Výlet do Sýrie

Akce Styx a jejích postav

Moderátor: Styx Lupin

Re: Neoficiální návštěva Amona a Beatrix v Sýrii

Příspěvekod Beatrix » 20 zář 2015 22:42

Jerry: No zase tak dlouho se neznáte...+zamračí se nad tím - že on se s Beou zná dýl, heč :D + Hmmmh...to je zajímavé...+sleduje ho a doslova mu pohledem propaluje záda, než zapadne+
(A přitom by měl být rád - co kdyby nešlo o něho? Takhle si může být jistej, že Jerry Beu jen tak někomu cizímu nepučí! No však si to můžou kluci ještě vyříkat :D +

Bea: +Docela nervozně ho sleduje a už má pocit, že se na ni vykašle, když se otočí a dojde k ní.+
Netušila sem, že to bude až tak...těžký. Tady. +podívá se na něho+ A co ti říká tvoje srdce? +zkoumavě+
+Zavrtí hlavou+ Neudělal jsi nic...nepatříčného...pro vás... +Prvně je taková napružená celá, ale jak se zhluboka nadechne jeho vůně, tak citelně povolí natisne se na něho. Hlavu si mu sková na hrudník a chce se k němu jakoby skovat a naprosto neslyšně přitom z toho všeho pláče - možná trochu i úlevou, že se na ni nevykašlal.+ Jestli musíš jít do mešity....nechci ti dělat další problémy...+no né, že by se jí od něho chtělo+
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Altair » 21 zář 2015 20:35

Varoval jsem tě, že to bude trochu jiné než u vás +radši ji neplaší tím, že to občas bývá i horší+ Ale po této zkušenosti budeme už oba chytřejší.
Můj rozum si myslí, že jsme příliš rozdílní, abychom mohli být spolu. Mé srdce mi naopak říká, že všechno se dá překonat, když člověk miluje.
Bál jsem se o tebe. Proto jsem reagoval možná až nepatřičně. Ale jsme v Sýrii... a tady není moc bezpečno +když ucítí, jak její napětí povolilo a ona se k němu přitiskne, na moment vytěsní z mysli všechno, co se stalo, obejme ji pevněji a schová si ji ve své náručí+
Nemusím +taky se mu od ní nechce+ Ale měla by ses vyspat a odpočinout si po cestě +hladí ji po zádech+
Krédo Assassínů:
"Žijeme v temnotě, abychom sloužili světlu. Jsme Assassíni. Nic není pravda, vše je dovoleno."
Nothing is true, everything is permitted!
Altair
Člověk

Příspěvekod Beatrix » 22 zář 2015 12:03

Jo jenže...u nás se ke mně chováš hezky... +postěžuje si+
Mám ráda tvoje srdce...+zamumle mu na hrudníku+ Já vím, ale...nerada se cítím omezovaná. +pokrčí ramenama, že na to pak reaguje takhle no+
No jo...+povzdychne si, ale nijak se nehne+ tak já si pudu lehnout...+a prstem zamyšleně ohlazuje látku na jeho hrudníku - doslova hrabe prstíčkem :D , jak se jí nechce jít si sama lehnout.+ Enzo tě bude beztak hledat...
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » 22 zář 2015 12:04

+A jak Amon zalehne a vytuhne, tak se jeho chrápání rozlýhá z okna hezky přes celou ulic :D +
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Altair » 22 zář 2015 20:20

(Amon lach! Toho nic nezajímáá :D )

Jenže u vás ti nehrozí žádné nebezpečí. Tam nemám za tebe zodpovědnost jako tady +vysvětlí jí to své chování v Sýrii+ A tys mi to taky moc neulehčovala +povzdechne si+ Nechtěl jsem tě omezovat, jen bránit +pak jí přejde prsty po rozmazané tváři a ztiší hlas+ Nezměnil jsem se, Beatrix, jsem pořád stejný... jen se teď o tebe víc bojím.
A můj rozum ráda nemáš? +vyzvídá pobaveně+
Enzo už nejspíš dávno spí +neodolá úsměvu, jak Bea hrabe prstíčkem:) a vidí, že se ke spaní moc nemá. Zvedne ji do náruče jako pírko a odnese ji do postele. Uloží jí opatrně do damašku, sedne si k ní na kraj postele a chvíli se na ni kouká+ Teď vypadáš jako arabská princezna +usměje se+
Krédo Assassínů:
"Žijeme v temnotě, abychom sloužili světlu. Jsme Assassíni. Nic není pravda, vše je dovoleno."
Altair
Člověk

