Bea-Al: Není tady přímo jako bodyguard...+to jen upřesňovala jeho funkce+ Je tu jako můj přítel. Nechtěl mě pustit samotnou do tak rozdílné kultury. +usměje se, že to snad chápe - navíc Jerry Beu zná, což už se prokázalo, že je to opodstatněný, být tam s ní+
Jerry: +přikývne+ A také jsem byl zvědavý...+kývne okolo, že se sem chtěl podívat+
+všichni se dosyta nají a napijí - možná víc, než by měli, protože si každej najde něco, co jim fakt chutná, takže tak trochu funijou +
Bea-Al: To je pro nás čest, že jste nás přijmul. +oni to tak fakt berou a zvlášť si cenijou, že se o ně tak starají jako o vzácný hosty+ Se zbožím? +začne se culit+ Musím říct, že všechny ostatní kontakty s touto sortou přírodnin jsem přerušila. Jsem naprosto spokojená a naši zákazníci též. Opravdu si vážím toho, že jste přistoupili na tento obchod. Kdybych pro vás mohla něco udělat...+naznačí, že je za obchod vděčná, tak jim klidně pomůže s čímkoliv budou chtít+ jsem k dispozici.
Amon-Al: To je vidět. Vaši muži mají skvělou morálku. Určitě! +úplně nadskočí+ Určitě se rád podívám! +přikyvuje+ Tak...v armádě samozřejmě člověk nemůže mít padavky...ale vzhledem k tomu, že se orientujeme trochu jiným směrem než je vyloženě fyzická síla, tak máme v tomto ohledu i slabší články. Oni mají ale zase jiné přednosti... Na to pozor +uculí se+ "nezapomenutelné" věci nejsou vždy pozitivní. A já věřím, že tady zažiju jen samé pozitivní věci.
(lach, tak přece jen chudáci jsou hlady!)
Bea: Bylo to opravdu výborné...+usměje se a poděkuje muslimkám - a dokonce i pánové přikyvujou a poděkujou dámám, tak jakože automaticky+
+Amon a Jerry si cigaretu vezmou, Bea ne a spíš sleduje všechny okolo, čímž je natolik zaujatá, že ani nemá potřebu nějak moc mluvit+
Amon: Jistě, my si dáme šlofíka zatím a uvidíme se později...+zvednou se všichni a Bea doufá, že jim někdo ukáže, kde budou spát+