Akce "Londýn"

Akce Manori a jejích postav

Moderátoři: Postrach, Manori

Re: Akce "Londýn"

Příspěvekod Tobiáš » 18 říj 2013 21:18

Tohle je koňak, extra old...ten se nemusí pít..stačí vonět...*poučí ji :D* tak nebývám střízlivý...ti dík*cukne koutky a otáčí skleničkou se zlatavou tekutinou v ruce* hm...*nenápadně se taky pootočí* ne, neznám...aspoň si ho nevybavuju...ne, z práce určitě ne.*zavrtí nepatrně hlavou, ale to už k nim Man a Postrach jdou*
Nerad vám beru iluze, ale upíři? Upíři prostě nejsou.
Tobiáš
Upír

Příspěvekod Postrach » 18 říj 2013 21:19

No to jsem si mohl myslet, jen tě spustíme z očí, už nasáváš? *poznamená s úsměvem, když vidí Tobiášův koňak*
Ukolébej nepřítele, pak ho znič.
Postrach
Upír

Příspěvekod Ari Tasarov » 18 říj 2013 21:34

+vejde společně se čtyřmi chlápky, kteří mají na čele přímo napsaný "ochranka", prokáže se zlatou VIP kartičkou a sebevědomě zamíří k nejbližšímu baru, vědom si toho, že odtamtud bude mít nejlepší výhled. Po cestě si z tácku od procházející hostesky vezme skleničku šampaňského, neodpustí si pohled na její zadek a s úšklebkem se postaví k baru. Jeho gorily se usadí nápadně-nenápadně na strategická místa a skenují prostor studenými ruskými pohledy:D zdá se, že všichni na někoho čekají. Arimu párkrát sklouzne pohled na skupinku u vedlejšího baru, zpočátku na dvě opravdu exkluzivní kočky ( :pii :D je to prima psát o svý schíze z pohledu někoho jinýho :smich: ), které tam právě stojí. Krátce se zadívá i na jejich doprovod, ale zatím si nic a nikoho nespojil+
This is a life we've chosen...
Ari Tasarov
Člověk

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 18 říj 2013 21:40

Jo tááák...to potom jo. Kdybys ten fet neustál, odtáhnu tě domů, neměj strach. +zamrká na něj vesele+ Já mu s tím kdyžtak pomůžu, Postrachu. Nemůžu dopustit, aby se nedejbože opil. +špičkuje s úsměvem dál a sem tam upije ze skleničky. Její pozornost pak upoutá muž, který právě vešel, v doprovodu čtyř goril. Neujde jí ani ten pohled, který věnoval pozadí hostesky a následně ani ten, kterým zelétl směrem k nim. Trochu se zamračí, s jejich štěstím cítí malér ve chvíli, kdy vejde do dveří.+ Koukám, že dorazila i ruská mafie. To bude asi vážně povedený večírek dneska...+podotkne tiše a nepatrně kývne směrem k Arimu a gorilám+
I become one with my demon
My dark side keeps me alive
Become one with my demon
Let the beast outside of my mind
There are two sides to everyone
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Tobiáš » 19 říj 2013 12:19

( :D jen si to užívej, ono to je stejně vtipný pak, kočírovat tolik těch schíz najednou :D)

Nemluv a přidej se taky...*mávne na obsluhu, ať jim přihraje ještě dva* se sjedem ještě dřív, než to začne*cukne koutky* a zpátky nás budou muset do toho Rollse odnosit.*trochu ztuhne, když zmíní Rusáky* ti fakt jsou všude...*zavrtí hlavou* mají snad na Sibiři množírnu nebo co.
Tobiáš
Upír

Příspěvekod Postrach » 19 říj 2013 12:22

Vážně chceš nafetovat zrovna mě?*poznamená k Tobiášovi s cukáním koutku, zatímco podává sklenku Man*