Příspěvekod Beatrix » 23 zář 2015 12:16

+Zvedne obočí+ To ti někdo řekl, nebo tomu vážně věříš? +a neříkám, že se jí tohle prohlášení nedotklo, ehmm...+ Jestli je to pro tebe tak těžký, tak si prostě někoho zavolám. Nebo mě bude hlídat Jerry...
Já vím, ale...necítím se přitom moc dobře no...
No..to si musím ještě rozmyslet! +ušklíbne se+
Odpoledne? +podiví se, že by to od Assassína nečekala. Nechá se odnést a protáhne, se jak ju docela bolijou záda+ Eee...to teda nevím...+je si vědoma jak zbědovaně musí vypadat a jak tak pohodlně leží, tak ho trochu zamyšleně sleduje a úplně se jí začnou zavírat oči.+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Altair » 23 zář 2015 21:05

(trochu jsem nepochopila, co se jí dotklo; Altair myslel, že u nich ji nemusel před nikým chránit, tak mu nic nebránilo chovat se uvolněně, tady v Sýrii jí dělá ochranku, tudíž má za ni především zodpovědnost)

Vím přece, že po tobě jdou. Ale v Amonově hradu a taky na Mýtince, kde jsi obklopená celou armádou, ti doufám nic nehrozí +upřesní tedy blíž místa, která měl na mysli+ Beatrix... +svraští čelo, jak si to Bea zase přebere po svém+ já to neberu jako povinnost. Cítím to tak. Ale pokud chceš jiného assassína... +rozhodnutí nechá na ní - až se vyspí+ Můžu ti dělat pouze doprovod, pokud budeš chtít.
Assassíni taky občas potřebují spát. Až se Amon probudí, Enzo se už pak od něj nehne, tak musí být ve formě +vysvětlí+
Pro mně jsi +lehce ji přikryje chladivou přikrývkou+ Zůstanu s tebou, dokud neusneš.
Krédo Assassínů:
Altair
Člověk

Příspěvekod Beatrix » 30 zář 2015 12:09

(To, že si myslí, že jí doma nic nehrozí - to skoro zní, jako by nebyla důležitá :D a nikdo po ní nešel)

To můžeš opravdu jenom doufat. +poznamená+ Nechci nikoho jinýho, ale nechci, abys z toho byl na prášky...
Ale jenom občas...+uculí se+ Nedovedu si představit, že Enzo někdy vůbec spí!
Mh..m..mmmmh...+a vytuhne ještě než stihne cokoliv říct. No ve spánku se ho chytne za ruku, uvelebí se na ní tváří a spí jak zabitá+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Altair » 30 zář 2015 21:19

(tak on jí to hned i vysvětlil, jak to myslel, tak snad si to u ní vyžehlil:))

Být na prášky z tvého hlídání? +musí se tomu uculit+ Poradím si s tím +ujistí ji s úsměvem+
Ty musíš být hodně důležitý člověk, Beatrix +poví si spíš už jen pro sebe, jak už Bea neví o sobě a chvíli ji tiše pozoruje, jak usíná. Když Bea usne, Altair se chystá zvednout k odchodu, když mu to Bea najednou zmaří tím, že mu zalehne ruku. Tak si zase sedne a ještě u ní pár minut posedí a hledí jí do spící tváře. Je opravdu rád, že mu natolik věří, že u něj beze strachu usnula. Hrozně rád by tady zůstal s ní, dokud se nevzbudí, ale nemůže si to dovolit zůstat v pokoji se ženou. Ne v pevnosti a ne s hostem jejich Velmistra (a co teprve Jerry, který určitě číhá někde za rohem :D). Opatrně si vymaní ruku zpod její tváře, dává pozor, aby ji nevzbudil, a pak se k ní skloní, neodolá a přivoní k jejím vlasům a vtiskne jí polibek na čelo+ Krásné sny, Beatrix +pošeptá spící Bei a potichu opustí pokoj+
Krédo Assassínů:
Altair
Člověk

Příspěvekod Beatrix » 30 zář 2015 21:35

(ale jooo no :D Není anitak všeobecně důležitá, jakože strká čumák kam nemá...)

+Bea spí jak zabitá a vypadá, že má i docela klidný sny+

+Ale chudákovi Jerrymu nezavolala, takže ten stepuje pod schodama a vyhlíží, kdy pude konečně Altair dolů - a doufá, že pude tama. No jít nahoru si zatím nedovolí -když je to to dámský patro...+
Beatrix
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Styx Universum