(boha, omlouvám se, za takovu prodlevu, jsem byla nějak ve skluzu

)
Vyrovnala...Postrachovi? +pozvedne překvapeně obočí.+ Fajn, myslím, že víc netřeba dodávat. +potřese stále trochu udiveně hlavou.+ Hmm, myslím, že není až tak důležitý prostředek, kterým se k vítězství došlo. +zablýskne jí v očích.+ Zvlášť když ten rozdíl mezi fér bojem a podvodem může být dost zásadní. +cuknou jí koutky.+
No jo, zní to dobře co? A vsadím krk, že lidi by takový čtení fakt žrali. +prohlásí s jistotu+ Ale na druhou stranu, fantazii se meze nekladou, ne? Kdyby ses trochu inspiroval, ale podle sebe upravoval...nemyslím, že by to našemu světu uškodilo. Lidé jsou v zásadě nevěřící Tomášové. Jako ty. +zajiskří jí vesele v očích. Pak zvážní, když ho poslouchá.+ Vlastně mě to ani nepřekvapuje. Já tedy na upíry, ani jiné..bytosti nikdy kouzla nepoužívala, v takových případech se spolehám raději na jiný kalibr. +dotkne se s úsměvem Deserta ležícího na stole.+ Ale vím, že ani vražedná kletba na upíry nepůsobí. Nebo aspoň ne tak, jak by měla. +ušklíbne se.+ Hmm, co se zcvoklým díky kouzlu? Máme i blázince, pro našince. +zasvítí jí v očích pobavené plamínky.+ No to si umím představit, nejspíš jsi měl hlavu jak pátrací balon. +zakucká se smíchy, když si představí, jak mu jde hlava kolem, z tolika šokujících informací:D+ No kdyby ti vymazala jen heslo ke knížkám, mohl by sis ještě docela gratulovat. +uculí se.+
+když pak slyší podivné zvuky z kuchyně, zadívá se ke dveřím a oči se jí trochu rozšíří, když uvidí Postracha, jak si nese Manori přes rameno. Okamžitě si vybaví podobnou situaci, kdy si někdo nesl přes rameno ji a trochu se jí sevře srdce tou vzpomínkou. Rychle ji ale zažene a s úsměvem jejich škádlení pozoruje.+ No, myslím, že vážně asi půjdu. +zvedne se a zastrká si své hračky na příslušná místa. Nakonec si pověsí svou katanu na záda.+ Bylo by sice nesmírně snadné a příjemné, zůstat tu s vámi ještě nějakou dobu, ale nechci zneužívat vašeho přátelství. +koukne z jednoho na druhého.+ A kromě toho, taky mám počestné, občanské zaměstnání. +uculí se pobaveně a v očích jí zablýskne.+ A bylo by vhodné, kdybych se tam zas jednou ukázala. +zasměje se.+