od Noční Klub » 04 zář 2013 11:22
Hej, mě do jednoho pytle s ním...*píchne Karolína prstem do vzduchu* nestrkejte...*jde se taky připoutat, jelikož letadlo už roluje po ranveji*
No však já bych s tebou v jednom pytli být nechtěl, sestřičko...*uchechtne se Tobiáš*
Jen se nedělej, známe to, chlapi. *plácne sebou do křesla s výrazem, "jeden úchyl vedle druhého", což Tobiášovi neujde, jak ji má přečtenou*
No co, to je normální! Já za to nemůžu, že ty....
Jo, tak pán za to nemůže, pán si nemůže pomoct, co...
Nepřekrucuj to, ty blonďaté pometlo!
Pháááh!
Seď, Karolíno, nebo nás vysypeš.*vloží se do toho Postrach ze svého místa*
Dlouhý....ten let bude dlouhý.*nahne se Man k Beccy s šeptem*
Ještě se ho zastávej, Postrachu...*loupne po něm blondýna okem*
No, co ti na to mám říct..taky sahám své ženě na zadek. *odpoví ji s naprostým klidem*
*Karolína jen hledí, Tobiášovi cukají koutky*
Na to nic neřekneš?*obrátí se upírka na Man*
Ehm...co na to mám říct, dělá to moc hezky.*přisadí si*
*Postrach se jen usměje, Tobiáš natáhne ruku na plácnutí si*
Kristova noho, s čím to letím...*Karolína se zvedne a teatrálně sebou plácne zpátky na pohovku mezi magazíny*
No jo, furt...*odmávne ji Tobiáš a zvedne se* Jo, určitě se tu něco najde...*odpoví Beccy, jako by se nechumelilo, dojde pro lahev, usadí se naproti ní a naleje jí štědrou dávku, skleničku ji s úsměvem podá* Jo výstupu...*přikývne* Ale myslím, že tak horké to zatím nebude...*cukne koutky na ty "sebevražedné sklony"* navíc tentokrát tady máme i padáky.
Noční klub omyly netoleruje: zemřít pro ostatní je normální.
Ohrozit ostatní - potom je normální zemřít.
Poznámka: Mezi společenstvem upírů se pohybují i lidé a jeden příslušník Druhé rasy.