To je mi jasné, že by ses obětovala. *mrkne na Beccy* v rámci zdraví všech *cukne koutky* Hm...velmi nabitý večer...a to jsem nechal pilu doma. *zalituje a v odraze sklenky zkoumá Ariho. Ten obličej je mu povědomý, asi z nějaké fotky nebo tak*
Postrach
Upír

Příspěvekod Manori » 19 říj 2013 12:27

*vezme si sklenku a přičichne* mno...jako zástěrka dobrý...*pak jen loupne okem po Postrachovi* žádné přefikávání cizích pánů, jo? Ne, dokud jim nevytřídíme výstavku. *pohrozí mu naoko vážně, jasně cítí pohled, kterým je Ari oblažil, ale radši nereaguje, aby na sebe nepřitahovali příliš pozornosti.* Hm...když jsme u pánů...mluvili jsme s tím, co to tady dnes má na starosti...za chvíli to začne, předběžně jsme mu řekli, že máme zájem především o ty exkluzivní kousky. Aby je nezkoušeli prodat před nosem *cukne koutky* má u mě drobný dluh, tak nám dá vědět, kdyby nám někdo lezl do zelí.
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 19 říj 2013 15:10

(heh, to já počítám s tím, že mě stejně jednou umlátěj :lol: )

No aspoň bysme jim předvedli, jak vypadá pořádnej mejdan. +uculí se pobaveně+ Já bych řekla, že i ten odnos do Rollse by byl v ceně zlatý kartičky, ne? +cukne koutky+ To máš pravdu, jsou všude. Jednou si mě dokonce chtěli najmout na nějakou tu jejich špínu. +přizná bez vytáček+ Ale to už bude takových...+přivře oči a poctivě přemýšlí+ ...no nejmíň dvacet let určitě. Dost možná to mohl být jeho bývalý šéf. +koukne znovu nenápadně Ariho směrem+

Hmm, samozřejmě, že bych se obětovala. Jsem vážně nesmírně obětavý člověk. +uculí se andílkovsky+ Ale tak kdoví, třeba si sem taky jen přišel provětrat konto. Nebo koupit dárek k Vánocům pro milenku. +prohodí s nadějí, ale moc tomu nevěří:D+

+když se ozve Man s přefikáváním, trochu jí zaškube v obličeji, ale nakonec to ustojí a jen jí nepatrně cuknou koutky+ No to je ale moc fajn, sem tam si vybírat svoje pohledávky. +uculí se spokojeně+ I když jsem si vcelku jistá, že tamten nám poleze do zelí docela určitě. +ušklíbne se a je jasné, že mluví o Arim+ Takže možná můžem pomalu vyrazit na prohlídku, ne? Vytipovat nový miláčky...+pousměje se a dopije druhou skleničku skotské. Další si prozatím nevezme, ať tak není nápadná, že nasává jak duha a nic to s ní nedělá:D+
I become one with my demon
My dark side keeps me alive
Become one with my demon
Let the beast outside of my mind
There are two sides to everyone
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Tobiáš » 20 říj 2013 12:06

Tak najmout?*pozvedne obočí* Ale co se divím, oni si nedají ani na chvíli pokoj. Zas jim nemůžu upřít vytrvalost.*poznamená* To klidně mohl, i když...těch různých skupin tam je...taky to klidně mohl být cíl...*nepatrně se rozhlédne* Jestli jsou tady oni, vůbec bych se nedivil, kdyby tady byla i britská tajná...nebo někdo jiný, kdo s ním má nějaké pletky...když se objeví takhle mezi smetánkou...
Tobiáš
Upír

Příspěvekod Postrach » 20 říj 2013 12:08

O tom ani na chvíli nepochybuju. *cukne koutky* Provětrat konto...to možná. Ale dárečky to asi nebudou. Spíš byznys...i když, když už je tady...co víme. Bude lepší si pohlídat, kde je, abychom ho neměli moc za zády.*poznamená*
Postrach
Upír

PředchozíDalší

Zpět na Manplanet