(heh, to já počítám s tím, že mě stejně jednou umlátěj
)
No aspoň bysme jim předvedli, jak vypadá pořádnej mejdan. +uculí se pobaveně+ Já bych řekla, že i ten odnos do Rollse by byl v ceně zlatý kartičky, ne? +cukne koutky+ To máš pravdu, jsou všude. Jednou si mě dokonce chtěli najmout na nějakou tu jejich špínu. +přizná bez vytáček+ Ale to už bude takových...+přivře oči a poctivě přemýšlí+ ...no nejmíň dvacet let určitě. Dost možná to mohl být jeho bývalý šéf. +koukne znovu nenápadně Ariho směrem+
Hmm, samozřejmě, že bych se obětovala. Jsem vážně nesmírně obětavý člověk. +uculí se andílkovsky+ Ale tak kdoví, třeba si sem taky jen přišel provětrat konto. Nebo koupit dárek k Vánocům pro milenku. +prohodí s nadějí, ale moc tomu nevěří:D+
+když se ozve Man s přefikáváním, trochu jí zaškube v obličeji, ale nakonec to ustojí a jen jí nepatrně cuknou koutky+ No to je ale moc fajn, sem tam si vybírat svoje pohledávky. +uculí se spokojeně+ I když jsem si vcelku jistá, že tamten nám poleze do zelí docela určitě. +ušklíbne se a je jasné, že mluví o Arim+ Takže možná můžem pomalu vyrazit na prohlídku, ne? Vytipovat nový miláčky...+pousměje se a dopije druhou skleničku skotské. Další si prozatím nevezme, ať tak není nápadná, že nasává jak duha a nic to s ní nedělá:D+