od Rebecca Altamirano » 30 dub 2013 22:55
+Dobře slyší pozdvižení, které její vlček způsobil a má z toho trochu dětinskou, škodolibou radost. Jen lituje, že nemůže vidět ty xichty. Ještě než se otevřou dveře její cely, postaví se vedle dveří a přitiskne se ke zdi. Vzápětí už cvakne zámek a dveře se otevřou. Vteřinu na to se ozve dutá rána a oba věznitelé po hlavě vletí dovnitř. Nezaváhá ani vteřinu a vyšle proti nim oslnivý záblesk stříbrobílého světla, který je obalí třpytivým obalem. Nevěřícně zírá, co to je, protože to zjevně nemůžou rozbít. A pak si vzpomene na dárek od Devlina, který ale při akci Darius neměla čas použít. Neřešitelné otázky nechá na později, vyběhne za Man na chodbu a zamkne je v cele. Tuší, že až se dostanou z její ledové bubliny, dveře je nezastaví, ale chce je aspoň co nejvíc zpomalit.+ Jsi v pořádku? +prohlédne si Man+ Ach jo, doufala jsem, že ses stihla přemístit. Měla jsi mě tam nechat...+potřese hlavou, i když tuší, že by to Man neudělala, ani kdyby jí to řekla. Sama by ji určitě neposlechla, být to naopak.+ Poslala jsem Patrona Postrachovi, snad už ho našel... Přemístit se asi nezvládnem, co? Nejsem úplně ve formě...+ušklíbne se, zatímco se potichu plíží podél zdí,hledajíc nějaký východ...+
I become one with my demon
My dark side keeps me alive
Become one with my demon
Let the beast outside of my mind
There are two sides to everyone
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it