od Rebecca Altamirano » 18 kvě 2013 18:33
+vyprovází pana Ho pohledem a nad čínštinou pobaveně zvedne obočí.+ To máš pravdu, ale v týhle hře jsi měla jasně navrch...pitomý solárko...+zavrčí, ale koutky jí cuknou, už jí docela otrnulo:D Jak si Man urovná kapačku, musí se kouknout jinam, nekecela, jehly fakt nesnáší:D+ To teda, sice jsem věřila, že nás najdou, počítala jsem ale spíš s pár dny, než hodinami.. i když...vlastně nevím, jak dlouho jsme tam byly...+koukne na ni zamyšleně, jestli neví.+ Já? Budu dobrá...+usměje se.+ Ale kdybych neměla určitou odolnost proti slunci, díky Akashině krvi, je ze mě hromádka prachu v podstatě ihned. Všichni upíři mojí rasy mají jinak na sluneční světlo nulovou toleranci. Pouze Lestat, já a Marius máme tuhle částečnou odolnost. +na chvíli zmlkne, jak i ji samotnou to v tu chvíli úplně uzemní.+ No asi to v první chvíli vypadalo hůř, než to ve skutečnosti bylo. Věděla jsem, že mě Mengele nezabije hned, co by z toho taky měl, že...+ušklíbne se.+ Ale jedna dobrá věc z téhle naší exkurze vzešla..+zadívá se na ni.+ Víme, že opravdu nemají rádi mráz. +uculí se pobaveně.+
I become one with my demon
My dark side keeps me alive
Become one with my demon
Let the beast outside of my mind
There are two sides to everyone
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it