(heh, to já osobně taky ne, ale může se to hodit
to je jen deformace, opravovat, když vidím něco blbě, dlouho jsem nesoudcovala na soutěži, tak mi to asi chybí nebo co
)
Něco na ten způsob...*pustí Remus chlápka a kouká, jak ho vedou pryč* no to by bylo...*oddechne si a opráší si ruku, jako by od pytláka mohl nasmrádnout nebo co* Jo, někdy je to adrenalin, na co natrefíme v buši...*kývne Johnson a otře si čelo* No, myslím, že bychom si mohli spravit chut pohledem na něco pěkného..i když to s tímhle taky souvisí...*mrkne na Styx s Remusem* pojďme navštívit to vaše zvířátko...jestli tedy ho budete chtít do zoo...*nechá Lukea postarat se o auto a věci a vede je zpátky do centra, projdou halou a jdou na opačnou stranu, než prve šli na terasu...za chvíli se dostanou na volnější oplocené prostranství s hospodářskýma budovama, občas potkají někoho ze zaměstnanců, tak jim jen Johnson kývne nebo prohodí dvě tři slova, co zvěř a tak* ták..už jsme tady...*mrkne na ty dva*
To jsem zvědavý, jakou má náladu...*uculí se Remus a vezme Styx dopředu, aby konečně viděla, o čem se bavili...ve výběhu si malý serval zády hraje, poskakuje, jak se snaží ulovit lítající ptáky nad výběhem*
*jak slyší v budově lomoz, tak jde blíž, zvědavý, co se bude dít, ale zároveň obezřetně*