Tak trochu...? +pozvedne obočí, ale nevyptává se, zas až tak dobře se neznají a nechce být dotěrná:D+ No jestli ses z toho dostal jen s averzí na modrou, považuju to za dost dobrý skóre. +potřese uznale hlavou. Pak jen potichu poslouchá upozornění ohledně Karolíny.+ Dobře, budu si to pamatovat. +přikývne vážně.+ I když bych nikoho z vás rozhodně nepodceňovala, je dobrý vědět, že je třeba být ještě o kus opatrnější. Nerada bych přišla o nějakou tu končetinu. +ušklíbne se jen napůl pobaveně.+ No, někteří upíři se drží těch starých legend o válkách upírů a vlkodlaků, ale já osobně proti nim nemám ani to nejmenší. Pro vlky jako takové mám velkou slabost, takže vlkodlaci jsou prostě takový větší příbuzní. +vysvětlí s úsměvem.+ Jo ze středověku...to je docela trefný. +zasměje se+ A to si představ, že je spousta kouzelníků, kteří jsou v mudlovském světě úplně ztracení, nedokáží používat jejich vynálezy, nemají ponětí, jak používat běžné věci. Ale zase se to dost liší individuálně. +pokrčí rameny.+ Hmm, neodpovídá, kašle na nás stejně, jako ti ostatní páprdové. +vyculí se pobaveně.+ Myslíš jako jestli to funguje na upíry obecně, nebo na tvůj...druh? +zadívá se na něj tázavě.+ Na mě to nefunguje, to už mám vyzkoušený...+uculí se napatrně+ ...takže předpokládám, že by to nefungovalo ani na ostatní upíry mé rasy, i když těžko říct, protože já sama se mírně..vymykám běžným standardům. +zajiskří jí uličnicky v očích.+ A nikoh tvé rasy, na kom bych to mohla vyzkoušela jsem nikdy nepotkala...+v tu chvíli zrovna kolem projde Postrach a když zmizí v kuchyni, kývne tím směrem bradou.+ Uznej, to by byl fakt nejblbější nápad, v truchlivé historii blbých nápadů. +cuknou jí koutky+ Ale nebezpečný to je, může se to dost ošklivě zvrtnout, různé druhy duševních poruch, absolutní ztráta identity a schopnosti rozlišovat realitu od fantazie...+pokrčí rameny.+ Paměťová kouzla patří do kategorie těch nesložitějších a učí se až na vyšších kouzelnických školách a akademiích. Však se zeptej Man, určitě by ti poreferovala a třeba přidala i názornou ukázku. +zašklebí se pobaveně+
(šmarja, mi z těch dialogů praskne bránice )