Výlet na Manhattan

Akce Styx a jejích postav

Moderátor: Styx Lupin

Re: Výlet na Manhattan

Příspěvekod Vanessa » 26 led 2014 01:26

+vyjde z koupelny, v noční košilce, záměrně nic extra sexy, ale taky ani žádná flanelka:D+ Díky, to mi úplně postačí. Moc toho nemám. Jasně, vzbudím tě, když dostanu žízeň +uculí se na něj šibalsky a vleze si do pelíšku+ Tak dobrou noc a hezky se vyspi.
Všechno dobře skončí.
A když ne, tak to znamená, že ještě není konec.
Vanessa
Čarodějka

Příspěvekod Jacob Downly » 26 led 2014 14:39

+usměje se na ni a odejde do svý ložnice, kde se převleče do pyžamovejch kalhot, v koupelně si ještě vyčistí zuby a pak zalehne a usne spánkem spravedlivých+
Jacob Downly
Člověk

Příspěvekod Vanessa » 26 led 2014 21:21

+celou noc spí klidným a nerušeným spánkem, kupodivu ani žízeň ji netrápí:D a k ránu se probudí vyspalá do růžova. Otevře oči a když se zorientuje, kde je, vyloudí na rtech letmý úsměv. Ještě chvíli se válí, ale pak se protáhne, vyskočí z postele a jde si dát ranní sprchu. Poté dá v kuchyni vařit vodu na kafe a začne připravovat toasty ke snídaní. Snaží se být jako myška, aby nevzbudila Jacoba+
Všechno dobře skončí.
Vanessa
Čarodějka

Příspěvekod Jacob Downly » 27 led 2014 01:09

+ráno se vzbudí, protáhne a opláchne si obličej, pak si ještě vyčistí zuby a jde do koupelny+ Dobrý ráno. +usměje se na ni a pomůže jí se snídaní+ Tak jak ses vyspala? +zeptá se jí s úsměvem a zaleje si kafe černý jako noc, donese si z rohožky noviny a posadí se ke stolu+
Jacob Downly
Člověk

Příspěvekod Vanessa » 27 led 2014 01:49

+otočí se na něj, když Jacob vejde do kuchyně+ Dobré ráno +rychle dodělá toasty, aby to měl teplé, dozdobí to a postaví talíř před něj+ Jak jsem slíbila, udělala jsem svoji specialitku. Francouzský toast. Naučil mně to kuchař na Orlíku. Doufám, že ti to bude chutnat. Já to přímo zbožňuji +zalije si kávu a posadí se ke stolu ke svému talíři+ Vyspala jsem se úplně úžasně, jako už dlouho ne. Je to doufám na mně i vidět +uculí se a pustí se s chutí do jídla+

Obrázek
Všechno dobře skončí.
Vanessa
Čarodějka

Příspěvekod Jacob Downly » 27 led 2014 02:56

+posadí se a začne trošku zaraženě zkoumat ty tousty+ Hm... no nevypdá to špatně. +usoudí+ Ale musím se přiznat, že jsem to nikdy nejedl. Nasladko. Většinou s hořčicí a kyselou okurkou. +nakonec vezme vidličku a ochutná to a spokojeně přikývne+ Dobrý to je. +usměje se na ni a pak se věnuje pouze svému talíři+
Jacob Downly
Člověk

Příspěvekod Vanessa » 27 led 2014 03:56

+pobaveně ho sleduje, jak na to nedůvěřivě kouká+ Já jsem to taky nikdy předtím nejedla, až na Orlíku. Styx prostě ví, co je dobré +zasměje se a vloží si do úst jahodu a vychutnává si ji. Nechá Jacoba v klidu si přečíst u snídaně noviny a sama se věnuje jídlu, občas si upije kávy+ Tak už máš vymyšlený plán na dnešek, pane průvodce? +ozve se po chvíli+
Všechno dobře skončí.
Vanessa
Čarodějka

Příspěvekod Jacob Downly » 27 led 2014 14:19

+koukne z okna a zamyslí se+ No... nemám. +přizná se+ Záleží na tom, co tě baví. Mohli bysme jít do muzea, nebo do zoo přes den. +koukne na ni, co ona na to+ Co by tě bavilo? +zeptá se jí nakonec pro jistotu+
Jacob Downly
Člověk

Příspěvekod Vanessa » 27 led 2014 15:41

To muzeum se mi líbí +souhlasí nadšeně+ Nebo můžeme lodí ke Soše svobody, nebo třeba procházet se po China Town, k mrakodrapům, prostě kamkoliv. Ty to město znáš, tak to nechám na tobě. Já budu spokojená všude +usměje se na něj+ A večer bys mi pak mohl ukázat ten noční život +mrkne na něj vesele+
Všechno dobře skončí.
Vanessa
Čarodějka

Příspěvekod Jacob Downly » 28 led 2014 16:40

Na lodi bysme zmrzli, ale jestli seš tak otužilá. +pokrčí s úsměvem rameny jakože on to přežije+ Nebo můžeme jít na basket. +zamyslí se+ Zas nechci navrhnout něco, co tě bude otravovat. +usměje se na ni a odnese prázdnej talíř do dřezu+
Jacob Downly
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Styx Universum