Klan Hashimoto, Japonsko

Akce Manori a jejích postav

Moderátoři: Postrach, Manori

Re: Klan Hashimoto, Japonsko

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 05 zář 2013 12:47

+usměje se vděčně na Postracha a upije ze sklenky.+ Myslíš jako něco ve stylu "Uprostřed sibiřské tundry byl nalezen kráter neznámého původu. Spekuluje se o možném přistání UFO!" +zahlásí jako správná bulvární reportérka a v očích jí vesele zajiskří.+ Jo ještě nad mořem, jo? +zvedne pobaveně obočí+ Já měla za to, že dopad z velké výšky na vodní hladinu se rovná pádu na fakt tvrdý beton. +zašklebí se.+

Man, jo a projížďku na velkém bílém ne? +zasměje se.+
I become one with my demon
My dark side keeps me alive
Become one with my demon
Let the beast outside of my mind
There are two sides to everyone
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Noční Klub » 05 zář 2013 12:55

No...třeba....ale pokud to tak bude, tak si zamlouvám práva na sepsání románu.*směje se* Já tomu nechtěl moc věřit, ale potom, co jsem měl pocit, že se mi kolenní čéšky přestěhovaly místo obratlů krční páteře...*zašklebí se* no ale zase ty vypoulené rybí zraky! To stojí za to. Navíc, lidem je divné, když dopadneš na zem a pak se posebereš a odejdeš po svých. Ve vodě se to dá docela hezky maskovat.
Noční klub omyly netoleruje: zemřít pro ostatní je normální.
Ohrozit ostatní - potom je normální zemřít.

Poznámka: Mezi společenstvem upírů se pohybují i lidé a jeden příslušník Druhé rasy.
Noční Klub
Upír

Příspěvekod Manori » 05 zář 2013 12:56

Nooo...to by byla atrakce. spojená s hostinou...otázka je, kdo by koho posvačil.
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 05 zář 2013 13:13

Máte je mít, pane spisovateli. +zašklebí se.+ Šmarja, tak ten seskok se přece jen asi odkládá. Části svýho těla mám ráda tam, kde mají podle anatomie být. +kroutí se smíchem hlavou.+ No jo, věřím tomu, že rybičky netušily, která bije. +směje se, když si to představí.+ To je pravda...lidská zvědavost je fakt hodně nepříjemná vlastnost. +ušklíbne se+

Hmm, to teda nevím. Ale já teda žraločí krvi neholduju. +oklepe se trochu+ Takže bych asi hodně rychle koukala zjistit, jak rychle dokážu plavat. +směje se.+
Become one with my demon
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Noční Klub » 05 zář 2013 15:27

To já taky...*přikývne se smíchem* kdyby jen rybičky...*vzpomene si na svá podvodní dobrodružství v duchu a přemýšlí, jestli ještě umí pózu "mrtvola s vyvalenýma očima"* Copak, taky máš nějaké vtipné historky s lidma?*chytí se toho, aby se taky něco dozvěděl* co máte všichni proti rybí? *nechápe*

Poznámka: Mezi společenstvem upírů se pohybují i lidé a jeden příslušník Druhé rasy.
Noční Klub
Upír

Příspěvekod Manori » 05 zář 2013 15:29

Já bych ti to i názorně ukázala, ale fakt to není pěkný pohled...*poznamená na Tobiášův dotaz*

Beccy: No buď plavat a nebo koukat, jestli nemám co mu v té tlamě šprajcnout, aby neskousl....*uchechtne se*
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
Manori
Site Admin

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 05 zář 2013 16:27

Vtipný historky? +zamyslí se+ No, ty moje většinou moc vtipný nebývaly. Buď šlo čistě o jídlo a nebo jsem se musela potýkat s předsudky. +povzdechne si, když si vzpomene na svou skoro-tchýni nebo otce+ Proti rybí? +cukne koutky+ Vůbec nic. Ale ani jako normální jídlo nepatřily mezi oblíbený druh masa. +zašklebí se+. Příliš často na jídelníčku, řekla bych.

Dobrý nápad. A nebo bych si možná vzpoměla, že jsem čarodějka a z velkýho bílýho udělala malýho, roztomilýho Nema. +směje se.+
Become one with my demon
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Noční Klub » 06 zář 2013 10:23

No co...je to nechutné!*ozve se od časopisu Karolína*

Zase žádný materiál...*postěžuje si naoko* To je strach...*poznamená na ty předsudky*a možná i pud sebezáchovy, někdy mají fakt proč se bát. *ušklíbne se* No jo, to pak i chápu...když už jako člověk ryby nerad...*přikývne*

Jo, já jsem nechutný, ale Postrach s Man jsou chudáci, co nemaj na výběr, co?*houkne na Karolínu*

PŘESNĚ! *ozve se sborově letadlem*

Nespravedlnost...vidíš to?*koukne na Beccy s výrazem, jak mu tady ubližujou*

Noční Klub
Upír

Příspěvekod Manori » 06 zář 2013 10:24

Taky možnost...i když, abys v nervu nevyčarovala ještě něco jiného...já bych toho možná i byla schopna..*zasměje se*
Manori
Site Admin

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 06 zář 2013 10:42

No jo, asi si budeš muset něco vymyslet. +uculí se.+ Hmm, to je taky možný. +přikývne zamyšleně+ Ale tváří se, že se nebojí ani trochu, jen je pod jejich úroveň se s náma zahazovat. +ušklíbne se kysele.+ Nerad je slabý slovo. Do sých patnácti let, jsem si na ryby stačila vypěstovat slušnou alergii. +cukne koutky+ Víš, co je opravdový peklo? +zeptá se ho s výrazem, jakoby sdělovala morovou ránu+ Ramadán. +odpoví si sama dramaticky a protočí oči.+

Hmm, popravdě, já jsem na tom dost podobně jako tady kolegové. +zatváří se nevinně a koukne na Man a Postracha.+ Stejně je to zvláštní, jak hodně se různé rasy upírů liší. +zamyslí se nad tím+ Ale uznávám, jsi vážně chudáček, nepochopený. +polituje ho s účastným výrazem, ale v očích ji pobaveně jiskří+

No jo, to by nebylo dobrý. Třeba dalšího velkýho bílýho, co? +chechtá se.+
Become one with my demon
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano