Altair: Co na ni pořád takhle koukáte! +všimne si toho vyčítavýho pohledu a podezřívavě se na něho dívá+ Si snad s sebou nikoho vzít nemohla, nebo co? Já? Vy se k ní chováte, jako kdyby neuměla do pěti napočítat! Já netuším kdo jste! Neznám vás! +rozhodí rukama, že fakt neví, esi je její přítel, nebo nepřítel+ Proti ostatním učitě, ale kdo ji ochrání před Váma? +podívá se na něho naprosto vážně+ Beatrix není na tuhle kulturu stavěná! +řekne mu to otevřeně - protože už vidí jak Bea někoho vytočí do běla a co pak...+ A jak mám vědět, jestli pochopíte její móresy!
(klidně můůžou, ale asi až se vyspí, páč teď jí je všechno úplně jedno :D )

Bea: Jerry, nech to být...prosím..+chytne ho za paži, ať se tam s Altairem nehádá a pak kouká, co to...+ Co...? +a samozřejmě zaslechne Enza a hned vrtí hlavou+ Altair! Já tu nechci být problém! +teď už má slzy v očích a je jí prozměnu zase hnusně+ Prosím! Půjdu nahoru a už tam zůstanu! +slibuje hned a fakt by tam nejrači zůstala už zavřená+

+Jerry chce říct, že nemá být Bea blbá, ale když vidí, že se jim tam brzo zhroutí, tak je potichu+

Bea: +Dojde s Altairem nahoru a překvapeně kouká, že i její pokoj vypadá jako z arabské pohádky. Otočí se k němu a snaží se usmát, no moc jí to nejde+ Je to tu moc pěkný...děkuju...
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Altair » 20 zář 2015 11:35

Jerry: +zarazí se, když se Jerry na něj podezíravě podívá a okamžitě se stáhne, poslední, o co by stál je, aby si ten nedůvěřivý žoldák všiml toho, že má k Bei i jiný vztah, než jen profesionální+ Jistěže mohla! Ale nečekal bych, že mi budete pořád bránit v mém úkolu. A jak se chováte vy? Vrháte se na ni pokaždé, když se na ni podívám. Nepřítel je tam venku! +konečně dostane ze sebe všechnu tu zlost a napětí, kterou doteď v sobě dusil+ Stačí, že mě zná ona, a že mi důvěřuje +opět koukne na Beu, jestli to vlastně tak je+ Před námi? +prudce se zastaví na schodech a teď už je na něm opravdu vidět, jak je rozezlený a Jerry může být jen rád, že Enzo už je v mešitě. Altair ho chvíli propaluje přimhouřeným pohledem, ruce zatnuté v pěst, polyká urážku a je vidět, jak bojuje sám se sebou. Pak se beze slova otočí a jde nahoru+ (no, myslím, že s Jerrym po tomhle už definitivně skončil:))

Bea: +sleduje ji, jak si to tam prohlíží a potěšeně se pousměje, že se jí pokoj, který pro ni osobně vybral, líbí+ Není zač, slečno Stein. Jsem moc rád, že jste spokojena +usměje se, ale trochu smutně. Nejradši by ji objal, na což se vlastně celou dobu těšil, jak ji sevře v náručí, jen co budou sami, teď si ale po tom všem už netroufá a tak ji jen pozoruje+ Budete mě ještě potřebovat?
Krédo Assassínů:
Altair
Člověk

Příspěvekod Beatrix » 20 zář 2015 12:43

Jerry: Já vám v ničem nebráním! Vy s ní neumíte jednat! Taky se podívejte do zrcadla JAK se na ni díváte! +na Bei nemůže vidět momentálně nic jinýho, než úzkost, zoufalství a takovej rezignovanej smutek+
+Jerry ho probodne ještě rentgenovějším pohledem, když Altair řekne, že ho Bea znáá a podívá se i na ni, no páč na ní nic nevidí, odloží debatu o tom jak moc dobře ho zná na později - ví totiž, že je Bea paranoidní a tak mu Altairovo tvrzení přijde zvláštní+
+lach ale on to nemyslel nijak zle! :D+ Jo! U vás se s ženskýma moc nepářete! +rozhodí rukama, že absolutně nechápe, proč z toho Altair dělá takovou vědu+ Zatracení muslimové! +zamrmle si potichu, že je vůbec nechápe a zabouchne za sebou dveře+

Bea: +má pocit, že má na zádech celou tíhu světa, zastaví se uprostřed pokoje a chvílu se na něho jen tak zoufale dívá+ Ne, já...půjdu si lehnout... +už se otáčí, že fakt pude, ale ještě se zastaví+ On to tak nemyslel. +podívá se úpěnlivě na Altaira a zavrtí hlavou+ Nechtěl tě urazit. Nikoho z vás. Jerry mě zná líp než kdokoliv jinej a on ví...ví o mně spoustu věcí a...bojí se o mě. +pousměje se, že je to takový hezký, ale pak zase nakrčí čelo+ Zřejmě on ani já nepatříme do tohohle prostředí a neumíme s váma komunikovat. +to už jí tečou slzy zase, jak ji to mrzí a posmrkne+ Omlouvám se...+otírá si slzy rukou, ale akorát si rozmazává makeup - dnes už poněkolikáté+ Nechtěla sem, aby to bylo takhle....
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Altair » 20 zář 2015 15:40

Jerry: Známe se už několik let +vysvětlí mu rychle, jak to myslel+ A jelikož si mě slečna Stein vyžádala, tak předpokládám, že mi důvěřuje +cestou po schodech přemýšlí, jestli náhodou není Jerry chytřejší než vypadá :D a jestli něco netuší, ale není si vědom toho, že by se za celou dobu čímkoliv prozradil, spíš naopak+
(já vím, jak to Jerry myslel;), ale Altaira se ta poznámka, že kdo Beu ochrání před ním/nimi, pochopitelně silně dotkla, a ne jenom jako muslima. Je zajímavé sledovat prolínání těch rozdílných kultur:))

Bea: Jak si přejete +respektuje její přání a otočí se k odchodu. Když však Bea promluví, zastaví se a pozorně ji poslouchá. Pak chvíli hledí do země, jakoby se rozhodoval, jestli zůstat, nebo odejít. K odchodu se ale pořád nemá. Nakonec promluví+ Asi jsme se nepochopili navzájem +s Jerrym. Zavře za sebou dveře a udělá pár kroků k Bei, pomalých, aby ji nevylekal+ Máš pravdu... nepatříš do tohohle prostředí. Neumíme tady spolu komunikovat. Naše kultury jsou příliš rozdílné +když to říká, má smutek v hlase+ Ale zkus to vysvětlit mému srdci +chvíli se na ni dívá, zcela jinak, než celý den, když jsou teď sami+ To já se omlouvám. Taky jsem to takhle nechtěl... promiň mi to +obejme ji pažemi a přitiskne k sobě, spíš opatrně, neví, jak bude na to Bea reagovat+ Udělám všechno pro to, aby se ti tady za tu dobu, co zde strávíš, líbilo +pohladí ji po vlasech+
Krédo Assassínů:
Altair
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Styx Universum